ההופעה האקוסטית, ז"ל?
היה פצצה, מדהים, חושני, אירוטי, סערת חושים מה שאתם רוצים... אתניקס שוב הצליחו להוכיח שאין, אין עליהם! אני חושבת שאני מדברת בשם רבים שאני אומרת שאנחנו בעצם 'גדלנו' על אתניקס, והם לא בגדר סלבריטאים בשבילנו אלא בני-אדם נהדרים קודם כל ויוצרים מוכשרים ביותר, שיודעים לתת 'שואו' ולא משנה מה יגידו עליהם.. זאב, עם קול צרוד, חושני ונעים מאין כמוהו שר ממיטב שיריהם, כולל יהיה לנו טוב המקסים. וגם הריץ דאחקות וגרם לנו לצחוק כמו שהוא יודע. תמיר קליסקי, המדהים, כרגיל התכופף לקלידים, כאילו הוא 'מחפש' את הקליד הנכון.. <מה שהזכיר לי את הקליפ 'תותים' מזהו-זה המיתולוגית> גיל אלון, מבויש משהו כאילו הוא לא תותח הופעות מנוסה, שיגר את חיוכיו המבוישים והמקסימים לקהל, בייחוד שזאב הצחיק אותו ועשה לו פרצויפם.. יורם פויזנר, הרוקיסטי מבין כולם, גם שעשע אותנו לא מעט, וגם הפליא בנגינתו. וגל הדני, מאחור, בהחלט לא התעצל ותופף באקסטזה. הופעה נהדרת, סוחפת ומלאת חום אנושי! הלואי שאתניקס ילוו אותנו לנצח, גם שיהיה להם מקלות הליכה, אני לא מוכנה לוותר עליהם! הצטערתי לשמוע שבסוף, הDVD לא ייצא לחנויות, כנראה היתה טעות בריטינג.. שמחתי לפגוש את נטלי המקסימה, שמנהלת את הפורום בכשרון, ואת ליאור המתוקה.. ראיתי עוד מעריצים, שלא ידעתי לזהות בשמם, כולם מקסימים! שמחתי במיוחד בשביל נטלי שפעם ראשונה התקרבה לאתניקס וגם הצטלמה איתם! אני אסיים בבקשה: התכונתי לצלם בהופעה, והמצלמה שלי התקלקלה

אני מבקשת שיהיו לכם תמונות, בבקשה תפרסמו!! <ראיתי הרבה הפלשות משולחן המעריצים..אל תגידו שאין
ושאלה: מישהו שם לב, מה בדיוק מצויר לזאב בקעקוע על היד? זה פרח בר או קיפודי ים??

)