../images/Emo221.gifמילות השיר../images/Emo221.gif
בלעדי !! חושב אולי בואי ואקח אותך אליי כמה זמן עוד אשאר, עד מאי חיוך שפתיים , גוף ,את כל חיי או או או או את כבר כמעט שלי חומקת מידי הרשי לי להביט בך מקרוב אמרת שאת תפוסה אמת או נחמה זה הורג אז תני לי לאהוב אז ייקח קצת, זמן עד שתהיי שלי זה מו-בן תני סיכון תני סימן נסי אותי ואז תגלי אני אבעיר בך ,אש יודע מה אותך מר-גש רק אותך מב-קש הוא לא שווה אותך אז תני להיות שלך כל מה שאני רוצה עכשיו אותך ללטף מותק מאוהב ואולי את חושבת שלא כדאי את שמורה רק לו ,ולא אין לך פנאי כשאת כאן לידי , קרובה , אז תני קצת זמן ותראי שבשבילך אני מוכן גם אם את עושה לי בלאגן לא אכפת , לא אכפת כי את כל כך יפה רק מבקש תשובה אם יש לך חלק שרוצה גם אותי עלול להתחרט מרגיש שזה בועט אז איך אחיה בלי שתהיה שלי אז ייקח קצת, זמן עד שתהיי שלי זה מו-בן תני סיכון תני סימן נסי אותי ואז תגלי אני אבעיר בך ,אש יודע מה אותך מר-גש רק אותך מב-קש הוא לא שווה אותך אז תני להיות שלך איזה אדם אהיה אם אגיב בפחד כאן לא אומר דבר תדעי איתך לא טועה לא אלך ואעזוב או או או או אז ייקח קצת, זמן עד שתהיי שלי זה מו-בן תני סיכון תני סימן נסי אותי ואז תגלי אני אבעיר בך ,אש יודע מה אותך מר-גש רק אותך מב-קש הוא לא שווה אותך אז תני להיות שלך