הקפצה...

@יעל@

New member
חחחחחח... אהבתי..

עד שיום אחד קרלוס והיא שוכבים (מה שמה ד"א?) ואז טיי השוטר האהוב על כולנו נכנס לדירה, מדוכא קצת מפרדתו מאלכסנדרה... ומעזיבתה את הכבאות ומציאת ג'וב יותר טוב איפהשהוא בארה"ב...(חחחח....) הוא נכנס כהרגלו לחדר וקרלוס מספיק להזהיר אותה והיא מתחבאת מתחת לשמיכה (מזכיר משהו???) טיי: היי מה המצב...? קרלוס: היי... אני בדיוק... אמממםםם התלבשתי.. טיי: או סורי לא ידעתי קרלוס: לאט נורא איך הולך עם חיפוש הרוצחת?? פתאום ההיא מתעטשת וטיי שואל: מה זה? קרלוס אומר לו: זה שומדבר... וההיא מציצה מהשמיכה לקחת קצת אוויר וטיי קולט אותה בזווית עיניה.... קרלוס אומר לו: טיי ממי זה לא מה שאתה חושב, זה לא היא היא סתם בחורה שמצאתי.. אממםם.. תכיר את החברה החדשה שלי תרזה.. תרזה תכירי זה השותף שלי לדירה טיי... הוא שוטר... ההיא שומעת שוטר ואומרת לקרלוס: בטחתי בך...!! וכך אתה גומל לי?? ומתחילה לברוח... טיי בעיקבותיה מזעיק את הכוח... ושוב קרלוס שלנו המום... (מה הוא לא ידע המיסכן...)

@יעל@

New member
טוב:

א. מה הקשר לצרפתים עכשיו...? ב. אהבתי את הקללות כלפם...

Adi 18

New member
המשך

קרלוס מנסה לעזור לאם המאמצת בכך שהוא רודף אחריה ומוצא אותה ומחביא אותה באיזה מקום מסתור אך פתאום נשמעות קולות...

Adi 18

New member
הקפצה תמשיכו

..........................................................................................................

@יעל@

New member
נשמעים קולות הסירנות של הניידות.

השוטרים פורצים למקום המסתור ומוצאים את האם הצרפתייה... חחח... ואז בזמן שקושרים אותה באזיקים היא בוכה מתחננת: קרלוס תעזור לי... (בוכה) בבקשה... תעזור לי... וקרלוס לא עושה כלום ומסתכל איך לוקחים אותה לניידת.. טיי בא מאחוריו כזה ואומר לו: חבר, עשית את הדבר הנכון... ואז הם חוזרים לתחנה יחד כי זה עתה מתחילה לקרלוס משמרת...
בואו נמשיך: באותו הזמן פיית' בבית מכינה לאכול, לפתע נשמעת דפיקה בדלת ופיית' רצה לפתוח, בוסקו עומד שם... פיית'י התגעגעתי אז באתי.. היא מחייכת והם מתנשקים ומתנשקים (
) ואח"כ ניכנסים לסצנה לוהטת... לאחר 10 דק' שניהם מריחים שריפה בבית: בוסקו: זה שריפה או שסתם נידמה לי? שניהם קמים ורואים את כל המטבח עולה באש... בוסקו לא מהסס ומתקשר לתחנה... (תמשיכו)

Adi 18

New member
המשך...

ומכבאי האש מגיעים ולפתע נופלת התקרה חחח על בוסקו והוא נתקע בין ההריסות... פיית מנסה לעזור לו אך הועיל בוסקו המסכן תקוע ולא יכול לעשות כלום

Adi 18

New member
מנסה להקפיץ...

..........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

@יעל@

New member
טוב...

הכבאים באים ומשחררים את בכוסקו מההריסות, בריא ושלם (טוב לא ממש שלם, נישברה לו רגל...) ופיית' שמחה... פרדריק חוזר הבייתה ורק חבל שהוא לא רואה ביית..
מה קרה פה הוא שואל את פיית'? נישרף לי הביית היא עונה...
ואז הוא רואה את בוסקו על האלונקה עם רגל שבורה....

Adi 18

New member
חחח איזה מצחיקה...

פתאום הוא רואה את החולצה של בוסקו ליד המיטה שלהם ושואל את פיית מה קרה פה ???...

Adi 18

New member
למה אי אפשר להקפיץ?

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................. לא קופץ...

@יעל@

New member
ממש קפץ ../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

מק
(האיטלקים עושים בשכל דווקא שלא משתתפים באורוביזיון...גם ככה זה חרא של תחרות) ולסיפורנו פיית' אומרת לפרדריק רודריגז (
איך אני מתה על הכינוי הזה
) שבוסקו בא להביא לה משהו ששכחה בתחנה, ובטעות נישפך לו מרק חם על החולצה, הוא נכווה ובזמן שהיא עזרה לו לשתוף את הכוויה נישרף הביית...

Adi 18

New member
חחחחחחחחחחחחחח

הוא לא ממש מאמין לה והם מתחילים לריב... בנתיים גימי מתקשה לשמור על בנו וגם לעבוד.. בגלל שקים נמצאת מחוץ לעיר

@יעל@

New member
אז...

הוא מרים טלפון לאימא של קים ומספר לה מה קרה... היא אומרת לו תקפיץ לי את הילד! טוב הוא הולך, בדיוק הזמן הזה ג'ימי מקבל טלפון מקים ואומר לה: מה פתאום התקשרת אליי? איפה את ביכלל? אז היא אומרת: תישמע מאמי, אני עכשיו חזרתי, ואני אצל אימא שלי אממםםם... הייתי מאוד רוצה שנחזור להיות ביחד... אז הוא אומר לה: ווי איזה קטע בדיוק אני מקפיץ את ג'ואי לאימא שלך... קים קופצת משימחה איזה יופי... נוכל להפגש לקפה?? אני אהיה בחוץ כשתבוא... והוא אומר לה: קימי קימי קימי!! אני באמצע העבודה! אולי נוכל לדחות את זה אחרי שאכבה את השריפה בבית של פיית' ושל פרדריק רודריגז?? (חחח) וקים אומרת: מי זה פרדריק רודריגז? החבר הלטיני החדש של פיית?? אתה יודע גם לי היה את בובי.. הואז היא מתחילה לבכות לג'ימי בטלפון כמו הבלה... לא, הוא לא לטיני זה סתם כינוי שהמצאתי לפרד בעלה של פיית'... ותפסיקי כבר עם בובי... כבר שנתיים מאז שהוא מת!!! טוב רק תפסיקי לבכות... קימי בבקשה!!! הוא מרים טלפון לחברה בכבאית ואומר להם שהוא לא יכולך לחזור כי ניתקע לו משהו באמצע... אח"כ הוא שוב מתקשר לקים ואומר לה שיפגשו לקפה... הם ניפגשים ומדברים, ואז ג'ימי מוציא לה טבעת מהכיס ואומר לה: האם תנשאי לי?? ואז מול כל האנשים במיסעדה היא צועקת: כן! כן! כן! ומחבקת אותו... וג'ימי וקימי חזרו להיות ביחד!!!! סוף...

@יעל@

New member
למה סוף?

כי כבר כמה שניכתוב השרש\ור הזה כבר לא יעלה...

Adi 18

New member
המשך...

נערכת להם חתונה מפוארת.. אבל מישהו בכוח רוצה להרוס להם את החתונה. מי זה יהיה? והאם יצליח? כל זאת ועוד בפרק הבא.. חחח תמשיכו

למעלה