I ikrmr New member 20/2/09 #26 מפי שאני עסוק בזמן הזה בהשמת עבודה סמינריונית בס"ד מקווה לסיימה השנה (זה נסחב כמה שנים) ולא רוצה שהההורים שלי ידעו שאני גולש בפורום חלק מסוים מהזמן.
מפי שאני עסוק בזמן הזה בהשמת עבודה סמינריונית בס"ד מקווה לסיימה השנה (זה נסחב כמה שנים) ולא רוצה שהההורים שלי ידעו שאני גולש בפורום חלק מסוים מהזמן.
O OrEl74 Well-known member מנהל 21/2/09 #32 הקפצת חידון "NBA אקשן" יש עוד יומיים לסגירת המשחק. אני מצפה לעוד מסרים
ע עבוד בהונג קונג New member 22/2/09 #33 ../images/Emo45.gif סחטיין עליך, אחלה שאלון. ידעתי 10 שאלות בלי גוגל (בהנחה שעניתי נכון). 13 גוגל עזר, ו2 פשוט לא מצאתי את התשובה. כל הכבוד על ההשקעה.
../images/Emo45.gif סחטיין עליך, אחלה שאלון. ידעתי 10 שאלות בלי גוגל (בהנחה שעניתי נכון). 13 גוגל עזר, ו2 פשוט לא מצאתי את התשובה. כל הכבוד על ההשקעה.
O OrEl74 Well-known member מנהל 22/2/09 #34 תודה רבה ביום שלישי נחשוף את התשובות ותדע על מה ענית נכון ועל מה לא
I ikrmr New member 23/2/09 #39 עקב אפשרויות חיפוש שלא חשבתי עליהן קודם, מצאתי עוד תשובות ושלחתי על כך שני מסרים כשבשני מופיעה התשובה שבראשון (לגבח גילוח הראש של ג'ורדן).
עקב אפשרויות חיפוש שלא חשבתי עליהן קודם, מצאתי עוד תשובות ושלחתי על כך שני מסרים כשבשני מופיעה התשובה שבראשון (לגבח גילוח הראש של ג'ורדן).
I ikrmr New member 23/2/09 #40 לגבי השחקן שנבחר 160 בדראפט וזכה ב-3 אליפויות בס"ד אם כתבתי בתשובה רק שנה של אליפות אחת (האחרונה שלו), האם אני צריך לשלוח מסר המשלים את התשובה עם שתי האליפויות הראשונות והרצופות שלו?
לגבי השחקן שנבחר 160 בדראפט וזכה ב-3 אליפויות בס"ד אם כתבתי בתשובה רק שנה של אליפות אחת (האחרונה שלו), האם אני צריך לשלוח מסר המשלים את התשובה עם שתי האליפויות הראשונות והרצופות שלו?