הקפצת חידון "NBA אקשן"

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo87.gif חידון "NBA אקשן" יוצא לדרך

ענו על מספר שאלות פשוטות ותוכלו לזכות בסרט DVD מתנת לייזר קלאב: אתר ה-DVD וה-Blu-ray הגדול בארץ ובעל המבחר הגדול ביותר של סרטי NBA. http://www.laserclub.co.il/index.php?target=categories&category_id=103
אז מה צריך לעשות?
בהמשך ההודעה נעלה את החידון
החל מהיום 18.02.09 ועד ליום ב' 22.02.09 בשעה 22:00 אתם מוזמנים להשיב על השאלות במסר אישי עם הכותרת "חידון NBA אקשן" אלי (OrEl74 למי ששכח
)
בנוסף יש לרשום בתוכן המסר את שמכם מלא + פרטי כתובת מלאים.
במקביל לשליחת המסר יש להגיב להודעה זו באייקון
שימו
: גולש שלא ישרשר
להודעה זו, לא יוכל לזכות.
ביום ג' בשעה 17:00, תכריז הנהלת הפורומים על 4 הגולשים הראשונים, שהשיבו נכון למספר הרב ביותר של השאלות, כזוכים בפעילות.
והפרסים הם...
מקום ראשון- NBA: Kevin Garnett - KG
מקום שני- -NBA: Charles Barkely - Sir Charles
מקום שלישי - Dwayne Wade: NBA Player Profile
מקום רביעי- Shaquille O'Neal: Like No Other
להלן החידון: 1. איפה נולד סטיב קאר? 2. הייכן ומתי התקיים משחק האולסטאר הראשון? 3. מי לבש את הגופיה מספר 33 בסלטיקס לפני לארי בירד? 4. מי השחקן שיצא הכי מהר ב-6 עבירות? 5. מייקל ג'ורדן נוהג לגלח את הראש בימים קבועים בשבוע, איזה ימים? 6. מה שיא זריקות העונשין ברבע אחד במשחק גמר? (זריקות, לא קליעות) 7. מי כונה "פלאש" לפני שהכינוי הזה הודבק לדווין וויד? 8. איזה שחקן תיכונים זכה ב-1991 בהגרלה לשחק 1 על 1 מול מייקל ג'ורדן ולאחר מכן נתן קריירה מכובדת ב-NBA ? (רמז - שחקן פעיל) 9. מה פירוש שמו של שאקיל אוניל? 10. איזה שחקן סן אנטוניו נשלח ב-1993 לדטרויט בתמורה לדניס רודמן? 11. מה היתה העונה שבה הגיע פט ריילי למאזנו הטוב ביותר כמאמן? 12. איזה להקה מפורסמת נקראה בעבר ע"ש שחקן ששיחק באטלנטה הוקס? 13. מה היה הכינוי של דן מארלי? 14. איזה שחקן נבחר במקום ה-160(!!!) בדראפט ובמהשך הקריירה זכה ב-3 אליפויות NBA ? 15. מי נבחר בשנת 1984 בדראפט והפך לאחד האתלטים הגדולים בהיסטוריה למרות שלא שיחק ב-NBA אפילו דקה ואיזה קבוצה בחרה בו? 16. איזה ארוע היסטורי וחד פעמי קרה בדראפט 1997. 17. מי היה ה-MVP הראשון בהיסטוריה של ה-NBA? 18. מי היה השחקן הסיני הראשון ב-NBA וע"י מי הוא נבחר? 19. איזה שחקן מחזיק בשיא עונתי מדהים של 48.5 דקות בממוצע למשחק בעונה שלמה? 20. מה שמו של הגביע שמקבל רוקי השנה? 21. מי מחזיק בשיא המפוקפק של הכי הרבה זריקות ללא קליעה במשחק בודד? 22. מי השחקן הראשון בהיסטוריה של ה-NBA שקלע 50 נק' או יותר במשחק אחד? 23. מי קלע את השלשה הראשונה ב-NBA? 24. איזה שחקן מחזיק בממוצע האיסטסטים הגבוה ביותר לעונת רוקי? 25. איזה קבוצה אימן ג'ורג' קארל לפני שהגיע לסיאטל בעונת 92? לתקנון התחרות: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1422162 קדימה, צאו לדרך!

OrEl74

Well-known member
מנהל
כמה מילים אישיות לכולם

עבדתי על החידון הזה לא מעט, חלק מהתשובות פשוטות למדי ותמצאו את אותן די בקלות אבל בחלק תאלצו להתאמץ יותר אבל בכל זאת את כל התשובות תמצאו ברשת אם תחפשו טוב. אני פונה לכולכם בבקשה, אל תנסו להתחכם ולפרסם פה את התשובות או משהו דומה לזה את התשובות או כל שאלה אחרת בעניין הזה שיש לכם יש לשלוח אלי במסר בלבד! אני מקווה שתהנו בחיפושים לפחות כמו שאני נהנתי

DDN

New member
כבוד על היוזמה!

(אם ההודעה שלי מפריעה לספירת ההודעות בפתיל, אפשר למחוק אותה) עוד לא החלטתי אם אשתתף בחידון (יש לי מבחן ב23.2 וחלק מהשאלות באמת יצריכו קצת עבודה) אבל בכל מקרה - יוזמה נהדרת, בהצלחה למשתתפים ותודה ללייזרקלאב שגם מספקים את הפרסים פה וגם לחידונים בפורום היאבקות, בו הייתי חבר בעבר (והם עזרו לנו בעבר) - כמו כן, דרך הפורומים כאן גיליתי את לייזרקלאב, ואני לקוח ותיק שלהם - דש לאוהד אם נציג שלהם קורא כאן. אז תודה גם לכל מי שטרח לארגן.

EizoTop

New member
דרך אגב :

איזה פרטים יש לשלוח שם, מקום מגורים, רחוב ומיקוד?

OrEl74

Well-known member
מנהל
טעות שלי ../images/Emo13.gif מדובר על שחקן בודד

OrEl74

Well-known member
מנהל
חברים שימו לב!!! יש טעות קריטית בחידון

בשאלה 16 מדובר על דראפט 1977 ולא 1997 כפי שנכתב בטעות!! קבלו את התנצלותי וכל מי ששלח תשובות מוזמן לתקן את תשובתו לסעיף זה. סליחה!!

King LBJ

New member
שאלה

לשלוח לך תשובה תשובה או רק כשאני מסיים לענות על כולן (או על כמה שאני מצליח) כאילו בקבוצה אחת?

ikrmr

New member
../images/Emo45.gif

בס"ד ניתן למצוא התשובות גם בעברית?

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש פה הרבה ../images/Emo45.gif אבל כמעט ולא קיבלתי מסרים

אז למי שלא הבין... יש לסמן
רק לאחר ששלחתם אלי מסר עם כל התשובות וקרמר, לגבי שאלתך... את חלק מהתשובות מצאתי בעברית וחלק באנגלית, אם תחפש בוודאי תמצא במקורות שאני לא מצאתי.

למעלה