הקרב בGENOSIS

KingpinEX

New member
לא קראתי את זה בחיים אבל

כל מה שאושר ע"י לוקאס למעשה רישמי כי הם אמרו שזה רישמי ברגע שהם אישרו את זה. בכל מקרה אם זה ספר לילדים קטנים או סידרה מצוירת לילדים כמו שהיה על האיוואקים, אז אני לא מדבר על שטיות כאלה.

tactical

New member
אחי...

זה שמישהו קיבל אישור מלוקאס להשתמש במותג של SW רק מראה שהוא שילם מספיק... זה לא מה שקובע אם העלילה רישמית או לא... חוץ מזה אתה לא יכול לומר בשורה אחת שכל מה שלוקאס אישר הוא רישמי. ובשורה אח"כ שחוץ מספרים וסדרות לילדים... למה? הם לא קיבלו אישור מלוקאס??? אתה מבין שמהדברים שאתה אומר מבינים שרישמי נקבע עפ"י מה שנוח לך להגדיר אותו כרישמי...

KingpinEX

New member
שונא שרבים על מה רישמי ומה לא רישמי

כמו שאמרתי אתה בוחר להאמין בזה תאמין אתה בוחר שלא אל תאמין, אין לי מה להגיד לך שישנה את זה. אין לי מה לענות לזה... אתה תחליט מה רישמי ומה לא.

KingpinEX

New member
לא התכוונתי לזה ככה, אתה יודע שאני

אוהב אותך. (שלא תחשוב שאני נפגע או משהו) אני מתכוון שהוויכח הזה אין לו סיום... אני אומר שאפילו הכפפה של מה שמו רישמי מהסיבה הפשוטה שלוקאס אישרו את זה. זה כמו שתגיד שהסרט הראשון לא רישמי בגלל שהוא גרוע...

tactical

New member
אמממ....

תאמין לי שאחרי שתקרא את הספר אתה תשנה את דעתך.... זוועות כמו הספר הזה לא ראו בקוסובו אין דרך להגדיר אותו חוץ מדבילי.... יש לך שם ברנש עם 3 עניים שקוראים לו טריאוקיולוס שהוא מתחזה לבחור אחר עם 3 עניים שקוראים לו טריקלופס שאמור להיות הבן של פלאפטין, עכשיו הקטע בטריקלופס הוא שיש לו מופרעות קלה (NUT CASE) ובזמן שהוא יש הוא בעצם תוך כדי החלום מתכנן נשקים להשמדה המונית בשביל האימפריה, והוא זה שתיכנן בעצם את כוכב המוות. ממש פאר היצירה הספר הזה....

riku

New member
בכלל הקרב בג'יאנוסיס

היה עלוב מצד הטקטיקה של הג'דיי. שמאות ג'דיי פשוט קפצו אל הרחבה הפנימית התחתונה כדי להתאבד. עם הטכנולוגיה המתקדמת פשוט יכלו לפוצץ את האמא של כל הג'דיי עם איזה ניוק ודוקו יכל בשקט רב לברוח.

Dehlofoz

New member
אני במקום פלפטין הייתי מפעיל את 66

ואז נפטר מכולם בקלות כשהם בארנה המעפנה.

Dehlofoz

New member
אז?? יש לו את דוקו....

לא ממש משנה מי יהיה האפרנטיס במילא כל הג'דיי יתחסלו.

panterist

New member
פלפטין

כמו הסית'ים, תמיד רוצה עוד. דוקו חזק אבל אנאקין יותר.. בגלל זה הוא רצה את אנאקין, בשביל עוד עצמה. דוקו לא היה חשוב לו.

Mactrix

New member
מה !!! זה כולה דוקו !!!

אנקנין הוא הג'דיי החזק ביותר שיש נראה לך שהוא רצה את דוקו ?!?! בגלל זה המלחמה המשיכה כמה שנים עד שהוא השיג את אנקין וגרם לו להתחבר לצד האפל לאט לאט.

KingpinEX

New member
הוא היה צריך את התמיכה של הסנט

והג'די הפריעו לו, הם הוא היה משמיד את כל הג'דים סתם ככה הוא לא היה מקבל את התמיכה של הסנט, ולא היה יכול לבנות את האימפריה שלו. אז הוא חיכה למצב שהוא יוכל להחריז על הג'די מורדים וככה לקבל את התמיכה של הסנט. פלוס בטוח היה לו עוד הרבה שיקולים לגבי המלחמה.

למעלה