הקשקשת היומית שלי...

שלום לכולם.....

התגעגעתם אליי????{ואני רוצה תשובות חיוביות!!!} אז ככה ליסטה לא נעלמתי פשוט למחשב שלי נכנס וירוס וכל היה בתיקון {כל התמונות שלי והכל נמחק!!!!!!} ונסעתי לסבתא שלי לראש השנה והוא היה אמור להיות מתוקן עד אז אבל הדיסק הקשיח נשלח לתל-אביב לתיקון ובדיקות ואז הייתי המון זמן ללא מחשב ואז נסענו לירושלים כל הבית ספר שלי והיה סבבה וממש ממש כיף ורק היום המחשב שלי חזר אז בגלל זה לא הייתי פה הרבה זמן אבל הייתי פה ברוחי....חשבתי על המקום הזה כל הזמן...

DiGiHiLa

New member
חווווווווופפפפפייייייייייתתתתתת

התגעגעתי מאוד מאוד....יו אני שמחה שחזרתתתתתת!!!

Digi Lista

New member
בטח שהתגעגעתי!...

כתבתי כמה הודעות שיוכיחו את זה...העיקר שחזרת.

תודה../images/Emo13.gif

אני עוברת עכשיו על כל מה שהפסדתי מתי שלא הייתי כאן....וגם עניתי על הסקר.....תנסי לנחש מי הכי מעודף עליי....נו זה ברור הנרי....שאין לי תמונות שלו כדי לשים...

Digi Lista

New member
ענית גם על שני הסקרים האחרים?...

כי יש לי טראומות מהעניין של הסקר האחד שפוצל לשלושה אז לפחות שכולם יענו ושלא יהיו תלונות...ברור שאת רוצה את הנרי, דווקא את התאריך שלך כבר יש לי+הבקשה... אבל מה שנת הלידה?...

עניתי...

על השניים האחרים וכמובן שרשמתי שבעונה השנייה זה היה מאט ובעונה ה1 זה גם מאט כמה לא צפוי....

Digi Lista

New member
אם הייתה לי אפשרות להצביע...

ולדעתי אין לי(ראיתי שמנהלים אחרים אמרו שהם לא חושבים שהם יכולים להצביע...), הייתי הולכת על טאי בעונה הראשונה, דיוויס בעונה השנייה ולגביי העונה השלישית אני מתלבטת, בסקר המקורי הייתי אולי הולכת על קאזו-קנטה(הם היו ביחד...) אבל נשמעה טענה שיש אנשים שלא אוהבים את זה שהםביחד ושונאים את אחד מהם, אז בסקר הזה הייתי מצביעה ל..לא לריו זה בטוח,אני מתלבטת בין טקאטו, הנרי וקאזו(מאקו "מאמן" אימפמון ולכן אני לא אצביע בעדו...),אני הולכת לברר אם מותר לי להצביע...

אוקי!!!

תחזרי מהר...... הנרי:לחזור מהר זה מהר כמו שאני חזרתי מיפן או יותר מהר... אמממממ אני מניחה שיותר מהר!!!

יאקומו

New member
ליסטה...

אני ניסיתי להצביע לדיוויס בסקר, אבל זה לא רושם אותי! כתוב עדיין /0 מצביעים´ (!!!, זה לא הגיוני...)

Nifredil

New member
אם ככה...

ענית בדיוק מה שאני עניתי! לליסטה... יש לי עוד איזה ´אילן יוחסין´ של דיגימונים ודיגי-גדילות...

יאקומו

New member
איזה יופי!

איך השקעת בזה! למה כולם עושים כל מיני דברים מ-ד-ה-י-מ-י-ם (!!!!!!!!!) ואני לא?!?!?! ווילו- בשביל להקל עלייך להשלים שוב את אוסף התמונות שאבד לך, אני מקדישה לך תמונה של הנרי.

יאקומו

New member
../images/Emo92.gif ווילו,

ואני ממש מצטערת על התמונות והמחשב שלך... גם לי יש מ-ל-א תמונות/אייקונים/אנימציות מטורפות/תמונות לצביעה... ואני לא יודעת איך שומרים על דיסקט! (אני לא רוצה לשמור על דיסק) מישהו פה יכול להסביר לי?!

למעלה