הקפצה...

Goggle Girl

New member
הצעה להחייאת הפורום! ../images/Emo23.gif

זוכרים שעשינו פעם פיקים משותפים? אז בואו נעשה עוד כמה! ^_^ לאנשים עכשיו יש זמן, לדפוק את הראש בקיר ולחשוב על רעיונות, אם לא לעשות שום דבר אחר. *אבל* בשביל שזה לא יהיה נורא ואיום, אני רוצה להציע כמה חוקים:
לא יהיו ככה יותר מ... 5 אנשים בקבוצה. פחות אפשר, אבל לא יותר (אלא אם כן אתם מסתדרים יופי, ואז אל תתחשבו בי)
על כל חברי הקבוצה להסכים עם הזוגות עליהם ייכתב הסיפור, או על זוגות אפשריים. משמע, זוג אחד הוא לא בדיוק הזוג האהוב עליך, לא תשנה\י אותו. וכמובן גם על סוג הזוג. בן\בת, בן\בן, בת\בת, ילד\דיג'ימון וכו'.
בין חברי הקבוצה ייקבע אורך ממוצע לקטע של חבר בצוות, ככה שלא יצא שמישהו אחד כותב את הכל ולשני פשוט אין מה להוסיף, או שמישהו הרס לגמרי עלילה של מישהו אחר.
באותו נושא. אם אתם רוצים לעשות שינוי דרסטי, בררו עם חברי הקבוצה האחרים קודם, שלא תהרסו להם וסתם תיצרו אי נוחות בקבוצה. אז, יאללה! בואו נתחיל לכתוב!

Digi Lista

New member
עדי ביקשה ואני מבצעת../images/Emo13.gif

ומה רציתם שאני אידרס ע"י אוטובוס?אפילו אני לא רוצה להסתכן כול כך...

בואו קודם נסכים על הזוגות

אני מציעה שיולי וקודי יהיו זוג,אני לא יודעת אם יסכימו על זה,אבל לפי מה שראיתי,רובכם שונאים את יולי וקודי,אז למה שלא יהיו ביחד? אני גם מציעה שדייויס וקן יהיו זוג,על זה אני בטוחה שיסכימו איתי. אם זה יהי סיפור על העונה השלישית,אז אני מציעה שהזוגות יהיו: טאקאטו וג'רי,ריקה והנרי.

Goggle Girl

New member
...

הההההקפצצצהההההה החברה של קודי, איה את, איה? עם הקוקו והסרפן?

Digi Lista

New member
קוראים לה לנה...

והיא תגיע סבלנות,לא תמיד נמצאים כאן(אני למשל לא הייתי כאן כול היום,בבוקר כן אבל עד עכשיו לא)

יאנה י

New member
נחכה ללנה עוד קצת .

אנחנו רוצות שהיא תהיה איתנו רק קצת קשה לי ולגוגול לחכות.

Digi Lista

New member
סבלנות../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

נכון שבוער להמשיך,נכון שאני אישית במתח וציפייה להמשך,אבל היא תהיה כשהיא תהיה,אולי מחר,אולי עוד דקה...אם תיראו שממש בוער לכן תמשיכו ומקסימום תסבירו לה

יאנה י

New member
נישאל לדעתה של יאקומו קודם

מחר יש לי זמן ואם לנה תגיע ותיכתובב אז היה לי זמן לשני הדברים(אני כל כך פרנואידית לגבי מיוטיסמון קארי וגאטומון ועוד מישהיא עד שאני תוקעת אותם בכל מקום.

יאנה י

New member
בהשראת התנ"ך

"ותהי נערה בישראל ושמה יאנה בת סרגיי והילדה משועממת מאוד: ותבוא לפורום דיג'ימון כי אהבה פורום זה אהבה גדולה מאוד: ותיראה אין בפורום איש: ותפציץ יאנה במודעות ויקצפו עליה חברי הפורום ויהי ריב גדול שלא היה כמוהו עד עצם היום הזה:ותעצב יאנה עד מאוד: המסר: איפה כולם, בואו נדבר על משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

star_female

New member
מה נארוטו עכשיו?

היקאגו הולך למות ואת רוצה לדבר על נארוטו? ;-; *שונאת את ויז והאנשים הטפשים שקנו את הזכויות 2(!!!) פרקים לפני סוף הסדרה (2 פרקים!! 2!! ><***** ) אני הולכת לעשות משהו ברצינות אם הם ידבבו את זה... >< הם לא הולכים להרוס לי את היקארו-צ'אן ואקירה-צ'אן!! שינדו וטויה ;; לא אנגלית... לא... *משתגעת*

Goggle Girl

New member
דווקא נארוטו. דווקא ../images/Emo3.gif

ליסטה, סליחה על הודעות הצ'אט ^_^;;; דיג'ימון לנצח! ^_^ אם... כן

star_female

New member
עדי את יודעת באיזה מצב אני עכשיו ><

*מצביעה על אקירה* את רוצה גובאן בראש?? האא?? -.-**

Goggle Girl

New member
את הרי...

לא תפגעי בקאקאשי חג מולד לא חמוד, נכון? (נעזוב לרגע את העובדה שהוא נינג'ה ולא ממש צריך נשק ואם... כן)

Goggle Girl

New member
חמוד = חמוש X_X

חמוד בטח שהוא כן. הוא קאקאשי. זה דרישת הדמות

star_female

New member
אני לא...

אבל אני אשלח בו את אוגאטה! ואת המשפחה שלו! הא! עכשיו נראה אם הוא לא בורח בצרחות --;

Goggle Girl

New member
קאקאשי: אם... לא

ניראה לי שאוגאטה יהיה יותר מעוניין בסאסקה ונארוטו מאשר בקאקאשי... הם יותר ב... גיל המטרה שלו ^^;;;

star_female

New member
בעע

את רוצה היקארו בוכה על המצפון שלך?? (ליסטה אנחנו מצטערות על ההודעות אוף ;; אבל השרשור העיקרי למעלה אז זה לא כזה נורא נכון?)

Goggle Girl

New member
אני?!

את זאת שיש לה אוסף תמונות שלהם בוכים! ותרגיעי, אחרת... אני אשסע בך... את זה!! ----------------------------------------->

star_female

New member
O_O עכשיו תראי מה עשית!!

*מחבקת את היקארו* ואת יודעת טוב מאוד למה התמונות האלה --; *הולכת לבכות בפינה*

למעלה