הקרב בצמרת.....

על ה@ש

New member
הקרב בצמרת.....

מכבי חיפה התחזקו עד מאווד....... עכשיו שהביאו את גובא`ני רוסו... יש להם סוללת כוכבים לא קטנה בכלל.....ואם היינו בטוחים שאנחנו מאווד חזקים....ואין ספק שאנחנו חזקים אחרי החיזוק שהבנו....הסיפור מתחיל להיות פחות ורוד.... אבל אסור לשכוח שגם בשנה שעברה מכבי חיפה.. הייתה עם סוללת הכוכבים הגדולה ביותר...ואותנו אף אחד לא ספר והשתקנו את כולם אחרי שלקחנו אליפות....והעפנו את מכבי חיפה בחצי הגמר..בדרך לגביע... אסור לשכוח שסוללת ככובים עם אגו ענק כמו שיש במכבי חיפה...עלול לגרום לבעיות....כמו שכבר קרה הרבה בעבר....ואני מקווה שיחזור שנית... כול חיזוק שלא יביאו עדיין אני מאמין באדומה שלנו ..שתדע לעשות את מה שהיא צריכה לעשות...... ולגבי מכבי ת``א מהם בינתיים משום מה אני לא מפחד....כי אנחנו טובים יותר וגם מחיפה..... כוכבים זו לא דרך בדוקה להצלחה....... אז נקווה לעונה נפלאה......ויאללה הפועל מ ל ח מ ה!!!

סקאי :)

New member
הקרב בצמרת.....

מכבי חיפה תיקח את האליפות ותיהייה הקבוצה הכי טובה בארץ (למרות שזה כבר ידועה שהיא כזאת). בקשר להפועל תל אביב היא לא תקח אליפות גם אם היא תיהייה הקבוצה היחדיה בארץ !!! כל הרכש שהיא עושה ותעשה לא יעזור לה לקחת אליפות !!!! לכן אדומים טיפ לחיים : עזבו את האדום ועברו לירוק יום טוב לכם : ליבנת :cool:

על ה@ש

New member
ירוקה....

אחות של סקאי....(-8 מקווה שעוד הרבה לפני תחילת העונה הבעיות אצלכם יתחילו לצוץ..... ותגמרו כמו שגמרתם לפני שנה...... בקשר לזה שאתם הקבוצה הטובה ביותר בארץ..... ראיתי את הייתה עונת האליפות שלכם....רק בכי אכזבה ורעש..... והמון אבל המון בלאגן....אפילו הירוקים לא רצו לקחת אליפות כזאת.... אז שתראי בסוף העונה מי למעלה ומי למטה אל תתפלאי.... שיהיה יום נפלא ואדום ברובו...

New member
אדום ...

שום בעיות ושום צרות לא יהיו לנו לא לפני תחילת העונה לא באצמע ולא אחרי אנחנו נעשה את העבודה היפה שלנו בשקט ניקח אליפות ונראה אתכם מלמעלה. לפחות לנו יש עונת אליפות אומנם היא לא נגמרה יפה אבל עדיף מאשר לסיים ללא תואר (מוכר לך הפועל ???) אפילו לבני יהודה נתנו יותר מאשר לכם ולמכבי ת``א אז תעשו חושבים ותבינו למה אתם נראים כמו שאתם נראים ... לגבי הטבלה בסוף העונה : לי אישית אין מה לדאוג כי גם אם לא נקח אליפות בכל זאת ניהייה מעליכם !!! יום טוב וירוק : ליבנת :cool:

על ה@ש

New member
כנראה הזכרון קצר...(-8

כנראה מישהי שכחה..... מי לקחה דאבל לפני עונה אחת בלבד..... להזכירך.. אנחנו השדים האדומים הדאבליסטים... שסיימנו את עונת 99/00 בצורה חלקה ונפלא..... ואיך אנחנו בדיוק נראים..???? 4 שנים רצופות בארופה..תקדים...שאף קבוצה ישראלית לא עשתה מעולם... אז חומד...לפני שאת מדברת על איך אנחנו נראים.... תזכרי באיזה אקורד..צורם סיימתם את עונת האליפות שלכם....

New member
על האש היקר :cool:

לא שכחתי שלקחתם דאבל לפני עונה ולא שכחתי שסיום העונה שלהם נראתה קצת יותר טוב משלנו אבל אם אתה נשאר בעבר אז סבבה לך ומה עשיתם העונה הזאת ? כלום אחרי עונה של אליפות אתם מזלזלים כל העונה ורק אחרי בית``ר צונחת נזכרתם שיש כזה דבר שנקרא אירופה ... וזה כל מה שאתה זוכר מהעונה שעברה ? את סיום העונה שלנו ??? אתה שוכח שלמרות שהיו לנו ירידות בסיום העונה לקחנו את האליפות אז תעשה לי טובה ועזוב את סיום העונה אלא אם כן זה מעצבן אותך שקצת גימגמנו בסיום ובסוף לקחנו אליפות... שדים אדומים ? פחחחחחח דאבל אחד ואתם משתגעים שיהיה לך ערב מקסים ובמיוחד ירוק : ליבנת

על ה@ש

New member
ליבנת חומד...

מה שמטריד אותי הוא האופן בו סיימתם את העונה.....ככה לא מסיימת קבוצה אלופה עונה..... ``וחגיגות האליפות`` היו יותר מכוערות מסיום העונה שלכם.... ואנחנו לא זילזלנו ובמקרה הגענו לארופה... ניהלנו במשך כול העונה מאבק עיקש על האליפות......אך לצערי המזל שהוא חלק כלל לא מבוטל מהכדורגל...(כן לפעמים צריך קצת מזל)לא היה לצידנו העונה... ולגבי הדאבל ``האחד`` שלקחנו....אני חושב שארבע שנים לקחת פעמיים גביע אליפות ולהופיע בארופה ארבע שנים ברציפות זה הישג בפני עצמו..... ולגביכם תמשיכו להתבסס רק על שחקן אחד(בניון) ונראה לאן תגיעו... ולמרות שהתחזקתם חיזוק משמעותי(רוסו) על העונה הזאת ברור שעדיין לא ויתרתי....ולא מיתכוון לוותר אני מקווה שעוד ייצא לנו לדבר הרבה העונה ותבואי לפה.... ואז נסכם לאט לאט מדי מחזור מי נמצא ואיפה.... אז שיהיה לך לילה מדהים עוד יותררררר וכמה שיותר אדום טוב יותר..(-8

New member
אל תקרא לי חומד ... כי אני לא !!

לפני שאני מתחילה להגיב יש לי בקשה קטנה : אל תקרא לי חומד כי אני ממש לא !!! (אבל אם מתעקש אז סבחצ`ה) שמתי לב שסיום העונה שלנו מטריד אותך וחגיגות האליפות עוד יותר אבל אתה שוכח את הדבר העיקרי שהוא אופן המשחק שבו שיחקנו שיחקנו יפה העונה ואת זה אתה לא תוכל להכחיש למרות כל הניסיונות שרק תנסה מכבי חיפה שיחקה את הכדורגל היפה ביותר (חוץ מבסיום) ולכן היא לקחה אתה אליפות! אנחנו לא מתבססים רק על בניון אומנם הוא שחקן מפתח וחשוב אך הוא לא השחקן היחידי ולהכחיש ולומר שהוא לא היצל אותנו מהפסדים זה יהיה שקר אך לבניון היו כמה משחקים חלשים מאוד ובכל זאת הקבוצה הצליחה. לגבי החיזוק : רוסו אומנם שחקן טוב אך הוא לא יהיה שחקן מפתח ותאמין שגם אם רוסו לא היה אצלנו עדיין היינו קבוצה טובה מכיוון שהעונה רוסו לא היה אצלנו וגם לקחנו אליפות. לא ביקשתי ממך לוותר על העונה אך בסיום העונה אני מקווה שהאליפות תיהייה ירוקה כי אני עצמי גם לא וויתרתי. אז המשך יום טוב תהנה ממנו כמה שיותר שתחשוב על הצבע הירוק שלך תמיד : ליבנת

על ה@ש

New member
ירקרקה.........

מיותר לציין שהמשחקים בהם יוסי היה חלש כול חיפה הייתה חלשה... ומצטער לדעתי ולדעת רבים אחרים הייתה העונה שם אחד... מכבי ``בניון`` חיפה והשחקן הזה נתן לכם משחקים שפשוט היו לא בידיים שלכם לכן אם הוא היה נפצע הוא משהו דומה לא חושב שהייתם מסיימים את העונה היכן שסיימתם........... בסופו של דבר נהנתי מאווד לדבר איתך פה..... ואני מקווה שתבואי לפה עוד הרבה ונוכל להתווכח..... כי באמת כיף להתווכח איתך את כותבת בצורה טובה ועיניינית... אז שיהיה לך יום נפלא... ואדמדם... ;-p

New member
מה עשיתי לך ???

שאתה חייב לאחל לי יום אדום ??? בכל אופן היה סבבה להתכתב איתך מקווה לעשות זאת בעתיד !!! יום טוב נפלא אחלה וחביב ובעיקר ירוק ירוק ירוק ירוק !!!!! ליבנת 8-p

על ה@ש

New member
THE END

מקווה שתבקרי אותי פה הרבה........ היה ממש כיף לשוחח איתך ומצפה לראותך פה לויכוחים שונים בעיניין שתי הקבוצות.... מאווד נהנתי....... ושיהיה יום אדמדמם אם כמה שיותר אדום בתוכו... B-)

אקזוטי20

New member
ת´שמע אחי !!!!!!!!!!!!!

ג´באני+ בניון = מפלה גדולה של מכבי חיפה !!! הם הולכים לעשות בלאגם הם לא יסתדרו הם יושבים על אותה משבצת ושני בעלי אגו גבוה !!!! יהיה טוב אחי !!!!!!!!!! אין על השדים האדומים כבר הוכחנו לחיפה שהם לא יותר וטבים מאיתנו !!! * אקזוטי מנבא נבואה שתתממש*

על ה@ש

New member
קזו´טי אחי...

זה מה שאני טענתי מהתחלה..... האגו בחיפה יהרוס אותם.......כמו שקרה לפני שנה אחת בלבד..וכנראה כבר נשכח

למעלה