הקפצה...

@יעל@

New member
טוב המשך:

טוב.... אממםםם... מי זה שיהרוס להם את החתונה? בעוד הכומר אומר: כל מי שמיתנגד לנישואים האלה יגיד זאת עכשיו או יסתום לעד... מישהו מהקצה צועק: אני אני אני מתנגד לחתונה הזו!!!!!!! קימי מביטה אחורה ורואה את בובי היא מתעלפת.... אח"כ כולם מעירים אותה: קים את בסדר?? ראיתי את בובי.... ואז ג'ימי אומר לה: להזכיר לך.. הוא מת לפני שנתיים וחצי... קימי: אבל... ראיתי אותו אני... חושבת שאני פשוט דימיינתי אותו או משהו... אז מי זה היה שצעק?? ג'ימי מסתכל אחורה ורואה את....

Adi 18

New member
הוא

רואה את גבו של איש שבורח מהחתונה... הוא מתחיל לרדוף אחריו ומגלה שזה

Adi 18

New member
טוב בגלל שאין לי מושג מי זה

אני אגיד שזה הזבלן ממול
גימי בהלם שהזבלן ממול שווה את ליבה של קים , הוא מתחיל ללכת מכות עם הזבלן שבתגובה מרביץ לו עם מכסה פח הזבל... ולפתע הזבלן מוציא מתוך הפח...

@יעל@

New member
את לא יודעת מי זה רוברטו קאפי?

בושה למשמרת! קרלוס לא ידבר איתך! בושה ללטינים! רוברטו קאפי = בובי הפרמדיק.. סתם שתידעי...

Adi 18

New member
המשך..

אז הוא רואה את בובי הזבלן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואומר לו למה זבלן כמוך לקח את אהבתי חחח הוא מתרגז עליו והם מתחילים ללכת מכות

Adi 18

New member
המשך

אז הוא רואה את בובי הזבלן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואומר לו למה זבלן כמוך לקח את אהבתי חחח הוא מתרגז עליו והם מתחילים ללכת מכות עם המכסים של הפחים חחחחחחחחחח

Adi 18

New member
טוב המשך נורמלי

הוא רואה את בובי והוא המום!!!!! מה בובי חיי??? הוא בהלם ומתחיל לגעת בו( לא כמו שאתם חושבים) ומגלה שהפלא ופלא הוא לא רוח רפאים והם מתחבקים

@יעל@

New member
טוב עכשיו אני:

קימי יוצאת מהכנסייה ורואה את ג'ימי ובובי ואז היא אומרת: בובי.... זה... אתה? אבל אתה.... אתה... מת... אימא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ידוע לכולם שאימא של קים אהבה את בובי....) היא באה בריצה ואז ג'ואי רואה את בובי וצועק: בובייייייייייייייייי! (ידוע שג'ואי ראה בבובי אבא שני) וכולם שמחים ומאושרים! ג'ימי: אבל למה... איך? אתה לא מת? בובי: בבי"ח... כשהייתי בניתוח... הם אמרו לכם שאני מת.. אבל בעצם... הם הצילו אותי... אני ברחתי... ואמרתי להם שאני לא רוצה שידעו שאני חיי! (מי שרואה היפים והאמיצים יודע שהם אלופים בלהחיות מתים) קימי מחבקת את בובי.... אבל למה התנגדת לחתונה? בובי: סתם רציתי שתראו שחזרתי... חשבתי שהגיע הזמן... קימי: מה עם אימא שלך וזה... אתה יודע שהיא לבד? בובי: מה את חושבת? שאימא שלי לא יודעת שאני חי? היא יודעת הכל! חחח... מה עם פולי האידיוט שירה בי.? קימי: בכלא... תמשיכו

Adi 18

New member
:) אני רואה היפים והאמיצים

קימי מחבקת אותו באהבה וגימי כזה מסתכל מהצד בקנאה... וחושב לעצמו מה יעלה בגורל הנישואים?... בנתיים כל הגיבורים יוצאים מהכנסייה ומתנפלים על בובי בחיבוקים... ופתאום מישהו בלתי מזוהה רץ מרחוק ובידו אקדח...

@יעל@

New member
וואו איזה מתח!!!!!!!!!!!!!

זהו פולי.... הבנזונה שירה בבובי פעם..

Adi 18

New member
המשך...

פולי הזבלן חחח מתחיל לירות יריות לכל הכיוונים ופתאום נשמעת צעקה וכולם מסתובבים ורואים ש----- נפגע? מי זה יכול להיות?

@יעל@

New member
זהו

פולי... פגע לו כדור בראש... ממתנקש שעמד על ראש הכנסייה!

RomeoITALIANO3

New member
ואז.....

פתאום מילאן זכתה בגביע אירופה ושלטה בעולם
טוב אין קשר אבל לפני שאני זז אני חייב קצת להשתגע אז וותרו לי הפעם Forza Milan!!! abbiam vinto!!! siamo campioni del mondo *שיעול* סיום השיגוע, ועכשיו מי ממשיך את הסיפור

Adi 18

New member
אני......

עדיין לא אמרתם במי פגע הכדור... אם אני אגיד אני יהיה אכזרית חחחח אז המשך: כולם מסתובבים ומגלים שמי שנפגע הוא לא אחר מאשר...

למעלה