שוב אני!
אז מה התורות? גוגל גירל, אני ואז יאנה? (אלא אם מישהו גם יצטרף?) לי לא אכפת מה יהיו הזוגות, כמו שאמרתי אני פשוט "אזרום" עם העלילה... לדעתי הזוגות שגוגל גירל אמרה בסדר גמור, אבל אפשר להפוך את זה למישהו אחד עם סורה? (לא אכפת לי מי...). קארי התחילה לשחזר בראשה איך הכל קרה: כל החבורה ישבו מתחת לעץ בעולם הדיגיטלי- טאי ומאט התווכחו כרגיל וג'ו ניסה להסדיר (יש מילה כזו?) את העיניינים, מימי ופאלמון שוחחו עם סורה וביומון, איזי היה (כרגיל) עסוק במחשב שלו, גוממון, גאבומון ואגומון ישנו להם בשקט, וקארי וטי.קיי שיחקו יחד עם פאטמון וגטומון מחבואים (טוב, הם עדיין הקטנים שבקבוצה לא?). קארי הייתה הסופרת, וכולם רצו להתחבא, כשפתאום היא שמעה קול קטן. "מי שם?" היא קראה, והלכה לכיוון של הקול. "או או... כדאי שאני אבוא איתה" חשבה גטומון "תמיד כשהכוחות האלו של קארי מתחילים לפעול, יש בעיות!". גטומון התחילה לרוץ אחרי קארי, ואף אחד לא שם לב שהשתיים נעלמו בין העצים בצעקה קטנה. הקול הקטן התברר כשייך לדיג'ימון קטנטן ביותר, אבל חזק! הוא הצליח לגבור על גטומון, וסחב את שתיהן לתוך היער, רחוק מהחבורה. למרות שהוא החזיק את שתיהן חזק מאוד, היא הצליחה להשחיל את היד אל המשרוקית, כי שהיא קורעת אותה מצווארה, וזורקת אותה על הריצפה. "הדיג'ימון הזה קשר אותנו ככה מאז! והוא לקח לי את הדיג'יכלי!" חשבה קארי "אבל מה הוא עשה לו?!" היא נזכרה שכאשר לקח לה את הדיג'יכלי, הוא שינה בו משהו, הוא פתח אותו, ושינה לו את כל התוכן הפנימי, כששאלה מה הוא עושה הוא מלמל: "רק כדי לוודא שחבריך לא ימצאו אותנו. לפחות לא בזמן הקרוב...".