הקפצה

לירונר

New member
ויש את אלה שאומרים "תדלק מעל 100

וקבל עיתון חינם" ואתה מתדלק ב100 ואפילו יותר - ואז הם טוענים ש"אזל המלאי" למרות שעדיין יש מלא עיתונים בצד

LCA

New member
../images/Emo6.gif

מאמי, כפרה, נשמה חבל על הזמן סוף הדרך אשכרה אקיץ קץ. אוקצור, אקיצר

perah

New member
:)../images/Emo165.gif

neshama kapara ashkara seder staeret ese mami chavlas dugri kizer sof hADERECH ma kore achi??? sababa fadicha

יעל לוי1

New member
../images/Emo104.gifעוד משפטים וביטויים ישראלים

נולדת באוטובוס?; כל הכבוד לצה"ל; הפרחים לצה"ל (ותודה לשרה'לה שרון); בו'נה, עוף מפה; עוף לי מהעיניים; איפה שירתת?; לא עשו אותי באצבע; על הזין שלי; קסססס...אום!; יאללה, יאללה!; אפשר לחשוב!! כולה.... (השלם לפי הצורך); סבבה; אחלה; אחו שרמוטה; עוד (השלם את המספר) למנאייק; חברים יש רק באגד; והדרת פני זקן; מפני שיבה תקום; מוות לערבים; יש אלוהים; תביא ביס; מי שאוכל לבד, מת לבד; יא נקניק; יש לנו ארץ נהדרת; מי בעד חיסול הטרור, ירים את ידו; ונעבור לפ י ר ס ו מ ו ת; אכלת אותה; שיר הנחיתה בארץ: הבאנו שלום עליכם; נושך כריות; אגזוזן; המזרון של החבר'ה; אין כמו בארץ; שלושים שניות זוז; חייל, שפר הופעתך; המחנה הוא ביתך, שמור עליו; מי אחרון?; אני אחריך; אני רק שאלה; זוהי מערכת לניתוב שיחות; באמא'שך; צא לי מהווריד; אידיוט מי שעשה אותך; בטח, בטח, שמענו עליך; צה"ל הוא צבא העם; חינוך חובה חינם; אחרי החגים; תביא סיבוב; רבותי, של מי התיק הזה?; יש נשק?; יש כרטיס מועדון?; אין, אין עליך; כפרה שלי!; צ'מע!!!; אנשי שלומנו; התקשורת אשמה; מה אמרו בחדשות?; בטן-גב; מפלס הכינרת; הודעה למפעילי התנורים להורדת גשם; קול ישראל מירושלים; הוא כלי-כלי; העם נקעה רגלו (ותודה ללימור); עוד מקרה של (השלם לפי הצורך) נכנס לשטטיסטיקה (ותודה לחלי רודריגז); יש לי ממתינה; בחייאת!!; חבל"ז; ו... שלא יעבדו עליכם!! (תודה לנחמיה שטרסלר); אהוד ברח; נוער הגבעות;

לירונר

New member
המון משפטים מגניבים !!!

אבל למה אין רווח
ואני רוצה לתקן - זה לא "התקשורת אשמה", אלא פשוט "התשקורת"
אוי, וה"מי אחרון
- אני אחריך" זה משפט כל כך ישראלי

bariska

New member
אור כתום

והוא עדיין לא הספיק להיתחלף בירוק ורק הישראלים מתחילים לצפור..
אבל...אין כמו בישראללללללללללללללללללללללללללללללל

פקח, אני פורק סחורה

מוכר ת'אוטו? שמעתי שאתה עובד במחשבים, אתה יכול לסדר לי ת'יתרה בבנק? לא ב-*' שלי. העולם כולו נגדנו. כמה אתה מרויח לחודש? עוד שנה ושנתיים למנאייק. מיאו חתולה.

Aussie Girl

New member
../images/Emo124.gifאנחנו בעמוד הראשי../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

בוריס! כל הכבוד על השירשור.

שלום- יש לי עוד כמה..

אממ, אני בצבא מדריכה מילואימניקים אז גם מילואימניקים זה עם.. "ניפגש במילואים הבאים" "פאקל קפה" אממ וכל מיני לא קשורים: "אני יכול לצאת רק אחרי ארוכת יום שישי" האלה שדופקים על החלון ברמזור "איך מגיעים לדיזינגוף?" זה שמשאירים עשרות אגורות בכל מיני קופות כי אין כוח להיסחב עם כסף קטן אלה שאוספים את כל הכסף הקטן ומגיעים לסופר עם שק ויוצאים עם 100 שקל בשטר אלה שאוספים פחיות בשביל 25 אגורות אלה שגונבים עגלה של סופר בשביל להעמיס עלייה קרשים לל"ג בעומר.. טוב, טיפה איבדתי את הקטע של המשפטים חג שמח לכולם!!

למעלה