../images/Emo104.gifעוד משפטים וביטויים ישראלים
נולדת באוטובוס?; כל הכבוד לצה"ל; הפרחים לצה"ל (ותודה לשרה'לה שרון); בו'נה, עוף מפה; עוף לי מהעיניים; איפה שירתת?; לא עשו אותי באצבע; על הזין שלי; קסססס...אום!; יאללה, יאללה!; אפשר לחשוב!! כולה.... (השלם לפי הצורך); סבבה; אחלה; אחו שרמוטה; עוד (השלם את המספר) למנאייק; חברים יש רק באגד; והדרת פני זקן; מפני שיבה תקום; מוות לערבים; יש אלוהים; תביא ביס; מי שאוכל לבד, מת לבד; יא נקניק; יש לנו ארץ נהדרת; מי בעד חיסול הטרור, ירים את ידו; ונעבור לפ י ר ס ו מ ו ת; אכלת אותה; שיר הנחיתה בארץ: הבאנו שלום עליכם; נושך כריות; אגזוזן; המזרון של החבר'ה; אין כמו בארץ; שלושים שניות זוז; חייל, שפר הופעתך; המחנה הוא ביתך, שמור עליו; מי אחרון?; אני אחריך; אני רק שאלה; זוהי מערכת לניתוב שיחות; באמא'שך; צא לי מהווריד; אידיוט מי שעשה אותך; בטח, בטח, שמענו עליך; צה"ל הוא צבא העם; חינוך חובה חינם; אחרי החגים; תביא סיבוב; רבותי, של מי התיק הזה?; יש נשק?; יש כרטיס מועדון?; אין, אין עליך; כפרה שלי!; צ'מע!!!; אנשי שלומנו; התקשורת אשמה; מה אמרו בחדשות?; בטן-גב; מפלס הכינרת; הודעה למפעילי התנורים להורדת גשם; קול ישראל מירושלים; הוא כלי-כלי; העם נקעה רגלו (ותודה ללימור); עוד מקרה של (השלם לפי הצורך) נכנס לשטטיסטיקה (ותודה לחלי רודריגז); יש לי ממתינה; בחייאת!!; חבל"ז; ו... שלא יעבדו עליכם!! (תודה לנחמיה שטרסלר); אהוד ברח; נוער הגבעות;