הקשקשת היומית שלי...

Digi Lista

New member
הקשקשת היומית שלי...

טוב, נתחיל מהבקשות שלי(הן לא כאלה מפחידות!...). 1. אני צריכה
את התקצירים של הפרקים מהעונות ששודרו(כמובן שגם הפרק האחרון בעונה השלישית, ואם למישהו נורא בא לתקצר את הפרקים מהעונה הרביעיתשלא שודרו אני לא אתנגד...אם כי זה באמת לא חשוב כרגע...)גם את המילים לשירים של דיוויס,של מומימון(אני עוד בטראומות קשות מעניין הסקרים!)מאט מהעונה השנייה ומימי מהעונה הראשונה(אני אומנם יודעת לחקות אותו מצויין אבל אני רוצה כמה שפחות מאמרים שלי(לבד, לא כולל המשחקים...),אני נותנת לכם את הכבוד...)
מראש! 2. תאריכי יום הולדת ובקשות לתמונות ביום ההולדת.
מראש! 3. מי יהיה כאן ביום כיפור?... מה עוד?... אה, כן הכנסתי את המשחק על ג´ונפי למאמרים אבל אני לא מפרסמת אותו(רק שומרת כרגע, אחר כך יהיה לי סיוט לחפש...), פוקיגירל צדקה עדיין לא ממש מכירים אותו כדי לכתוב עליו...נתחיל משחק חדש על...טוב הגיע הזמן לחרוש על העונות 1 ו2 לא?...אז קן,מאט ולילימון היו...(חשבתי לעשות על הדיג´יכלי באופן כללי... אבל כרגע עוד יש דברים...). כולהיודע על מקום הימצאן של ווילו,גאטומון וקסנדרה פוטר ויכול לעדכן אותי אני אשמח!(ברור שהן לא חייבות להיכנס אבל להעלם פתאום בלי סיבה?אני לוקחת את זה באופן אישי והביטחון שלי שנמוך זאת לא מילה כדי לתאר אותו ירד עוד...כן, אני מתוסבכת ושוב הוכחתי זאת...). אני אקפיץ שוב את ההודעה למאיה בר שלום(היא לא קופצת אז...) כי הבנתי שזה חשוב מאוד לכמה אנשים(בעיקר לכמה בנות...
, אגב לגביי ניר חלמיש הוא דיבב גם בסדרה בערוץ הופ שאני לא זוכרת...חלק ממחקר...). ראיתם כמה אני מוכשרת?(ומתוסבכת ומשועממת?...) בלי פרק חדש יצאה לי מגילה!

יאקומו

New member
אל תשכחי את המילון הדיג´ימוני!

זנחנו אותו לאחרונה... בואו נתחיל באות ד´! הפעם אני אחכה לאישור, לא כמו שעשיתי עם האות ג´... (
)

niiko

New member
אולי נעשה על אחד האנשים המישנים?

אולי אמא של ריקה? או אבא של טאקטו? או אולי אח של יולי? או אולי בן דוד של טאקטו, קאי? או אולי בכלל על אמא של מאט וטיקיי? מה אתם אומרים? כי אפשר להתעלל בהם איך שרק רוצים!!

Snake Bandage

New member
מילים לשירים!

שיר חרוטי הבקרה של מומימון: כל מה שאני זוכרת זה את עיקר השיר: "תשעים ותשעה חרוטי בקרה, תשעים ותשעה חרוטים..." פשוט, אבל גאוני בפשטותו. מומימון זמר דגול! ^-^ שקשק בחבל: "שקשק בחבל, שקשק בחבל!" אין יותר קל מזה. אני שכחתי את המילים לדקלום אבני הגורל של דייויס, אבל אני אחפש בין הקלטות שלי ואכתוב את השיר. כמובן, שזה יצטרך לחכות עד ה-28 בספטמבר. אז אני אחזור מחופשה בת שבועיים לארצות הברית, שאליה אני יוצאת מחר בבוקר. אז נתראה בעוד שבועיים! ^_^

Digi Lista

New member
נתחיל...

דבר ראשון- שי אני מקנאה בך בטירוף! אחד החלומות שלי הוא לטוס לארצות הברית(וליפן,קניה,אוסטרליה...) שבועיים! אש1 היה חודש וחצי! ידיד שלי חודשיים בשנה שעברה וחברה טובה שלי חודש בקיץ, זה לא הוגן... טוב יצאתי מיזה, אני מאחלת לך באמת מכול הלב והנשמה שתיהני ותחזרי בשלום(התחילה שם העונה הרביעית אז תוכלי לעדכן כשתחזרי...)אם הווידאו שלי היה עובד אני הייתי מחפשת את השירים בפרקים(יש לי כול פרק פעמיים...). יאקומו לגביי המילון את בהחלט צודקת! אני אנסה למצוא אותו בהודעות(יש דברים שאני שונאת לעשות למשל...) אבל בלי קשר הגיע הזמן לעבור לאות ד´ בעיקר עכשיו שאין על מה לדבר!. לגביי ההצעות למשחקים, בסדר נתחיל מאגומון שהציעה יאקומו ונעבור למה שנייקו הציעה או לדמויות אחרות כמובן... אני עדיין צריכה תאריכים ומידע מי יהיה כאן סביר להניח ביום כיפור(שאני אדע אם יש לי למה להיכנס...).

DiGiHiLa

New member
אחותי

אין לי מצב רוח לכלום...ואני לא יהיה ביום כיפור....ואת יודעת את התאריך שלי.....

Morphia

New member
*אנחה כבדה*

אני לא יודעת אם אני אהיה כאן... וליסטה, אני עובדת על התקצירים ל-01, אבל אני עדיין נטולת PC אז בבקשה תחכי עוד קצת... הסיפור על טאקאטו והנרי עדיין באמצע (כל המידע שהיה על גרטשן 2 לא אצלי) ולמה לא חזרת אליי? (אם חזרת אליי ולא הודיעו לי, ראי שאלה זאת כמבוטלת)

Nifredil

New member
1. אני בזמנו הכנתי את כל התקצירים

של העונה השנייה... אולי זה לא כ"כ מסור ובחלק (בעיקר בראשונים) אין מספיק מידע... והיו שם תאריכים (מהפעם הראשונה בערוץ 1
) חלק מחקתי וחלק לא... וכמובן שהקובץ הזה נמחק באותו אירוע טראגי לפני שנה שבו נהרס לי המחשב אבל במזל היה לי את חלק ממנו בדיסקט... אבל לא משנה
זה בטח לא אמור לעניין אתכם... 2. את תאריך היומולדת והתמונות כבר כתבתי במקום אחר (אבל אני רוצה להוסיף את קן וורמון) 3. אולי אני אהיה ביום כיפור... וחוצמזה, אולי יהיה לי ADSL בקרוב או ברחוק

יאקומו

New member
יפה!

רואים שהשקעת! הצחיק אותי המשפט בסוף (..."שלא מפענח/יודע {אחד משניהם
, אני והזכרון שלי} מתי תורו לשטוף כלים"...).

יאקומו

New member
חמוד!

הנה שילוב די...הגיוני... . לרגע חשבתי שזה אמיתי (אני חושבת שאני צריכה משקפיים...)

Digi Lista

New member
אני מתה...

לא סתם...טוב אני אענה על הכול... קודם כול נופר תודה רבה על התקצירים לעונה השנייה(באמת השקעת!!!) הם יכנסו עוד מעט למאמרים(ואם עוד יכתבו אני אאחד הכול...אם אני אכתוב זה יהיה הרבה דברים אבל לא תקציר...
)ואני בכול זאת צריכה את היומהולדת שלך(ושל כול מי שלא כתב...)כי בדקתי ואין לי אותו "במאמר" המוסתר... דיג´יטלי(רגע, עכשיו יש גם שתי טלי בפורום?מאיות אתן לא לבד...כן ירבו...)האיחוד בין קאלומון לטריירמון יכנס לגלריה בדקות הקרובות... הילה אחותי למה את בדיכאון?... מורפיה, על מה את מדברת?לא שמעתי שום הודעה אבל בלי קשר ברור לי שהגיע הזמן להפסיק עם שיחות למזכירות(זה אומנם כיף...) וכשכבר יצא לנו להפר את המנהג המגונה אך חביב הזה אנשים מסויימים דרשו מכות(אחר כך באמת הם קיבלו אותן! וסולקו מביתי לאלתר!!!). וחבר´ה בבקשה(לילו-מיוטיסמון, דיג´יטלי...) תשרשרו את ההודעות שלכם! לילו את כבר יודעת שדברים שקשורים ביחד(גינוי הטירור לסוגיו) צריכים להיות ביחד, ברור שאני יכולה לשרשר(ואני עושה את זה...) אבל אני שואפת לעשות את זה כמה שפחות!!!(אני שונאת לשרשר!איך אני אמורה להשקיע בדברים אחרים???...). אני באמת תוהה איפה ווילו,גאטומון וקסנדרה פוטר?... אני אהיה כאן כנראה ביום כיפור כי נראה לי שיהיו כאן אנשים(גם אם לא הרבה במילא ישעמם לי...).

Digi Lista

New member
רגע...חסרים כמה פרקים...

אני אעלה בינתיים את מה שיש(ברמה פחות יפה מאיך שעשית, לצערי...), ואני אשלים אחר כך את התקצירים כשיביאו אותם(כי אתם לא רוצים מגילות...המילה תקציר באה מקצר...)

niiko

New member
כדי לי להמשיך ת´סיפור שלי?

כלומר... כלומר... לא יודעת מה! כדאי לי?

Digi Lista

New member
בטח ו...

כשהוא יסתיים לאחד הכול...אני תמיד בעד דברים שחברי הפורום עושים!!!(בקרוב אני אחשוףהפתעה שרק הילה כרגע יודעת עליה...). כשווילו תיכנס תוכלו להמשיךאת הפיק על שני ושאר העולם...

niiko

New member
נכון...

טוב אני הולכת עוד כמה דקות, אז אני לא אכתוב עכשיו את הפרק

למעלה