הקפצה...

Goggle Girl

New member
בטח, תיבכי, למה לא --x

אבל גם ברגעי העצב, יש לזכור את הרגעים השמחים יותר...

star_female

New member
האי, האי...

(הצלחתי!! ידעתי שתיכנעי בסוף
) היקארו~ ;; The Nostalgic Smile *-* (והמבין יבין... אני בטוחה שאת מבינה)

Goggle Girl

New member
אני? להכנע?

זו הייתה רק נסיגה זמנית
ותיראי, אפילו נארוטו מבין ומזדהה עם צערך *מחבק את נארוטו עד שהוא נחנק* נארוטו: *מחזיק שלט: 'הצילו'*

Digi Lista

New member
אני סולחת לכן...

לא ברור לי מה עובר על שתיכן אבל כול עוד אתם נהנות ושמות תמונות(גם אם לא קשורות...)זה בסדר מבחינתי,אבל אם כבר אתן כאלה אנרגטיות אולי תעזרו לי להרחיב את שרשור התמונות לא מפרקים של העונה הרביעית?או שתביאו תמונות לעיתון(הכוכבים בארץ,פאדיחה איך אנחנו מתנהגים...),בעצם תעשו מה שנוח לכן,אתן מפחידות אותי(ולכן אני מתה עליכן
)...
תיהנו בתחרות שלכן...

star_female

New member
הממ.... לא יודעת מה עובר עליה

אבל עלי עובר בדיוק מה שכתבתי (ה*אנימה* של היקאגו נרכשה 2 פרקים לפני שסיימו לעשות לה פאנסאב. אבל לא נורא, בכל זאת הולכים להוציא את שני הפרקים האחרונים, פשוט לא אותה קבוצה DD: זה לא מכפר על זה שיהרסו את הסדרה באנגלית *מנסה לא לחשוב על זה* אבל לפחות אני לא אצטרך לסבול את זה לפני שאני אראה את שני הפרקים האחרונים! ). אמממ.. אני כבר נרגעתי (ולפני זה הייתי ממש מעוצבנת ועצובה מדי בשביל להשתתף...). כן. אני חושבת שאני אלך לשים כמה תמונות עכשיו. *הולכת לשים תמונות*

Digi Lista

New member
למה היית עצובה?...

אני מקווה שעכשיו את יותר טוב
אני בקושי מצליחה להזיז את עצמי לכתוב משהו(אפילו לא בעט רגיל),היד שלי מסרבת לכתוב וזאת בעיה כי למוח(המעט שיש לי
) יש רעיונות...
...

star_female

New member
למה? כי חשבתי שאני לא אראה את

ה-2 פרקים האחרונים של היקאגו... זוכרת איך הרגשת כשלא שידרו את הפרק האחרון של טיימרס? עכשיו תדמייני איך זה כשזה 2 פרקים (אחרי 73 שכן ראיתי) ואין לך תקווה לראות אותם *אף פעם*... למזלי (ולמזלם של כל שאר המעריצים, גם אמריקאים, שיוכלו לקנות את זה אבל זה יקח שנים לצאת) קבוצה אחרת החליטה להמשיך לתרגם את שני הפרקים האלה (למרות שעכשיו זה כבר "לא חוקי", כאילו זה היה יותר חוקי קודם). אז הכל בסדר. ^_^

Goggle Girl

New member
אוקיי

אבל זה די קשה, בייחוד בשבילי, שלכתוב סיפור זה להתיישב במזגן ככה עם כוס קולה (מצב אידיאלי, לא תמיד קורה
) ופשוט... לגמור מחברת (טלי אמרה! הנה! היא אמרה!
אני מפחידה!) אז אני אשתדל להרגע... ויאללה! הכל לטובה ^_^ (זאת השעה x.x)

Goggle Girl

New member
למה?

אני אוהבת את יולי וקודי בסדר. חמוד. אני רואה אותם יותר כאח ואחות, או שלקודי יש מעין התאהבות-הערצה כלפי יולי... ואני עומדת לומר משהו איום ונורא... *נימאס לי מקיידן! דיייייי יצא לי מכל החורייייים! אאאאאארג! דייייי! יחי דייאקו! קדימה קניאקו! w00t! *רצה להתחבא מטלי*

star_female

New member
להתחבא ממני? ../images/Emo3.gif

האמת אחרי כל מה שהיה היום (היקאגו וכו'), כרגע דאיקן לא ממש מטריד אותי... אבל, מצידי תאהבי איזה זוגות שבא לך, אמרת דברים כאלה בעבר, אבל תמיד חזרת למקורות D:< לא מבטיחה אבל שאני אקרא את זה אם זה לא יהיה דאיקן
(צריך משהו שיעניין אותי בזה...) אבל שזה לא יפריע לכם
*הולכת להתאבל עוד על היקאגו*

Kenny Girl

New member
אבל אבל אבל...

אני רוצה דייקן!!! עם לא דייקן אז ימאקן!!!! בקשה של ילדה שסובלת ממחלת המסיבות ;_;

Goggle Girl

New member
בשם אלוהים, אנשים!

אתם גורמים לזה להישמע כאילו יהיה רק סיפור אחד, והוא יהיה סיפור הבריאה החדש לפיו ייקבעו סדרי הפורום X_X אז דבר ראשון, יהיו כמה סיפורים, בסדר? (אני מקווה >>), דבר שני, אתן כל כך רוצות את הזוג הזה, תמצאו עוד מישהו שמסכים ותכתבו! לי אין בעיה עם דייקן, פשוט אני חייבת עכשיו עוד משהו חוץ מ... בסדר?

יאקומו

New member
אני רוצה להשתתף! ../images/Emo66.gif

לא ממש אכפת לי מהזוגות, אני פשוט "אזרום" עם העלילה, המון זמן שלא כתבתי כלום בפורום (אני מתכוונת לסיפורים)... אפשר להשתתף?

יאקומו

New member
תמיד אפשר להפריד בין דיוויס וקן ל:

דיוויס וקארי! קן ויולי! חפרתי לעצמי את הקבר ברגע שכתבתי את הדבר הזה...
)

Goggle Girl

New member
רמזים, אחותי, רמזים

זה כיף כמו אני לא יודעת מה לכתוב, וככה הרי כולנו הגענו לזוגות שאנו אוהבים היום. הרי חוץ ממספר מצומצם של זוגות, אין זוגות רשמיים. אז לכי על זה.

יאקומו

New member
אפשר אפילו לעשות שזה יהיה בכלל על

העונה הראשונה... ואז יהיו התכסחויות (לא ברצינות כמובן...) על המשלוש אהבה הזה של טאי, מאט וסורה...

למעלה