הראיון השבועי!

Young MC

New member
הראיון השבועי!

כמו בכל שבוע הראיון השבועי! הפעם המרואיינת זאת לקי!
בסוף הראיון לקי תשלח לי מסר עם שם המרואיין הבא (אל תשכחי כי אז אני אבכה
) וזה תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111

A N I g M A

New member
לקי../images/Emo12.gif

מקורה? לאן נעלמת
מה חדש? מה את עושה? נכון שצעיף צבעוני זה לא של הומואים?
ידעת שמאיר בלונדיני? את יודעת כמה קלוריות יש בארוחה של מקדונלדס? את צריכה לשטוף כלים? מה שלום שוקי? תמסרי ד"ש. זהו מה

ל א ק י

New member
היי!

מקורה? הכלטוב [סתם יש לי סינוסטיז. זה מכוער] מה איתך?
לאן נעלמת? לא נעלמתי מה!
למה נעלמתי מה חדש? האנטיביוטיקה! מה אצלך מה את עושה? בונה אתר מגניבי כזה
נכון שצעיף צבעוני זה לא של הומואים? בטח מה. זה מגניב ידעת שמאיר בלונדיני? לא
איפה :< את יודעת כמה קלוריות יש בארוחה של מקדונלדס? אני אסתדר איתם
את צריכה לשטוף כלים? לא! אני חולה אז אמא שוטפת מה שלום שוקי? תמסרי ד"ש. הוא בסדר! אבל הוא בוכה הרבה והוא חש ת'צמו
לא מגיע לו ד"ש! [אבל הוא מוסר בחזרה] זהו מה למה זהו

heaven is here

New member
לאקי

למה לאקי? למה ככה? מה נשמע? מתי את שוב בת"א? כמה אנשים באמת היו ב"מקלדת"? 1 או 2? 100 או 8? יש לך חורים באוזניים? רשת או קשת? כחול או אפור? תריס או כריש? יונה וולך או דליה ברקוביץ? את אוהבת טבע? מה הקידומת באיזורך? כמה את אוהבת את מאיר? זהו

ל א ק י

New member
שירה

למה לאקי? הייתה תשובה בFAQ של 944, אבל אור בטח מחק
אממ סתם הייתה למישו חתימה של "אבד כלב ללא רגל כרות אוזן בלהבלהבלה ששמו לאקי" וזה [זה היה בצחוק כאילו אממ] אז אממ החלטתי שהכינוי יהיה לאקי? שיהיה מגניב. למה ככה? מה ככה! מה נשמע? פסדר מה איתך!! מתי את שוב בת"א? לאיודעת
כמה אנשים באמת היו ב"מקלדת"? היו איזה 150 מה! באמת 1 או 2? 1.5 100 או 8? 150 נו! בערך. משו כזה
באמת
יש לך חורים באוזניים? כן
רשת או קשת? מאיפהלי
כחול או אפור? כחול תריס או כריש? כריס
יונה וולך או דליה ברקוביץ? זה לא רביקוביץ?
את אוהבת טבע? בטח מה הקידומת באיזורך? 04
כמה את אוהבת את מאיר? הרבה מה! מאיר נחמד

שגיא 1991

New member
לאקילאקילאקילאקילאקילאקילאקי

אני לא יודע מה להיות יותר עצוב או שמח בגלל שאת כבר לא מנהלת באף פורום. מה לעשות?

קיר קמט

New member
לאקוש!!!

מי המלך - זוהר ארגוב או אלביס פרסלי? ומי הבוס - דון קורליאונה או ברוס ספרינגסטין? לו היית ברת-מזל לבקש גורל, מה היית מבקשת? מ1-10, כמה את אוהבת אותי? איך קוראים ל1 עם 12 אפסים אחריו? למה לא באת לעצרת של רבין אתמול
? מה שלום העכבר שלך? אל תכחישי, הוא עכבר. למה את לא מתקשרת אף פעם? למה את לא שולחת הודעות אף פעם? ולמה המסנג'ר שלי עדיין לא מתחבר ועדיין לא קניתי מחשב חדש?

ל א ק י

New member
גילעדוש! :O

מי המלך - זוהר ארגוב או אלביס פרסלי? אממ :[ אפחד מהם?
ומי הבוס - דון קורליאונה או ברוס ספרינגסטין? מי אלה לו היית ברת-מזל לבקש גורל, מה היית מבקשת? לעבור מהעיר הזאת מ1-10, כמה את אוהבת אותי? 7
איך קוראים ל1 עם 12 אפסים אחריו? 1. אפס זה לא מספר למה לא באת לעצרת של רבין אתמול ? מה לי ולרבין מה שלום העכבר שלך? בסדר, הוא שוכב לי על המיטה ומלקק את עצמו אל תכחישי, הוא עכבר. בסדר. [בסדר!!!] למה את לא מתקשרת אף פעם? כיייי אני שונאת לדבר בפלאפון? למה את לא שולחת הודעות אף פעם? אני שולחת! לפעמים! פעם בשנה נגיד ככה>: לאיודעת למה! ולמה המסנג'ר שלי עדיין לא מתחבר ועדיין לא קניתי מחשב חדש? כיייייי אולי פשוט תתקן אותו במקום לקנות מחשב חדש?@קעיגנ

R e A

New member
הממממממממ

1.מתי תסירי את הקקה הורוד או הכתום הזה מהתיק שלך? [או שאינ לא מעודכן וכבר הורדת אותו] 2.איך את מצליחה לבלגן כל כך את החדר שלך כל פעם מחדש?! ניסיתי! אני פשוט לא מצליח!! 3.תארגני מפגש? 4.למה את לא מנהלת יותר כאן ובמיץ?:X 5.מה התאריך לידה שלך? 6.שוקי פינצ'ר? 7.פינצ'ר מהפינצ'רים המכוערים האלה שעושים קולות של אריה ולא מסוגלים לקרוע נייר טואלט עם השיניים? 8.בן כמה הוא? מאיפה יש לך אותו? לא נמאס לך ממנו? 9.למה אני לא מנהל אף פורום? 10.למה אני לא זוכה בטוטו? 11.נכוןן שתגידי לבוב שאני המרואיין הבא? [לאיזו רמה ירדתי אוף
] זהו בינתיים תודה

ל א ק י

New member
מקורה

1.מתי תסירי את הקקה הורוד או הכתום הזה מהתיק שלך? [או שאינ לא מעודכן וכבר הורדת אותו] הוא דווקא מגניב מה :[ אבל אממ הסרתי כרגע כי ראיתי פאקצה איתו :{[[ והיה לי עצוב 2.איך את מצליחה לבלגן כל כך את החדר שלך כל פעם מחדש?! ניסיתי! אני פשוט לא מצליח!! מה הוא לא מבולגן כרגע! וזה קל מה.. פשוט לא מסדרים ואז הוא מתבלגן :( 3.תארגני מפגש? למה
4.למה את לא מנהלת יותר כאן ובמיץ?:X אממ 5.מה התאריך לידה שלך? 13.8.89 6.שוקי פינצ'ר? לא ממש 7.פינצ'ר מהפינצ'רים המכוערים האלה שעושים קולות של אריה ולא מסוגלים לקרוע נייר טואלט עם השיניים? אבל הוא לא פינצ'ר! לאיודעת מה הוא 8.בן כמה הוא? מאיפה יש לך אותו? לא נמאס לך ממנו? בן 3 עוד מעט
לקחנו אותו מאיזה אחד שאממ אישתו הייתה אלרגית לכלבים:O והוא היה אצלו 3 ימים O: למה שימאס!!111 הוא כפרה כזה
9.למה אני לא מנהל אף פורום? כי לא מצאת פורום נורמלי שתרצה לנהל? 10.למה אני לא זוכה בטוטו? כיייי שוקי עוד לא השתלט על העולם 11.נכוןן שתגידי לבוב שאני המרואיין הבא? [לאיזו רמה ירדתי אוף] בטח

למעלה