הקפצה...

יאקומו

New member
אוי... שכחנו משהו...

בהמשך של גוגל כתוב שאיזי מצא משהו, ושכחנו להוסיף מה!

Goggle Girl

New member
בואי פשוט נעשה...

שהם היו מודאגים מדי מטאי, ואז איזי פשוט שקע בתגלית שלו והוא יזכר בזה מחר. אוקיי?

Goggle Girl

New member
...

אמשים חסרי השראה שכמוכם

Goggle Girl

New member
מצידי אין בעיה אבל...

ה'אם יהיו לי רעיונות' זה קצת בעייתי :\ כי אם אנחנו מכניסות אותך את נכנסת קבוע, ואז אם לא יהיה לך רעיון כשיבוא תורך? גם קורה, אבל עדיף למנוע כאלה מקרים. זה למה עדיף שיהיו לך בראש כמה אופציות לעלילה קודם שאת מתחילה לכתוב, ויכולת לזרות איתנו ולא לבוא אח"כ 'אתם הרסתם לי את העלילה!' גם קורה אבל לא נעים, אז רק קצת רוח ספורטיבית. תכלס, מצידי זה בסדר, אם גם יאנה ויאקומו יסכימו. ואת חייבת להסכים לזוגות, שבינתיים הם קארי\טיקיי, ג'ו\מימי (לא הכל זוגות ראשיים, רק הזוגות העיקריים לכל דמות) והמשולש המפורסם טאי\מאט\סורה-טאי\סורה\מאט-מאט\טאי\סורה. מצידי את תוכלי לתקוע פלאשבאק על מימי שפגשה פעם את קודי והתאהבה בו (
מאיפה זה הגיע?!
) אבל כל עוד בהווה היא בעיקר מעוניינת בג'ו, סבבה. אוקיי, אני אשתוק עכשיו קצת. p=p;

יאנה י

New member
בטח שכן.אגב יאקומו תורך,

החברה של קודי אם יאקומו לא תיתנגד את אחריה.

Goggle Girl

New member
אז זה רישמי ^0^

אז הסדר הוא כדלקמן: יאנה אני (גוגל ^_^) יאקומו והחברה של קודי יאללה, לכתוב! ^0^

Digi Lista

New member
הקפצה...

ותמיד יש את האפשרות להעתיק הכול להודעות חדשות במקום הקפצה שנעשית ע"י שרשור(ואם רוצים להקפיץ תמיד אפשר לפתוח הודעה בנוסח "ליטה,בבקשה תקפיצי את...")
אבל אני ממש אוהבת את מה שאתן כותבות ורוצה שתמשיכו,וחוץ מיזה שהקפצה היא חלק מהתפקיד וכשהתפקיד דורש...

למעלה