הקפצה...

כל מה שכתבת כאן

יכול להיאמר גם על בנות. יש מנהיגות בנות שהן בדיוק מה שהגדרת למעלה בתור "מנהיג".

הלדין

New member
נכון.

כל זה יכול גם להיאמר על בנות. איני חולק על זה אבל המתכונת הבסיסית של השפה שלנו היא במין זכר ולכן כתבתי את זה בלשון זכר כאשר אני מדבר על שני המינים. יש במערכת הפורומים של "תפוז" פורום על פמיניזם(פורום טוב מאד, לטעמי)- אני מבקר בו לעיתים רחוקות מאד כרגע אבל בעבר ביקרתי בו יותר. לפמיניזם יש מוניטין גרוע מאד מבחינת יחסי הציבור שלו- בנוגע לעמדתי האישית, לא אפרט משום שטרם גיבשתי עמדה ברורה בנושא.

כעיקרון

לפי מבחני מנהיגות אישיות וקבלה למקומות עבודה רוב הנשים יוצאות האוזן הקשבת המגשרות המארגנות האחריות אלה שיעשו הכל בשביל שהכל יצאה על הצד הטוב ביות ובלה בלה בלה(אני לא זוכר עוד)זה בעיקרון מה שאתה אמרת לא?זה מה שמנהיג בשבילך לפני שבועיים עשינו(אני ועוד קבוצת מדריכים)מבחן אישיות וכאלה ואמרו לנו שהנשים הם לרוב מה שכתבתי אני לא זוכר בדיוק מה עוד אבל זה לא אומר שכולן כאלה עם אני לא טועה קוראים לזה משלב ויש עוד 3 סוגי אישייות אחרות(שמתאימים לקבוצה וצוות) תפוקתי(ניראה לי)זה אלה שאחריים לבצע את המסימה מעלי הרעיונות ולא זוכר עוד מנהלי הוא מכונה הזאב הבודד(כן כן זאב בודד אל אני לא בטוח שזה דומה לזאב הבודד של הסידרה אני יהיה יותר בטוח ביום רביעי)הוא זה שרחוק מיכולם בא לישיבות רק שממש צריך אותו הוא זה שאחריאי על כולם אבל שומר מיכולם מרחק הוא זה שמקבל החלטות חשובות באמת ובלה בלה בלה(לא זוכר וניראה לי שגם מה שכתבתי לא נכון) והיזמי(וואי)הפיקנטי זה שמאחר לכל מקום ועוזב באמצע שואל שאלות מקפיצות וגורם לבעיות(אני כמעט בטוח שאני טועה אני כבר לא זוכר מה יצאה לי איזה ראש)מבהיר השרפות ובלה בלה בלה יום רביעי אני יהיה יותר מדויק

Seto¥Girl®

New member
העלילה שלי היא לא עלילה רגילה,

סליחה, השקעתי המון שיעורי מתמטיקה והיסטוריה כדי לחשוב ולצייר אותה! >< יופי, עכשיו אני צריכה לכתוב הכל מחדש... ...שוב... P: ניחא...לא נורא... כן בטח... מה אתם רוצים לעשות לי דלקת פרקים באצבעות!?!?? טוב, יש שליט עתיק, שהוא מעל רמת המגה, הדיג'ימון החזק ביותר, ומורכב משישה יסודות: אש, אוויר, צמח, אדמה, קרח ומים. דיג'ימוני האופל ושליט האופל מצליחים לבסוף להביס את השליט ולחסל אותו. השליט הפך לשלוש דיג'יביצים שמהם בקעו שלושה דיג'ימונים- דולפינמון, דיג'ימון הדולפין ששולט במים ובקרח, דיג'ימון ציפור גדול ששולט באש ובאוויר, ודיג'ימונית אדמה וצמח יפיפיה וביישנית (אין פירוט עכשיו כי לא בטוח שזה יבחר...) שלושה דיג'יגורלים מובאים לעולם הדיגיטלי, והדיג'יכלי שלהם הוא מעיין שעון יד כזה (ככה לא צריך לתקוע אותו בכיסים וכו' והם גם יודעים מה השעה) ולא ממש החלטתי איך הם יגיעו לשם. אין פירוט על הדמויות כי לא בטוח מה יבחר, ואני לא רוצה להגיד מעכשיו, ככה שכל דמות תתקבל.שליטי האפלה רואים מה קרה ולוקחים גם הם ילד דיג'יגורל עם דיג'ימון שחור ואפל (יסוד המתכת והאפלה), אבל לא רע. הילד הוא ילד עם רקע טראומתי ומשפחה מכה (משהו כזה, קיצר מסכנון) ולאפלה היה קל להשתלט עליו. הוא חוטף ילדה מהעולם האמיתי דרך פקודה שציווה על דיג'ימוני האופל, כי היא התעללה בו כל הזמן בבית הספר. היא דיג'יגורלית, והדיג'ימון שלה נראה בדיוק כמו הדיג'ימון של הילד, רק שעל מצחו יש את סמל היאנג ועל מצחו של הדיג'ימון השני יש את סמל היין, ובנוסף לכך הוא זהוב כסוף יפיפה, עם יסוד החשמל והאור (אני חושבת על נטיגריס, נמר או זאב, כי הם יוצאים הכי יפה, אני אלף הקטע של זאב... נראה לי...) בקיצר הדיג'יגורלים מגיעים לעולם, אבל הדיג'ימונים שלהם לא יודעים שהם שלהם, ובכלל לא יודעים שיש להם את האלמנטים.... המטרה היא שהדיג'ימונים והדיג'יגורלים יתאחדו לבסוף לדיג'ימון העתיק והחזק מכולם כדי לגרש את האפלה, אבל בשביל זה הם צריכים להיות מאוחדים וחברים, והיסודות שלהם נגדיים... בנוסף הם צריכים את יסוד האור החזק ביותר לנצח את האפלה, אבל זה לא אפשרי כי הם לא יודעים מי ומה הם הדיג'ימון והדיג'יגורל... יכול להיות נחמד, לא? ועם שונן איי ואהבה רגילה בין בן לבת^^ וואוט פור מי ותקבלו קוקיז^^ פליז? קוג'יצ'י: אני אצביע בשבילך! *מטביעה את קוג'י'צ'י בים של עוגיות* קוג'יצ'י: ^^ יאמי! יאמי יוגי: מישהו קרא לי? לא... יאמי יוגי: אה... אוקיי..

נו, בעיקרון זה סיפור רגיל

דיג'יגורלים מגיעים לעולם הדיגיטלי ומוצאים את השותפים שלהם ואז הם צריכים להציל את העולם הדיגיטלי משליט האופל.

Digi Lista

New member
חצי סקר עלה בנושא...

חצי בגלל שעוד לא מצביעים בו ואני אכתוב מחדש את הסקר כשמילי יגיד לי את העלילות הנוספות,אבל לצורך העניין בינתיים זה הסקר(אבל לא להצביע,בסקרים אי אפשר לשנות ולהוסיף משהו-כשהסקר כבר עלה ורוצים לשנות/להוסיף חייבים להתחיל חדש-מגבלות תפוז...)אבל עד מחר בשמונה לא להצביע(ככה מילי החליט והוא האחראי)
*תוהה למה עידכנתי...אההה כן, לפני שתשאלו למה אני כבר משתפת*

Dark SpaWn

New member
את עומדת לעשות על זה סקר?

על תשכחי את העלילה שלי שכתבתי אבל אף אחד לא קרא ! היא לא טובה אבל היה לי טיפה זמן פנוי על הידיים אז כתבתי אותה וחבל לי שעכשיו אם היה סקר אז היא לא תופיע בו

Digi Lista

New member
רגע,חסרה עלילה...

מה עם העלילה של 'הספון'?לא ידעתי איך לקרוא לה בסקר וחיכיתי שתגיד לי כדי שגם היא תכלל

אוקיי

העלילה של ספון: שתי קבוצות של דיג'יגורלים מגיעות לעולם הדיגיטלי ונלחמות אחת בשנייה בגלל ששליט האופל סכסך ביניהן.

Apikachu L

New member
אה,מילי....

תגיד,יש אפשרות לשילוב עלילות? זאת אומרת,נגיד לעלילה אחת יש אפשרות לכמה התאמות מעלילה אחרת?

Dark SpaWn

New member
יש לי עלילה אבל היא לא נכללה

לה לה לה לה לה לה לה זה היה שיר מטופש פשוט ודיג'י דבר אחד ואני פשוט לא יודע איפה את יכולה לענות לי ולא נוח לי סתם לבזבז בשרשור הזה אבל את בכל מקרה תקראי את זה כנראה המסרים שלך לא עובדים אמת לי אז דבר אחד: אני לא מוצא את הפיק שלי מחקת אותו כבר ? (ריסטליין אם אתה קורא את זה סליחה שאני סתם מבזבז לך מקום אבל המסרים שלה לא עובדים ואין מקום איפה יא יכולה לענות לי וזה היה בזבוז סתם לפתוח נושא חדש בשביל זה)

Digi Lista

New member
וזה בעצם אומר להצביע מחדש...

אמרתי לכם לא להצביע עד שהעלילה של ספון לא תהיה בפנים(כי בסקרים אי אפשר לשנות ולהוסיף אחרי שכבר פורסמו ולכן העתקתי הכול מחדש...)

למעלה