הקפצת שרשור

kingshimmy

New member
יש!

כל כך רציתי שתתארח בפורום מישהי שבקשר עם מחלקת ההנדסה! למה לפה אתם לא מביאים כאלה אנשים חשובים ומעניינים?

danihell7734

New member
למה שפעם אחת לא יביאו לפה איזה

נהג בחברת הרכבות של פולין למה?

danihell7734

New member
חלש מלול,ובשבילך:"קוסמוליפיס קסי

יא קליסו או פוסטאס קלו קריה,משהו משהו אלמחנסיה, ליפיס קאי ממונוס קריאונו תנתחו פאגונו לונתה תליאונו...מולה פסיו..." הקיצר חלום מתוק, אחד השירים...

Gum Cigarettes

New member
שאלה.

אתה מדבר בצורה של "הוספנו", "שינינו" - "אנחנו", כביכול. אך מהצד השני באותה הודעה אתה אומר "לפנות למנהל". אך מי הוא אותו מנהל? אני מבינה מצורת כתיבת ההודעה, ומההודעה הבאה המשורשרת אליה, שהפריק כתב את ההודעה, בשמו של ינון, אז מי הוא המנהל? -הפריק או ינון? ומצד שני מי הוא המנהל בפועל? הפריק או ינון? meening, מי עושה את "העבודה" בפורום? מנסה להבין.

I am a freak

New member
פשוט עקבי אחרי ההוראות הפשוטות

עשינו, שינינו, ערכנו, וכו'.... יש רק 2 אנשים שיכולים לעשות את זה, אני וינון. לכן, זו תהיה התשובה לשאלתך הראשונה.
לפנות למנהל- יש רק מנהל 1, ינון. לכן, לא קשה להבין, רוצים משהו, תפנו אליו. למרות שגם אם תפנו אלי אני אוכל לעזור (לרוב) ככה שזה לא משנה. ניסיתי לכתוב את ההודעה במשלג לשוני נמוך ביותר, שלא יהיה קשה להבין. יום טוב,

Flame

New member
יש!!!!

אייל גולן המלך! חלום שמתגשם!!!
*חוטפת התקף לב*

קרנוש21

New member
אני אוהבת אותך חיחיחיח

אני מתה על כולכם חמודים שלי!!!!! שבת שלום וסוף שבוע מגניב ואם אפשר למתן את הטמפרטורות קצת יהיה טוב!

למעלה