הקפצה

ethnix1

New member
לא, בהופעות זאב לא מנגן

אבך בהקלטות, זה לא השיר היחיד שהוא מנגן בו...

לא ידעתי על ההופעה...

לא נכנסתי לכאן הרבה זמן,הייתי עסוקה בבלוג שלי,בניק החדש(אני השליירית/סימסית)(אני מקווה שאתם זוכרים אותי)וכמובן-הבי"ס הדפוק שלי-אני באמת אשתדל שמהיום אני אגלוש פה בזמן שאוכל!!

נטלי 22

New member
חבל שלא נכנסת לפה יותר

היה ממש כיף. איך בא לי לעוד הופעה
אם היה עוד הופעות הייתי רצה להוציא עוד 95 ש"ח שאין לי

אבא שלי הבטיח לי הופעה שלהם

על חשבונו לפני שנתיים..אני עדיין זוכרת את זה,זה קדוש לי...וזה קצת קשה לגלוש בעשרים אלף פורומים...אבל פורום אתניקס הוא בעדיפויות הראשונות שלי(גם גולשים נחמדים,גם מנהלת נחמדה,וגם להקה הכי מותק בעולם!)אז אני אשתדל!(לגלוש יותר)

avis22

New member
אני ישבתי שם

אני ישבתי בדיוק באותו שולחן עם זאת שקבלה את הספר ההיתי עם חולצה שחורה אבל איפה אתם ישבתם??? איפה את ישבת נטלי22 מי זאת LIOR21SH?? ההיתי מאוד רוצה לדעת מי ישב בשולחן שלידי( 4 בנות)

lior18sh

New member
טוב עכשיו באמת אופס...

כתבתי לך למעלה שתכתוב איפה ישבת ומסתבר שישבת לידי... אני ישבתי עם נטלי ועוד שתי בנות ובן שהם לא מהפורום בשולחן מימינך... אז מי הבחורה שקיבלה את הספר? ומה באמת היה בו?

avis22

New member
את צודקת

חבל שזה ככה שאת ישבת בדיוק לידי אבל לא חשוב בקשר לשאלתך אז ככה זאת שישבה בשולחן שלי את שמה אני לא בדיוק זוכר אבל היא מעריצה גדולה של אתניקס היא ההיתה מעל 90 הופעות ובעבר היא גם הופע בטלווזיה עם אתניקס. מה שכתוב בספר זה בעצם השרים שזאב שר אבל לא בדיוק כתוב בכתב יד אלה בכל דף מודבק השיר שמצולם מאיזה שהו ספר. ועל הכריכה יש את התמונה של הלהקה. זהו תהיה בקשר...

ethnix1

New member
חבל שלא ידעתי שזה אתה..

אני מאד ביישנית, ולכן לא ניגשתי מיזומתי האמת שחשבתי שהבחורה הזאת, קשורה לאתניקס באופן אישי ושאתה החבר שלה.. מסתבר שטעיתי, הא? והספר לא נראה לי מציאה גדולה באיזה תוכנית היא הופיעה איתם??

avis22

New member
דרך אגב..

איפה בדיוק ישבת את עם 4 הבנות בשולחן לידי? איפה בדיוק?

ethnix1

New member
ישבתי בצד השני של שולחן

עם אחותי.. לא ישבתי עם המעריצים כי באתי לפניהם והייתי מתה לשרותים.. אז נכנסתי.. אני הייתי עם שיער ארוך מאד, המרוחקת מבין שתינו מהשולחן שלך זאת שהיתה קרובה אליכם <אליך ואל נערת הספר> היא אחותי לבשתי ג'ינס וגופיה שחורה עם ציור של ילדה קטנה, אולי ראית אותי שהלכתי 300 פעם לשרותים.. :)

ethnix1

New member
בצד השני= בשולחן שהיה

לידכם בצד השני רק אני אחותי ישבנו שם...

lior18sh

New member
לא ברור לי למי היתה השאלה אז...

בשולחן מימינכם ישבנו ארבע בנות ובן... אני ישבתי ממש לידך (מאחוריך) ולפני ממש צמוד לבמה ישבה חן שהיא לא מהפורום. מימיני ישבה דנה שגם היא לא מהפורום - לידה נטלי ואחרון חביב ניר שגם הוא לא מהפורום... ביי בינתיים

ethnix1

New member
אופס, אני התבלבלתי ועניתי

לא הבנתי שזה מכוון אליך, כי זה הופיע כתגובה להודעה שלי.. חשבתי ששאל אם ישבתי עם 4 הבחורות בשולחן המעריצים חחחחחחח... איזה נדחפת אני
סליחה, ליאור

lior18sh

New member
זה בסדר...

עד שלא נשמע תגובה ממנו לא נדע למי באמת הוא כיוון את השאלה...

למעלה