הקפצה

lori4

New member
אני אוהבת את גאטומון....

את קארי לא כל כך אבל השילוב בניהם מוצלח, אומנם לגאטומון יש ניסיון חיים הרבה יותר עשיר אבל קארי בהחלט יכולה להיות קשוחה (הקרב מול ליידידווימון, עונה ראשונה). קארי וגאטומון משלימות אחת את השניה גאטומון מגנה על קארי והיא באמת חזקה מאוד, אבל קארי גם היא מגנה על גאטומון בדרכה שלה. ואני ממש לא מסכימה עם זה שקארי מתייחסת לגאטומון כמו יצור חמוד וקטן להפך, קארי יודעת בדיוק מה גאטומון יכולה לעשות, קארי רואה בגאטומון חברה אז היא מתייחסת אליה בהתאם, כמו יצור שהוא קטן וחמוד אבל היא לא ממעיטה ביכולות שלה.

Digi Lista

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו אני אקרא שוב את כול התגובות ואגיב תגובה תגובה,זה בטח יקח קצת זמן ויביא איזו מגילה ארוכה...
אל תתעצלו להגיב עוד
ונועה אני שמחה שאת כבר משתלבת

יכול להיות שבעונה השניה זה פחות בול

יכול להיות שבעונה השניה זה פחות בולט אבל בראשונה בכלל לא ראיתי תיאום בינהם.. קחי לדוגמא את טיקיי בעונה הראשונה כאילו הוא ופאטמון ממש התאימו.. כאילו גיא האישיות ההתפתות .. הכל תיאם בינהם... בין קארי לגאטומון אני פחות שמה לב.. בעונה השניה האמת גם היה קשה לתאם בין טי קיי לפאטמון.. כאילו בהתחלה שניהם היו קטנים..ועשו הכל בתמימות.. והגנו אחד על השני.. בעונה השניה אין כבר את ההפקט של הילדות הזו שלה.. טי קיי התבגר וגדל בעוד פאטמון נשאר יצוא קטן וחמוד..

lori4

New member
ממש לא...

את טי.קיי דווקא אהבתי בשתי העונות, נכון הוא באמת מתבגר אבל ככה גם פאטמון, הוא הופך הרבה יותר בטוח ביכולות שלו. אני לא חושבת שצריך היה להישאר עם אפקט הילדות, בשביל מה? אי אפשר להישאר ילדים קטנים לעד. בתור אחת שלא אהבה במיוחד את העונה השניה, אני חייבת להודות שנהנתי מפאטמון במיוחד בפרק "המלאך השומר".

למעלה