הקפצת שרשור

Flame

New member
נו נו! יש עוד אנשים שאוהבים אותנו?!

love love me do you know i love you i'll always be true so please love me do ohhhh love me do חיחיחי.. מצב רוח לביטלס

קרנוש21

New member
חיחיחייח

אם אתה רציני אז אתה אמור להאמין באלוהים ושאלוהים שומר עלייך ולכן לא יקרה לך כלום!!!!

Flame

New member
חיחיחיחי... מטורלל../images/Emo6.gif

(אל תעלב... אני אוהבת מטורללים!)

wee man

New member
בוקר טוב! אני התעוררתי בדיוק לפני

שתי דקות, על השעון :) *מחפש רעיון והוא פשוט לא מגיע*

I am a freak

New member
רוצים רעיון? קבלו....

רוחות רפאים, כולם יודעים מה הן.... או שלא
אז הנה, כדי "לתאם גירסאות" (
) פרשו כמה מהמושגים הללו, והעלו את הפירושים להגדרות כתגובה להודעה הזו... אולי זה יוכיח את הטענה שאין דיעה אחת שולטת, כל אחד והאמונות שלו:
רוח רפאים
תקשור
סיאנס
יישות
מישור גשמי, אסטרלי ואתרי. אם אתם רוצים, תוסיפו עוד, רק תיידעו אותנו לפני, כדי שגם אנחנו נפרש את אותם מושגים.
דרך אגב, שלא יהיו ויכוחים. אף אחד לא ינסה לחלוק על דיעותיו של מישהו אחר, כל אדם והאמונות שלו- למרות שאפשר לנסות לשכנע אדם ולהוכיח אותו על טעות, אבל רק בדרך נעימה, הודעות גנאי וכל הסוגים האלה, פשוט יימחקו (כן כן, אני מתכוון גם לציניות וסרקסטיות
).
ההגדרות לא חייבות להיות מילוניות, אל תתחילו לנסח, פשוט תכתבו את מה שעולה לכם לראש. זה לא (
) חוק חדש שמנסים להעביר בכנסת
כל רעיון אחר יתקבל בברכה
, זה הדבר הראשון שעלה לי לראש. תהנו. *אני אפרסם את התגובה שלי בקרוב.... אני פשוט קצת עסוק* יום טוב, שמח ועליז לכם....

אני אגיד במה שאני יודעת

רוח רפאים-נשמה של מישהו שמת. תקשור-יכולת להתקשר עם נשמות של מתים סיאנס-טקס תיקשור זהו.. בווווווווווווווווווווווווווווו
תגידו שפחתדם תגידו שפחתדם
. שלכם חנה גונן

שמוצה

New member
../images/Emo29.gif

אוח רפאים=נשמה טועה
תקשור=טלפון(
)
סיאנס=דרך לתקשר עם עולם הרוחות
מישור גשמי, אסטרי ואתרי=אין לי מושג

A lost angel

New member
שאלום..../images/Emo13.gif

רוח רפאים - נשמה של אדם, שנשארה במימדים הנמוכים בגלל שהיא מסרבת להרפות ממשהו, או כי היא סיימה את גלגוליה בלי ללמוד את כל הלקחים, ולכן אין לה מקום. שם אחר לזה הוא 'נשמה תועה'.
תקשור(אני מתייחסת לתקשור עם מדריכים רוחניים) - יצירת קשר(דרך מדיטציה עמוקה) עם המדריכים הרוחניים של האדם, ושיחה איתם באמצעות מסרים או(בשלב מתקדם יותר) שיחה קולית, למטרות שונות.
סיאנס - דרך לזימון רוחות רפאים, ותקשור עמן.
ישויות - נשמות, רוחות, שדים, מלאכים, אלים. צורות חיים אנרגטיות.
מישור פיסי(גשמי) - המישור שבו הגוף הפיסי שלנו נמצא.
מישור אתרי - מישור שבו נמצא הגוף האנרגטי שלנו, ההילה.
מישור אסטרלי - מישור שבו נמצאת הנשמה שלנו, כשאנחנו הולכים לישון. במישור הזה יש גם כל מני יצורים(פיות, גמדים.. למי שמאמין), וכו'. זה הכל להיום
דנה

Flame

New member
הוי שי! ילד שלי מוצלח../images/Emo6.gif

רעיון מעולה
! אני מסכימה בערך עם כל מה שמלאך אבוד אמרה
... המממפ... אני אוסיף קצת בנוגע לתיקשור..? תקשור-דרך תקשורת עם ישויות/מלאכים/רוחות/נשמות בכלל/אלוהים וכו'.. בדרך כלל דורשת איזושהי רמה של רגיעה.. בד"כ באמצעות מדיטציה (בתקשור עם מדריכים לא תמיד.. אני לא צריכה למדט בכדי לתקשר
) הממ... כמעט שכחתי! יש גם תיקשור עם בע"ח וצמחים.. גם אבנים וכו'.. ואלו הם מסוכי התיקשור החביבים עליי ביותר
.. הממ.. בטח שכחתי משהו... תתקנו אותי אם אני טועה ..
יום נעים... ושבת שלום לכולכם חברים !!

wee man

New member
הקפצת שרשור ../images/Emo32.gif

שרשרו לכאן או להודעת שרשור ה
את כל הנושאים שלא קשורים לפורום. תהנו.

I am a freak

New member
תרשה לי להוסיף

"הפורום חי ונשום, פשוט מחקו את כל הדברים המצחיקים..." המעליבים הפוגעים והמגעילים. מצטער שאני מוחק קללות ועלבונות, פשוט אני לא רוצה שאחר כך יאשימו אותי בחוסר תפקוד
*שוב, שיא הציניות* שבת שלום,

למעלה