הקפצה

Digi Lista

New member
דומים או שונים?

בעקבות הערה של מיתר על גוממון וג'ו התפתחה שיחה על הדימיון והשוני בין הדיג'ימונים לדיג'יגורלים(ניסיתי לכתוב את זה בכותרת אבל לא היה מספיק מקום
),זה נשמע לי כמו אחלה דיון וחיכיתי שמישהו יעלה אותו אבל ראיתי שזה לא קורה ואני משתגעת מהיובש אז אני מתחילה אותו,יאללה להשתתף
אני בטוחה שלכולם יש לפחות משהו חד להגיד
ולמי שהפסיד את התחלת ההשוואה מוזמן להתעדכן כאן

lgmtk

New member
לא הייתי כאן שנים- אעשה סיפתח ^_^

טאי ואגומון, הזוג הנצחי. מצד אחד, שניהם מתאימים. שניהם מנהיגים (לפי ראותי לפחות)-מובילים את כל החבורה, טאי בדרכו עם הילדים ואגומון עם הדיג'ימונים....... מצד שני-טאי הוא ילד שהסתכסך לא פעם עם מאט........הוא מאוד גאוותן ורגיש בנוגע לעמדתו בחבורה ויחסו כלפי הילדים הוא יחס של מנהיג, אם אפשר לומר לעיתים אף מתנשא. לעומתו אגומון מאוד מסתדר עם הדיג'ימונים האחרים, הוא אינו גאוותן בכלל וחברמן מאוד......הוא אף פעם לא היה ב"עמדת מנהיגות" עם הדיג'ימונים (למרות שברור לנו מיהו המנהיג בין הדיג'ימונים של הילדים......). זייהו ^_^

lori4

New member
ליאור!!!

מה קורה? טוב לגבי אגומון, קצת קשה לי עם הקטע של ההנהגה כי אגומון לא בדיוק מנהיג אותם, כי הם בהחלט מסוגלים להסתדר בעצמם, הוא השותף של המנהיג הרישמי/לא רישמי(מחקו את המיותר), וזה שהוא תמיד גדל ראשון, מוצא את הסמל שלו ראשון(הפרק של היום)מעצבן אותי!!!. ואני מוסיפה: מאט וגבומון אני מאוד אוהבת את הקשר שלהם, למרות שגבומון הוא משהו חדש בשביל מאט נוצר ביניהם קליק מידי וגבומון הוא גם היחיד שבאמת רואה את מאט. מאט וגבומון שניהם מאוד נאמנים לעצמם ואחד לשני.

lgmtk

New member
XD זוכרים את השם שלי ^O^.......

אני מופתע....... ובקשר למאט וגאבומון את צודקת ^^" זה קשר מאוד חזק ביניהם, הם הכי מתאימים (מבחינת דיג'י גורל-דיג'ימון שלו).........

Digi Lista

New member
ליאור מה נשמע?../images/Emo140.gif

גם אני זוכרת אותך,למה להיות מופתע,לא שוכחים בקלות חברים

lgmtk

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כמה נחמד לשמוע דבר כזה ^^" הכל פסדר...... איתך?

Goggle Girl

New member
יאללה, ננסה

דאיסקה ווימון - שניהם עקשנים, פזיזים, טיפה טיפשים לעיתים, אבל מאוד קשוחים, מוכנים לעשות הכל בשביל החברים שלהם ובשביל מה שהם מאמינים בו ^___^ למרות שדאיסקה מנסה להיות המנהיג של הקבוצה (וגם די מצליח, חוץ מאשר עם טיקיי, טיפה יותר עם קארי) בעוד וימון כמו אגומון לא מסתכסך. הוא רק קצת בקריז על פטאמון בגלל שהוא וגאטומון מיודדים, מה שמזכיר את דאיסקה וטאקרו, אבל הוא מכיר בניסיון של גאטומון ומקבל את מנהיגותה, וגאטומון היא בעצם המנהיגה של הדיג'ימונים ב02 אם בכלל בעוד וימון פשוט שמח להילחם עם החברים שלו. אני עוד מעט אעשה על מיאקו

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ננסה ^^;

מיאקו והוקמון- בואו נתחיל שהם ניגודים >.> הוקמון מחושב ומיאקו דיי פזיזה וקל להצית אותה לאיזה קרב (או במקרה שלנו- לצעוק על דאיסוקה ~.~) לעומת הוקמון שדווקא דיי מנסה להמנע מזה (ולהטיף למיאקו מוסר >.> או לפחות להוסיף לה קצת ידע כללי PPP=) הם אולי קצוות שונים אבל משלימים זה את זה בצורה מושלמת.. כמו יאן ויינג (מקווה שכתבתי נכון) אה.. וגם מיאקו דיי מוסיפה להוקמון ידע.. לפחות על "איך זה אצל בני-האדם" (אבל זה רק מבט שולי שהוספתי לאזן קצת..) עוד משו..? 0.0

moon flower

New member
~.~ גומנההההה ../images/Emo41.gif

גומנגומנגומן.. >.> לא שמתי לב למה שכתוב בסוף ההודעה... ושוב גומן ~.~;;; (אפשר לפצות איכשהוא..?)

Apikachu L

New member
מאט וגבומון

שנהם דואגים לאחרים. אבל בזמן שמאט הוא די פסימי גאבומון יותר אופטימי. יש לשנהם תכונה מסויימת של זאביות. מישו שם לב ששנהם צהובים? ג"א-שנהם אבאיים כאלו (מאט אל טיקי, גאבומון אל מאט...) מישו שם לב שלא הייתי פה לאחרונה?

Digi Lista

New member
...

תגיבו עוד זה בסדר,לא להתבייש ולא לחסוך במילים
(גם אני אגיב,אני פשוט הולכת עוד מעט אז לא יהיה לי זמן אבל אני מבטיחה שאני אגיב
)

אוקיי...אממ קצת מהעונה הראשונה:

אוקי. גבומון ומאט - ת' אמת הכי אוהבת את השילוב!!!! שניהם כל כך אמיתיים,והקטעים של שניהם הכי ריגשו אותי.. גבומון נשאר נאמן לו גם שידע שהוא טועה.. בכלל כל גילוי הרגשות של שניהם ממש ריגש אותי!! מקבלים ממני את תואר הזהב של שילוב דיגיגורל ודיגימון ציון: 10 פלמוןומימי - חח הם נראו יותר שילוב מצחיק כזה.. כאילו הם די שונות בתפיסות שלהם, אבל יחד השילוב ממש מצחיק.. כאילו קשה לאמר שהיה קשר עמוק בינהם, אבל בהחלט ישנה התאמה!!! ואני חושבת יותר מצד פלמון, מימי הייתה מרוחקת יותר ממנה.. ככה לפחות נראה לי.. ציון :7 + איזי וטנטוון - טנטומון הוא אחד הדיגימונים האהובים עליי... אבל השילוב עם איזי די מוזר.. כאילו הוא יותר אנרגטי, מצחיק ושובב ואיזי נראה מחושב יותר.. אבל כאילו טנטומון גרם לו להיפתח יותר, למרות שגם פה כמו אצת מימי ופלמון לא היה גילוי מש של רגשות..(מלבד שתי פרקים) אבל גם בהם טנטומון לא היה כל כך מעורב... ציון :8

המשך דיגימונים - דיגיגורלים עונה 1

טאי ואגומון - כן.. כמו שכבר אמרו בהחלט צוות לעניין.. הם נורא מצחיקים ביחד, ולשנהם יש את המנהיגות... רק כמו שכבר אמרו בהחלט לטאי יש יותר את ההתנשאות הזו.. מאשר לאגומון שיותר חברמן ציון: 10 קארי וגאטומון - תקנו אותי אם אני טועה.. אבל ממש לא!!! הם ממש שונות ולא מתאימות אחת לשניה.. קארי ילדה רגישה עדינה וטובת לב.. וגאטומון יותר פייטרית, יותר חזקה פיזיתונפשית, יותר מציאותית.. קארי גם מתייחסת לגאטומון כאל יצור חמוד וקטן, ואילו גאטומון מאוד בוגרת וחזקה... לא יודעת.. תאמת לא אהבתי... אבל עצם העובדה שהדיגימון של הילד השמיני הייתה דווקא גאטומון היה די מעניין ומפתיע ציון: 4 סורה וביומון: חמודות מאוד..סורה בחורה מאוד טובה רגישה ועוזרת, ומצד שני גם טומבוי כזאת.. גם ביומון יצור מאוד מתוקה ועוזרת, אבל מצב שני גם לא מוותאת, נלחמת בכל כוחותיה, וקשוחה למי שצריך.. גם פה היו גילויי רגשות.. אהבתי את הפרק שבירדרומון דיג'יגדלה בזכות אהבתה של סורה.. כן.. יש בהחלט התאמה... ציון: 9+

למעלה