הקפצה...

יאנה י

New member
אפשר להתחיל?

הסיפר מיתרחש בעונה ה1 כל החבורה ישבה מיסביב למדורה וחשבה מה לעשות. קארי וגאטומון נעלמו. טאי ואגומון היו מאוד מודאגים. טאי היסתובב מיסביב למדורה ורטןכל הזמן . איזי התעסק עם המחשב.... תשיכו.

Digi Lista

New member
כול הכבוד עדי וכולם!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

בזכות השרשור הזה אפשר להבין שיש עוד אנשים בפורום וזה הזמן שלהם לקבל ביטוי!!!
ענקית לכולכם על זה שאתם פשוט אתם,פשוט חברים כאן בפורום ומנסים לפהעיל אותו גם כשהמנהלת שלו נפגעת עד עמקי נשמתה ושוקלת פרישה

Goggle Girl

New member
פרישה, בשופ פנים ואופן לא!

חוץ מזה, למה שמנהלת חדששה דנדשה תתכנן פרישה?

Digi Lista

New member
הישנה תיכננה החדשה לא...

הסיפור היה שהמנהלת הישנה ממש נפגעה כי היא לא מוכנה לבחור בין חברי פורום ובטח לא שיכעסו עליה אבל לא יסכימו להגיד ישירות מה היא עשתה,היא הרגישה שהכול מדרדר בפורום בגללה ואנשים עוזבים כי שונאים אותה למרות שהיא ניסתה והיא כולה בנאדם,היא אכן עזבה(שתעזוב,הדכאונית
)אבל אני מחליפה אותה,אני מקווה שאני אצליח כי זאת משימה חשובה
...

Goggle Girl

New member
שנאו? מה? למה?

זה בטח היה בתקופה שלא ביקרתי בתחנה
אבל כולנו אהבנו אותה, ואני בטוחה שנאהב גם אותך!

Digi Lista

New member
לכולם אתם כאלה נחמדים?../images/Emo24.gif

איזה כיף להיכנס למקום כזה נחמד!!!ועוד מבטיח לי שיאהבו אותי,העתיד נראה מבטיח

Digi Lista

New member
מרשה לי לענות?../images/Emo13.gif

דייקן זה השילוב בין דיוויס(דאיסוקה ביפנית ומכאן הדאי/דיי) וקן. שילוב זה אהוב מאוד על כמה אנשים פה בפורום והאמת שלא רק כאן...

Goggle Girl

New member
ממשיכה, בתקווה שאף אחד אחר לא ממשיך

גם כן. סורה הביטה בטאי בעיניים חמות. "אתה בטוח שאתה..." "כן. אני בסדר." אמר, ולא הסיט את עיניו מהאש. "נימצא אותה, טאי. אני בטוח בזה. אסור לך לאבד תיקווה." מאט הציע בקול רגוע ומחושב בעודו מחבק קרוב יותר את טיקיי. "יש משהו חדש, איזי?" ג'ו שאל בפעם החמישים בחמש הדקות האחרונות הבא בתור!

יאקומו

New member
אני! אני!

"כלום לא השתנה מאז הפעם האחרונה ששאלת אותי..." ענה איזי בעוקצנות. הוא היה מאוד לחוץ, חלפו כבר 4 שעות מאז שהן נעלמו, והוא מאוד דאג, וזו הפעם הראשונה שהמחשב הקטן שלו אכזב אותו כל כך! הוא לא הצליח למצוא אפילו רמז קטן שבקטנים לגביי המקום שבו נמצאת קארי וככה הוא היה מתנהג במצבים כאלו... . "טוב תראה, במקרה הכי גרוע גטומון תמיד יכולה לדיג'יגדול ולהגן עליה" ניסתה סורה לעודד את טאי. "את זה אני יודע, אבל הסיבה שממנה שאני מפחד" הודה טאי "זה למה הדיג'יכלי שלה לא מתגלה בדיג'יכלי שלנו?!?!?!?!?!?!" הסיבה הייתה... המשך...

Goggle Girl

New member
אני אמשיך!

אבל אולי כדאי שנעשה איזה סדר בכתיבה. תכלס, לא מציק לי לכתוב ככה חצי מהפיק... אבל לא הוגן. וצריך לסגור על הזוגות, כי כל הזותו שדיברנו עליהם היו לעונה השנייה. אני בעד טאי\מאט\סורה בכל סדר שהוא וכל סדר שהוא, טיקיי\קארי כמובן, ומימי\ג'ו. אה כן, ואיזי\מחשב. אוקיי? ^_^ אה כן, ורמזים, הכל הולך, זוכרים?
הסיבה הייתה אפילו מעבר לידע של ג'נאי. עד כמה שהיה ניראה, לפי ההוכחות, הדיג'יגורלית של האור והשותפה שלה, פשוט חדלו להתקיים על פני העולם הדיגיטלי. "טאי, אתה פשוט מגזים. אתה מתנהג כאילו היא מתה או משהו כזה." כולם הביטו במימי כאילו היא השתגעה, חוץ מטאי, שאחז את הדיגיכלי שלו יותר בחוזקה. "מימי!" "טוב, תסלחי לי מאוד סורה, אבל עד שאנילא אראה הוכחות, אני מסרבת להאמין שהילדה הקטנה והמתוקה הזאת... שהיא פשוט... וחוץ מזה, יש לה את גאטומון! היא דיג'ימון אלוף במצב הרגיל, אז אני בטוחה שהם יהיו בסדר." גופו המתוח של טאי (אני שונאת עברית) רעד כשהוא החל לצחקחק בצורה שהפחידה את חבריו. "נכון... היא... הי הי... היא לא יכולה לעשות לי את זה.. היא... היא פשוט לא!" סורה, בצעדים הססניים, ניגשה אל טאי וחיבקה אותו חזק כמה שיכלה. זה ניראה כמו נצח בו הצליל היחיד היא הצרצרים והמדורה, לפני שאיזי צעק: "מצאתי משהו!" המשך יבוא

יאנה י

New member
ביננתייים מה עם קארי

קארי וגאטומון היו תלויות מקרסוליהן בתוך חדר אפל. ידיהן היו קשורות. הדיג'יכלי של קארי היה על שולחן קטן בתוך מן מגן שחור מוזר. מול הקיר היה משהו - קארי לא יכלה להגדיר מה זה , שניראה כמו נוזל שחור אדום שנאסף בגושים . והגוש דיבר ומפעם לפעם הינה את צורתו למשהו שניראה די חי. "אז" אמר הגוש "מהו מקור כוחם של הדיג'גורלים" "אמרתי לך שאני לא יודעת"ענתה קארי. "היא לא יודעת " נישמע גיחוך אירוני מאחת הפינות. זה היה קולו של . . . מיוטיסמון. הוא היה תלוי במצב דומה לשלהן. קארי שיערה שגם מימנו הדבר הזה ניסה להוציא מידע לגביהן. "אבל אני יודע" המשיך מיוטיסמון "אבל לך אני לא אומר" . גאטאמון פערה את פיה בפליאה. וקארי קיוותה שהחברים שלה יצצאו את המשרוקית שהיא השאירה. תמשינו

יאקומו

New member
שוב אני!

אז מה התורות? גוגל גירל, אני ואז יאנה? (אלא אם מישהו גם יצטרף?) לי לא אכפת מה יהיו הזוגות, כמו שאמרתי אני פשוט "אזרום" עם העלילה... לדעתי הזוגות שגוגל גירל אמרה בסדר גמור, אבל אפשר להפוך את זה למישהו אחד עם סורה? (לא אכפת לי מי...). קארי התחילה לשחזר בראשה איך הכל קרה: כל החבורה ישבו מתחת לעץ בעולם הדיגיטלי- טאי ומאט התווכחו כרגיל וג'ו ניסה להסדיר (יש מילה כזו?) את העיניינים, מימי ופאלמון שוחחו עם סורה וביומון, איזי היה (כרגיל) עסוק במחשב שלו, גוממון, גאבומון ואגומון ישנו להם בשקט, וקארי וטי.קיי שיחקו יחד עם פאטמון וגטומון מחבואים (טוב, הם עדיין הקטנים שבקבוצה לא?). קארי הייתה הסופרת, וכולם רצו להתחבא, כשפתאום היא שמעה קול קטן. "מי שם?" היא קראה, והלכה לכיוון של הקול. "או או... כדאי שאני אבוא איתה" חשבה גטומון "תמיד כשהכוחות האלו של קארי מתחילים לפעול, יש בעיות!". גטומון התחילה לרוץ אחרי קארי, ואף אחד לא שם לב שהשתיים נעלמו בין העצים בצעקה קטנה. הקול הקטן התברר כשייך לדיג'ימון קטנטן ביותר, אבל חזק! הוא הצליח לגבור על גטומון, וסחב את שתיהן לתוך היער, רחוק מהחבורה. למרות שהוא החזיק את שתיהן חזק מאוד, היא הצליחה להשחיל את היד אל המשרוקית, כי שהיא קורעת אותה מצווארה, וזורקת אותה על הריצפה. "הדיג'ימון הזה קשר אותנו ככה מאז! והוא לקח לי את הדיג'יכלי!" חשבה קארי "אבל מה הוא עשה לו?!" היא נזכרה שכאשר לקח לה את הדיג'יכלי, הוא שינה בו משהו, הוא פתח אותו, ושינה לו את כל התוכן הפנימי, כששאלה מה הוא עושה הוא מלמל: "רק כדי לוודא שחבריך לא ימצאו אותנו. לפחות לא בזמן הקרוב...".

Goggle Girl

New member
הולך.

אם... הם... עם מי סורה כבר יכולה להיות? אני מתכוונת, טאי ומאט הם הזוגות ה canon שלה בשתי העונות (ובסרטים)... אז אם מי היא תהיה? כי זה או משולש אהבה, או שהיא לבד (לא שאכפת לי, כן...)

למעלה