עכשיו זה גמר להעלותת.... השארתי את המחשב כל הלילה דלוק.... אבל אתם כבר לא צריכיםם......
M mor93 New member 25/7/06 #71 עכשיו זה גמר להעלותת.... השארתי את המחשב כל הלילה דלוק.... אבל אתם כבר לא צריכיםם......
S Sahar Sweet Girl New member 25/7/06 #73 תביאי לי כי יש לי בעיה כנסי רגע תשלחי לי כי יש לי בעיה עם הקישור ששי שלח תשלחי לפה את הקישור אל תגידי לי שניתקת אותו.. תשלחי
תביאי לי כי יש לי בעיה כנסי רגע תשלחי לי כי יש לי בעיה עם הקישור ששי שלח תשלחי לפה את הקישור אל תגידי לי שניתקת אותו.. תשלחי
M mor93 New member 25/7/06 #75 אבל... זה חלק ממש קטן מהקליפ.... טוב אם את רוצה אני ישלח לך קישור... הוא היה צריך לרוץ כ-12 שעות כמעט ברציפותת איך הוא לא התעייףףףף?????????.....מסכן שליי...
אבל... זה חלק ממש קטן מהקליפ.... טוב אם את רוצה אני ישלח לך קישור... הוא היה צריך לרוץ כ-12 שעות כמעט ברציפותת איך הוא לא התעייףףףף?????????.....מסכן שליי...
S Sahar Sweet Girl New member 25/7/06 #78 ראיתי זה פשוט.... קליפ זוועה סתעעעם קליפ הורססססססססס הוא כזה מהמם הבחורה איתו חמודה יפה מאוד משו בפנים שלה לא אהבתי אבל בעיקורן היא יפה דניאל יותר אני בעננים
ראיתי זה פשוט.... קליפ זוועה סתעעעם קליפ הורססססססססס הוא כזה מהמם הבחורה איתו חמודה יפה מאוד משו בפנים שלה לא אהבתי אבל בעיקורן היא יפה דניאל יותר אני בעננים
M mor93 New member 24/7/06 #6 בסדר רק עוד 10 דקות אני מעלה... יאללה אני הייתי... תגידו מי עוד מעלה את קליפפפ המעלףףףףףףףףףףףףףףף????..... אוייי כמהההההה שלמותתתתתתתת
בסדר רק עוד 10 דקות אני מעלה... יאללה אני הייתי... תגידו מי עוד מעלה את קליפפפ המעלףףףףףףףףףףףףףףף????..... אוייי כמהההההה שלמותתתתתתתת
ב בוב ספוג מכנס מרובע1 New member 24/7/06 #4 טוב הקלטתי כל מה שהיה שם הנה הלינק זה לא הרבה כי לא היה הרבה http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=646B19111BCE894F בשביל להשתמש בזה סתכלו על המדריך תמונה שהכנתי (כי פשוט כשמורדים זה יורד בתור קובץ שאין אפשרות לפתוח תעקבו אחרי ההוראות ותצליחו רק תשנו את הסוף מwmv לwav ותכתבו את השם שאת רוצים
טוב הקלטתי כל מה שהיה שם הנה הלינק זה לא הרבה כי לא היה הרבה http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=646B19111BCE894F בשביל להשתמש בזה סתכלו על המדריך תמונה שהכנתי (כי פשוט כשמורדים זה יורד בתור קובץ שאין אפשרות לפתוח תעקבו אחרי ההוראות ותצליחו רק תשנו את הסוף מwmv לwav ותכתבו את השם שאת רוצים
M mor93 New member 24/7/06 #9 רגעע זה עושה לי בעיותת.. כי זה שומר לי בחלקים כי זה כבד...אז אני מחברת אותםם...לאחדד.. ושלי זה בערךך 1:25 יותר ארוך משלךך למה????.... רגעע..אני בטוח יעלה עד היום בלילה....
רגעע זה עושה לי בעיותת.. כי זה שומר לי בחלקים כי זה כבד...אז אני מחברת אותםם...לאחדד.. ושלי זה בערךך 1:25 יותר ארוך משלךך למה????.... רגעע..אני בטוח יעלה עד היום בלילה....