הקראת טקסט - דחוף...

הקראת טקסט - דחוף...

מחפש סקריפט להקראת טקסט שלא דרך תוכנת השמע של המחשב.... אני רוצה שיכללו הפקודות: הפעל, השהה, הפסק, וכדאי גם שיצויין מתי המדייה נטענת... הקובץ עצמו, בפורמט WMA, שוקל 600KB. תודה,

שלומי - אם אין לך סקריפט דומה למה

שביקשתי אז תגיד לי... אני פשוט מחכה שתבוא הישועה ממך...

שלומי

New member
לא עניתי ישר כי אני לא במחשב שלי

ומהמחשב שאני נמצא בו אני לא יכול כרגע לשלוט מרחוק על שלי. אני לא זוכר אם יש לי את מה שאתה צריך. גם אצלי אני חושב שאני צריך לחפש בדיסק שצרבתי או בכונן אחר שלא מותקן. אם אתה יכול לחכות עד יום ראשון אני אחפש וגם אז לא בטוח שיש. בכל מקרה תענה לי מה אתה רוצה לעשות שאני אדע איך להתארגן.

היי

יש לי דף HTML עם טקסט (שמיועד לכיתות א') מכיוון שהם מתקשים בקריאה של טקסט ארוך למעלה יהיה סרגל הקרה שמי שרוצה ישמע את ההקראה במקביל (כמו הקולן של סנונית) חשבתי - שהכי פשוט בסוף יהיה לעשות את זה בפלאש...

מה שוקרה בפלאש -

אני לא מצליח להשתמש בקבצי WMA ולכן אני צריך WAV... בסה"כ - קובץ WMA ששקל 600KB שוקל בפלאש 900KB זה מהותי אתה חושב?

שלומי

New member
אתה לא יכול להקטין קצת את הקובץ?

קצת כבד.לא אידיאלי לחיוג מודם.למהיר זה לא ממש ישנה כמה שניות המתנה.

שלומי -

הורדתי לאיכות הכי סבירה וזה מה שיצא... יש לך רעיון איך לעשות את זה? יש כמה קבצי קול - ה- 600/900KB זה הכי גדול... אז חובה שאציג מתי הקובץ נטען לא? את חושב שיש לך משהו כזה? אם לא - אשתמש בפלאש... מה דעתך?

שלומי

New member
למען האמת בענייני אודיו אלישע מומחה

הוא ידע לענות טוב יותר ממני. פלאש זה טוב, אבל שוב מי שנכנס בדייל-אפ יצטרך לסבול את הודעת "טוען..." אני אישית בורח מאתרים שצריך לחכות יותר מ-5 שניות.

צודק

אבל זה לא האתר... זה שמיעת ההקראה... האתר מוצג גם בלי ההקראה... אוף - אני לא יודע מה לעשות, הכי טוב לי זה להשתמש בפורמט WMA, פלאש לא תומך בו ואני לא רוצה להציג אותו דרך הפקד של נגן המדיה במחשב... אתה יכול לעזור לי למצוא סקריפט שיעשה זאת?

שלומי

New member
אני לא יכול כרגע.אני בעבודה עכשיו

אחד מהגו'בים שלי הוא להמנות על צוות של 5 אנשים שמתחזקים פורטל מסויים... אני כרגע מעדכן חומרים ונתונים בדאטה בייס שלו ואני לא יושב כאן לבד אז זה לא זמן טוב לזה עכשיו. מחר יש לי מהבוקר אורחים ואחרי הצרהיים אנחנו אצל משפחה עד הערב.

עוד רעיון -

אולי אני פשוט אקשר לקובץ עצמו - מי שירצה יוריד אותו למחשב ומי שירצה ישמע אותו בדפדפן

שלומי

New member
זה קצת פרימיטיב אבל גם אפשרות

תשתמש בזה במידה ולא תהיה לך ברירה אחרת אבל רק במקרה כזה!

שלומי

New member
הפוך אותו לקובץ מידי ושהוא יהיה

קובץ הרקע לדף עם אפשרות לשליטה ע"י המבקר.

שלומי

New member
הכי טוב שאלישע ייעץ לך

הוא באמת בעניין הזה של אודיו. אני קטונתי לידו. אני פשוט לא משתמש בתוכנות ההן כי אין לי מה לעשות אתן.

למעלה