הקרב בGENOSIS

Dehlofoz

New member
הקרב בGENOSIS

מישהו יכול לדייק בערך כמה ג'דיים הגיעו להציל את אנקנין פדמה ואובי ואן בכוכב GENOSIS כשהקרב לאחר מכן הפך להיות הקרב הראשון של הCLONE WARS? וכמה שרדו מתוך אלא שהגיעו? נראה לי הרבה פחות מרבע..

KingpinEX

New member
אם אתה רוצה לדעת בידיוק אז

212 Jedi 192,000 clone troopers 1,600 LAAT/i gunships 400 LAAT/c cargo gunships 2,160 AT-TE walkers 100 SPHA-T artillery units 12 Acclamator-class assault ships ולספרטיס היה 1 million battle droids 100,000 super battle droids 3,000 droidekas 15,000 dwarf spider droids 4,100 hailfire droids 7,500 homing spider droids tank droids 286 Techno Union Starships 41 Diamond-class Cruisers 60 Trade Federation Core Ships מתו 186 ג'די ומספר משמעותי של קלאון טרופרס

Dehlofoz

New member
King מאיפה זה??? :)

זה המספרים רק של הקרב בג'נוסיס?? מוזר... אז שרדו רק 26 ג'דיים..הממ יאנו המפגרים באו בשביל להתאבד..לא חבל על JEDI ORDER? :))))

KingpinEX

New member
תחשוב שמתו מלא בשביל 3 אנשים

כאילו הם לא יכלו לחכות רבע שעה עד שיגיעו המשובטים לעזרה? היו חיבים לתקוף לבד? טיפשות... (בלי קשר king not me, me be Kingpin )

Obi Dan Kenobi

New member
עוד רבע שעה, ושלושת

השבויים היו מתים. ההתקפה הגיעה בדיוק בזמן.

KingpinEX

New member
שלוש שבויים בשביל 182 ג'דים, אממ...

צודק היה שווה לאבד 182 ג'דים בשביל שלושה אנשים.

tactical

New member
אחי....

כל החומר שכתוב בויקיפדיה זה ערכים שגולשים מעלים... זה לא שצוות מקצועי ישב ובדק במקומות רשמיים... ככה שמה שכתוב בויקי זה לא תורה מסיני...

tactical

New member
אבל למה אתה לוקח את זה קשה?

אתה אמרת שזה "מדויק מאה אחוז" אני רק אומר שמה שכתוב שם הוא לא רישמי כיוון שהכל חומר שמועלה ע"י הגולשים ולכן יש סיכוי סביר שהוא לא מדוייק ככה שלא הייתי מסתמך על מה שכתוב בויקי כעל עובדות לכל דבר...

KingpinEX

New member
לא לוקח קשה... אני רק אומר

שהם לא ממציאים הם זה, הם לוקחים את זה ממקורות ריישמים, כמו ספרים של סטאר ווארס. אתה לוקח קשה שאתה מנסה להגיד שזה לא נכון, כמו שאמרתי אתה לא חיב להאמין לזה אם אתה לא רוצה, אני בוחר לבטוח בזה.

tactical

New member
אחי, אל תשכח....

שלא כל ה-EU הוא רשמי... לדוגמא קח את סדרת הספרים של פול דייווידס והולאס דייווידס שכתבו את הכפפה של דארת' וויידר וכל יתר הספרים האלה... שהם רחוקים מלהיות רישמיים...

KingpinEX

New member
תחשיב שכל מה שכתוב באתר של סטאר

ווארס רישמי. כל ספר שמאושר על ידי לוקאס למעשה רישמי. ויש מי שיגיד רק הסרטים רישמיים...

tactical

New member
זה ממש לא נכון...

זה שיש על ספר לוגו של SW זה לא הופך את העלילה שלו לרישמית... והכפפה של דארת' ויידר היא דוגמא מושלמת לזה...

למעלה