הקפצה...

Goggle Girl

New member
אסור להצביע לעצמך, נכון?

ואני רוצה רק להבין משהו... איך נכתוב את זה? נעשה תורות, או שכמה אנשים יקבלו דמויות וכל אחד ישחק את הדמות שלו? יענו, אם אני המצאתי דמות ובחרו אותה אז אני אשחק אותה או משהו כזה. וניראה לי שצריך לעשות חוק של אין שונן אי בוטה מדי. כלומר רמיזות ודברים שאפשר להוציא מהקשר כן, אבל לדוגמא שהם לא יתנשקו או משהו. פיק זה פיק, אבל אנחנו מנסים כאן לעשות משהו קרוב כמה שאפשר למקור, לא? *הולכת להצביע לעלילה ומתחילה לתכנן דמויות*

Dark SpaWn

New member
אני לא רוצה להפריע אבל...

את לא ענית על השאלה שלי וזה דיי חשוב

Digi Lista

New member
נראה לי שמחקתי...

אני לא בטוחה כי באמצע התנתק לי האינטרנט,אם זה לא מופיע כנראה שפעולת המחיקה הסתיימה למרות שהאינטרנט התנתק

Dark SpaWn

New member
דבר אחד אחרון ליסטה

מה שכתבתם בסקר זה לא בדיוק העלילה שלי אבל על תשני פשוט שמי שיכתוב את הסיפורים יקרא את כל העלילה קודם כי היא כל כך מסובכת גם אני לא זוכר את כולה טוב זהו... תודה על העזרה בקשר לפיק ! הוספתי הודעה מיוחדת כתודה על העזרה שלך בשרשור של הפיק

Seto¥Girl®

New member
אממ... אה... אני לא החלטתי למי

להצביע, ואיפה העלילה שלך ספונייטה? ואף אחד לא הצביע לי ;.; נו טוב^^ אני יכולה לכתוב פיק אם אפ'חד לא אוהב את הרעיון שלי P:

Goggle Girl

New member
ניראה לי גם אני אעשה את זה

ככה גם לא יצא שמישהו יהרוס את איך שראיתי את העלילה :\

Dark SpaWn

New member
אנשים רק 3 הצביעו אני מוביל תעשו...

משהו מהר ! אני עוד עלול לנצח ! (אני לא אוהב את העלילה שלי אז איך אתם יכולים?)

Dark SpaWn

New member
שאלה לדיג'י ליסטה *מחיאות כפיים*

אם העלילה שלי תיבחר עמודים להישתמש בדיגימון קיים בשביל שהיה שליט האופל או שנמציא אחד ואם נמציא מותר לי להמציא אותו כי כבר חשבתי על שם יפה ומתוחכם

אוקיי, מעכשיו תדעו כולם:

כל דבר שקשור לעונה החמישית שואלים אותי. ונחצה את הגשר כשנגיע אליו.

Dark SpaWn

New member
אה או קיי

טוב,אפילו שאני לא עומד לקבל תשובה עכשיו כשה אמרתה את זה

הממ ורגע תקראו, זה לא סתם!

לא כל כך הבנתי אם עדיין אפשר להכניס עלילות, אבל לי יש עלילה- רק שאני רוצה לכתוב אותה בעצמי ולא להחשיב אותה כעונה החמישית. בזבוז של הודעה, לא?

OFIRB9

New member
אני עשיתי עונה פרטית,

אבל זו לא עונה 5, זו עונה 3 וחצי

אני המצאתי איזה 12 עונות

חלקן אבדו ונשכחו... אבל הכי מושקעת היא הראשונה... שיריונות, אולטימטים, מגאים, שילובים... אה כן גם אלופים חח

OFIRB9

New member
אפצ'י!!!!

מיני: לבריאות אפצ'י עשית 2 וחצי?!?!?!?! שימי ומהר בשירשור פרטי!! אני חייבת לראות את זה!!!!!!!!

למעלה