הקפצה

avis22

New member
ההופעה...

טוב אז ככה היה הופעה יחסית טובה אך לא היה בה הרבה קהל וזאת שבטח לא ידעו חוץ מזה אני לא מבין למה כל האנשים שאמרו שיבואו לא באו וזה מראה כמה אתם מעריצים אותם. זאב אמר שזהו ההופעה אחרנה בסיבוב ההופעות של ההופעה האקוסטי. והם נגנו ושרו את השיר יהיה לנו טוב פעמיים הפעם השניה היתה בסוף..

נטלי 22

New member
אני מאוד נהנתי ../images/Emo9.gif

פעם ראשונה שלי בהופעה אקוסטית, וישבנו ממש ליד הבמה. היה מעולה לדעתי, רק מוכיח עד כמה הלהקה הזאת פשוט מדהימה
ואחר כך נשארנו ודיברנו עם חברי הלהקה והצטלמנו עם כל אחד בנפרד. נשארו לי 10 תמונות בפילם ואין לי מושג מה לצלם, ואני מתה כבר לפתח את הפילם. בקיצור היה שווה ביותר את ה 95 ש"ח.

poisener

New member
היה אחלה

זאת היתה בהחלט הופעה לא רגילה, הם היו הרבה יותר משוחררים, כנראה בגלל שזו הופעה אחרונה. אני לא אתפלא אם זאב היה קצת מסטול, שלא לדבר על יורם... אבל ללא ספק היה מעולה, וסוף סוף הם שרו את "יהיה לנו טוב", ואת כל שאר השירים הרגילים של ההופעה האקוסטית, בצורה מושלמת. רק כדי שאני אהיה בעניינים - זיהיתי את ליאור ואת נטלי, מי היו השתיים האחרות והבחור שהיה איתם (כולם בשולחן אחד)?

נטלי 22

New member
השתיים האחרות והבחור

לא קשורים לפורום, כרגע בכל אופן. (ליאור, אני אשמח אם תשלחי להם קישור לפורום, לפחות לקטנה, שמשום מה אני לא זוכרת את שמה כרגע, היא אמרה שהיא לא ידעה על הפורום הזה והיא תכנס לפה. אז תעשי לה עבודה קלה ותשלחי לה קישור
)

lior18sh

New member
כבר שולחת... ../images/Emo13.gif

אז כשיהיו תמונות אני מבטיחה לפרסם אבל אני לא בטוחה מתי זה ייצא כי יש לי עוד יותר מדי תמונות בפילם... ולגבי חברינו לשולחן... חברים לא מהפורום כמו שנטלי כבר אמרה... שלפחות עד כמה שידוע לי לא הצטערו על ההופעה והם לא מעריצים הם באו סתם... בקיצור - כן היה אחלה... ואני כבר מתגעגעת אבל אני בטוחה שכשהם יחזרו להופיע זה יהיה שווה את הציפיה... אז ביי בינתיים, ליאור נ.ב. אם שמעתי נכון ולא דמיינתי הם זרקו משהו על סיבוב הופעות עם אייל גולן בחו"ל... קודם כל האם לא דמיינתי? ואם זה נכון אז אולי שווה לברר מתי זה קורה ולנסות לזרז או להשעות את עניין מפגש המעריצים שדיברנו עליו בהתאם... עכשיו באמת ביי...

ethnix1

New member
נשלח כבר לדרור מכתב

והוא עוד לא השיב יש להם בעיות במייל ואני מסופקת אם בכלל קיבלו את המכתב...

poisener

New member
הופעה בניו יורק

זאב אכן אמר שבפברואר הם מופיעים עם אייל גולן בניו יורק...

ethnix1

New member
אני רוצה לסוע לניו יורק

להופעה של אתניקס!! למישהו יש כרטיס טיסה בשבילי?

lior18sh

New member
את מאחרת...

אני כבר חשבתי על הפרצוף של תמיר כשהוא ייראה אותי גם שם
כבר 2 הופעות הוא ראה שאני מוכרת (מן הסתם לא ממש זוכר אני מניחה אבל גם פנים זה משהו...לא?) בקיצור - אם לא הייתי בצבא אולי הייתי מלווה אותם גם לשם אבל אני אחכה להם פה בינתיים...

ethnix1

New member
2 הופעות זה כלום בובה

הם כבר מכירים אותי שנים.. כל הופעה לפעמים הם קוראים לי.. "יסמין! איך הייתה ההופעה?" זאב מזהה אותי גם באמצע הלילה, מרחוק נראה לי כבר לגמרי נמאס להם ממני אבל אני רוצה לראות אותם אז למי אכפת אם נמאס להם?

נטלי 22

New member
גם אני רוצה לסוע לניו יורק

אני אשלם לך כרטיס אם את תשלמי לי כרטיס

ethnix1

New member
תאמיני לי מותק

שאם היה לי ת'כסף הייתי קונה כרטיסים לכווווווווווולם בשביל שבאמצע ניו-יורק פתאום זאב ייתקל בכולנו, המעריצים הנאמנים של אתניקס! אבל אין לי דינרוס :(

lior18sh

New member
אני נהניתי מאד ../images/Emo9.gif

ודווקא ראיתי לפחות ארבעה אנשים מהפורום (טוב זה כולל אותי...) אבל זה לא אומר כי רובנו לו מכירים בפנים אז לא יפה ללכלך... חוצמזה שבהופעה אקוסטית תמיד יש יחסית מעט קהל - מה גם שלא הצלחתי למצוא שום פירסום להופעה הזו פרט לאתר של קמלוט ושל הבמה - לא עיתונים, לא באתר של אתניקס ואפילו לא בכבלים... בקיצור היתה באמת אחלה הופעה... לטעמי היא היתה הרבה יותר טובה מזו של המיוזיק פקטורי (למי שהיה שם ולמי שלא...) כי רוב הקהל לא ישב כמו פסלים ומאחורה אפילו היו ריקודים... היו המון אנשים אבל פרצופים מוכרים באמת היו פחות מהרגיל... דרך אגב אם יש אנשים מהפורום שהיו, ראו ולא עשינו היכרות יהיה נחמד אם תזדהו ונקשר בין הפנים לשם... ביי בינתיים, ליאור

ethnix1

New member
ההופעה האקוסטית, ז"ל?

היה פצצה, מדהים, חושני, אירוטי, סערת חושים מה שאתם רוצים... אתניקס שוב הצליחו להוכיח שאין, אין עליהם! אני חושבת שאני מדברת בשם רבים שאני אומרת שאנחנו בעצם 'גדלנו' על אתניקס, והם לא בגדר סלבריטאים בשבילנו אלא בני-אדם נהדרים קודם כל ויוצרים מוכשרים ביותר, שיודעים לתת 'שואו' ולא משנה מה יגידו עליהם.. זאב, עם קול צרוד, חושני ונעים מאין כמוהו שר ממיטב שיריהם, כולל יהיה לנו טוב המקסים. וגם הריץ דאחקות וגרם לנו לצחוק כמו שהוא יודע. תמיר קליסקי, המדהים, כרגיל התכופף לקלידים, כאילו הוא 'מחפש' את הקליד הנכון.. <מה שהזכיר לי את הקליפ 'תותים' מזהו-זה המיתולוגית> גיל אלון, מבויש משהו כאילו הוא לא תותח הופעות מנוסה, שיגר את חיוכיו המבוישים והמקסימים לקהל, בייחוד שזאב הצחיק אותו ועשה לו פרצויפם.. יורם פויזנר, הרוקיסטי מבין כולם, גם שעשע אותנו לא מעט, וגם הפליא בנגינתו. וגל הדני, מאחור, בהחלט לא התעצל ותופף באקסטזה. הופעה נהדרת, סוחפת ומלאת חום אנושי! הלואי שאתניקס ילוו אותנו לנצח, גם שיהיה להם מקלות הליכה, אני לא מוכנה לוותר עליהם! הצטערתי לשמוע שבסוף, הDVD לא ייצא לחנויות, כנראה היתה טעות בריטינג.. שמחתי לפגוש את נטלי המקסימה, שמנהלת את הפורום בכשרון, ואת ליאור המתוקה.. ראיתי עוד מעריצים, שלא ידעתי לזהות בשמם, כולם מקסימים! שמחתי במיוחד בשביל נטלי שפעם ראשונה התקרבה לאתניקס וגם הצטלמה איתם! אני אסיים בבקשה: התכונתי לצלם בהופעה, והמצלמה שלי התקלקלה :( אני מבקשת שיהיו לכם תמונות, בבקשה תפרסמו!! <ראיתי הרבה הפלשות משולחן המעריצים..אל תגידו שאין
ושאלה: מישהו שם לב, מה בדיוק מצויר לזאב בקעקוע על היד? זה פרח בר או קיפודי ים?? :))

אם.....

הייתי יודע שזו ההופעה האחרונה לחלוטין בסיבוב האקוסטי,הייתי עושה מאמץ ובא מחיפה להרצלייה.זו בהחטל החמצה גדולה מצידי.מה גם,שחלק מחברי הפורום היה שם והייתי שמח להכיר אותם פנים אל פנים.

ethnix1

New member
אז חבל שלא שמת לב

כי אני אמרתי שזו הופעה אחרונה מתוק! :( אני עדיין בתקווה שאתניקס יחזרו בהם..

נטלי 22

New member
נראה לי

שרוב הפלשים היו מהמצלמה שלי
אם תהיה לי אפשרות לסרוק את התמונות (ואני מאוד מקווה שזה יקרה) אז אני אפרסם חלק. אני זוכרת ששאלת כבר על הקעקוע, חבל שלא שמתי לב, אולי בתמונות יראו את זה.

נטלי 22

New member
אם במקרה

הבחורה שקיבלה את הספר מזאב כותבת פה בד"כ יהיה מאוד נחמד אם תזדהי. ואם את באמת פה אני רק רוצה להגיד לך שאת יכולה להרוויח הרבה מאוד כסף על הספר הזה

poisener

New member
אני לא יודע

איך קוראים לבחורה הזו, אבל ראיתי אותה בהרבה הופעות של אתניקס לאורך השנים. ככה שלא נראה לי שהיא תוותר על הבפר הזה בעד שום סכום שבעולם, כמו שאף אחד אחר מאיתנו לא היה מוותר...

ethnix1

New member
תפסתם מהספר הזה, אה?

כולה, נראה לי רשומה שם התכונית של ההופעה ויש בכריכה גלויה עם תמונה של אתניקס מה עשיתם מזה? :) זה לא נראה לי כזה מרתק אם הייתי מקבלת, הייתי נותנת לכם חינם אבל אני לא הבחורה...אזז... מעניין באמת מי הבחורה, אני אישית נתקלתי בה פעם ראשונה!

למעלה