הקשרים ביום שאחרי

רק שיר

New member
אגב

גם הרכב שלי מרווח למדיי, זה כבר issue אחר
לגבי צד "המנצל ומנוצל" זה לגמריי סוביק'- סתם איקח את הדוגמא של
היפותטי: שמהצד נראה לאחרים שאחת מנצלת את השני כי הם תמיד נוסעים ברכב שלו. כשבפועל נאמר, היא יכולה גם לשלם בדרכים אחרות, מסעדות, בתי מלון וכיו"ב. הדוגמא' הזו טובה כי בעצם שוב, זו תחושה אישית לגמריי שאף אחד אחר שלא נמצא בקשר- יכול לדעת מה באמת נכון

אני מסכימה איתך לגמרי

מה שרואים משם לא רואים מכאן. כל עוד בני הזוג שלמים עם עצמם, אנשים מהצד לא צריכים להתערב.

לא מותק.. הוא מתודלק על בסיס אחר, וזה בחינם

טוב, נו - לא ממש בחינם. בואי נגיד.. בתמורה לעבודה המספקת את העובדים בה.

calya

New member
עצוב לי לקרוא ../images/Emo10.gif

ואני מקווה שזה לא רק בגלל "שזו ההתחלה" אלא בגלל שאני כזו וחשוב לי גם את הפרידה וגם את הקשר החדש שיהיה בעתיד לעשות כמו שאני עושה כל דבר - מהלב ועם כל מי שאני בדיוק, בלי זיופים, אני מאד מקווה לא לקבל חלק מהעיצות שנתת פה
אני לא שמרנית ולא נזירה ולא מתחסדת אבל יזיזות, סקס בלי רגש או קשר או חיבה אפילו ? לא, זה לא ככה העולם. זה מה שאנשים עושים ממנו. זה מה שגברים דורשים מנשים ואנחנו לרוב לא בנויות ככה (ומי שאומרת לך שכן משקרת - לעצמה לפני הכל). וזה מה שנשים נואשות מוכנות לעשות ועוד לחייך אחר כך ולהגיד "היה כיף". וזה עצוב. לא רוצה להגיע לזה.

aviavram

New member
כמה שאני מסכים איתך

אבל יש סתבר מי שחושב אחרת שאשר סקס מכני בלי רגשות שסקס יכו להיו כמו דברים אחרים רק לסיפוק צרכים האם זה יכול באמת להיות כך דרך אגב בדרך כלל מאשימים גברים שאצלם סקס זה כלום ואילו אצל נשים נשאר אחרי סקס משהו עמוק יותר רגשי יותר פרויד למיטב זכרוני טען שהמאחר והווגינה היא איבר פני מי היא מחוברת יותר לרגש ואילו אצל הגבר זה איבר חיצוני הבאמת רק הגברים כאלה או גם הנשים

כמה חכם, כמה מתוק :)

יש רק בעיה אחת, בקשרים עם כמה אנשים. יתכן שמי מהם לא יאהב את זה, ואז.......... אתם בצרות.

נראה למישהו שזה מגיע עם הוראות הפעלה?

יש הרבה כוחות אחרים שפועלים בזוגיות ולא ניתן לנסות להדריך אותם. לאף אחד אין בעלות על תורת היחסים בין המינים

למעלה