הראיון השבועי!

לאקייייייייייייייי

ללללללללללאקי לאאאאאאאאאאאאאאקי לאקקקקקקקקקקקקקקקקקקי לאקיייייייייייייייייייי מקורה??????? התגעגעת אליי?;[ באמת? אל תהיי צינית די עם ה"בטח" הזה כבר
כי אני התגעגעתי אלייך. מתי תמותי עליי? מתי תספרי לי את מה שאני רוצה שתספרי לי אבל את לא מספרת לי ועושה מזה כזה סיפור? במה יהיה המבחן הקרוב? מתי? את מבינה את החומר? למה? סבבה מתי תבואי לבקר בטבריה
אנחנו מזמינות אותך [כבר פעם שלישית, ולא באת. תמותי ;[] לאקיל'ה רוצה להתחתן איתי? אני אגדל זין [יאסוטה] טוב לאקי אין לי שאלות כואב לי הגרון כואב לי לבלוע כי כואב לי הגרון אני אמות לאקי ביי :[

ל א ק י

New member
הילהההההההההה

ללללללללללאקי ההההההההההההההילה לאאאאאאאאאאאאאאקי היייייייייייייייייילה לאקקקקקקקקקקקקקקקקקקי הילללללללללללללללללה לאקיייייייייייייייייייי הילהההההההההההההההההההה מקורה??????? פסדר מנשמע! התגעגעת אליי?;[ בטח באמת? ברור מה :< אל תהיי צינית אבל אני לא צינית! די עם ה"בטח" הזה כבר אוף מאיפה ידעת
כי אני התגעגעתי אלייך. גם אני! מתי תמותי עליי? תכף מתי תספרי לי את מה שאני רוצה שתספרי לי אבל את לא מספרת לי ועושה מזה כזה סיפור?
במה יהיה המבחן הקרוב? מיני מתכונת בתנ"ך אני חושבת מתי? ביום רביעי את מבינה את החומר? בערך, אבל אני אמורה להתכונן או משו למה? אבל לא נראה לי שאני אעשה אותו, אני חולה סבבה אחלה מתי תבואי לבקר בטבריה כשתזמינו אותי! אנחנו מזמינות אותך [כבר פעם שלישית, ולא באת. תמותי ;[] מה הזמנתם רק פעמיים! או פעם אחת בכלל!
לאקיל'ה הילהל'ה רוצה להתחתן איתי? אממ אני אגדל זין את לא יכולה :[ [יאסוטה] [מהעשיתי] טוב לאקי טוב הילה אין לי שאלות חבל! כואב לי הגרון גם לי
כואב לי לבלוע את בטוחה שאת רוצה שאני אגיב על זה? כי כואב לי הגרון גם לי! אני אמות לא את לא לאקי הילה ביי ביי
:[

בהצלחה במתכונת!!!../images/Emo140.gif

ומהזהמהזה פעם ספיר הזמינה אותך!!1 ולא באת זונה ואז אני הזמנתי אותך לסוכה
זה בטבריה, הסוכה של ספיר, את יודעת ולא באת תמותי שונאות אותך תבואי
[אז זה לא 3, זה 2. לא נורא. עכשיו הפעם השלישית]

ל א ק י

New member
תודה ../images/Emo10.gif

מה אבל היה גשם מה אני אמורה לעשות בסוכה!! מה נסגר
ועכשיו זאת לא הזמנה רצינית

יאללה בלי תירוצים ../images/Emo7.gif

את שונאת אותנו גם בצ'ט הזמנתי אותך ואת שונאת אותנו

Innocence Lost

New member
לאקיטאקיבאקי

מתי תעני לי על השאלה הסודית? כמה את אוהבת אותי מ1-10? מה שלומך? מה שלום העכבר שלך? את עדיין מתביישת בי וללכת איתי יד ביד בסביבות מפגשסקסלנוער? את מתגעגעת אליי? זה הדדי! טוב אין לי מוזה אולי אמשיך מאוחר יותר בייוש

ל א ק י

New member
ספירררררררררר

מתי תעני לי על השאלה הסודית?
כמה את אוהבת אותי מ1-10? 10! מה שלומך? בסדר מה איתך מה שלום העכבר שלך? בסדר! הוא חמוד את עדיין מתביישת בי וללכת איתי יד ביד בסביבות מפגשסקסלנוער? מפתאום! לעולם לא התביישתי בך
את מתגעגעת אליי? בטח
זה הדדי! יש טוב אין לי מוזה אולי אמשיך מאוחר יותר בייוש תמשיכי תמשיכי

Innocence Lost

New member
שקרנית מרשעת!

את לקחת את ידי בידך ופסענו יחד בשדות עד שפתאום ראינו את סקס לנוער ועזבת את ידי בקרירות

למעלה