זה האחרון לתקופה הקרובה../images/Emo13.gif
לא שיש לי בעיה אלה דווקא שאלות חביבות לאללה וכיף לענות עליהם אבל קצת הפסקה בין היכרות להיכרות
אני מוותרת על השם(חסוי) ועל הגיל(כי כבר עניתי על זה בשרשור הקודם לפני כמה ימים). קיץ או חורף?בעיקרון חורף בעיקר בזכות הגשם שאני כול כך אוהבת אבל גם אביב וסתיו זה בסדר גמור(עונות מעבר זה מצויין,מלבד כמובן שמזג האוויר משוגע ואני חוטפת מחלות בטונות
) שחור או לבן?שחור,בעיקרון בכלל אני מעדיפה בורדו אבל אם אלה האפשרויות אז שחור יותר קרוב... מראה אלגנטי או זרוק:מה שנוח לי,רצוי לא יותר מידיי אלגנטי זה פשוט לא אני ורוב הזמן אני בהחלט נמנעת ומעדיפה מה שנוח לי,אבל זה גם לא ממש זרוק(כלומר לא סמרטוטים) אני מניחה שזה יותר קרוב לזרוק,טוב אז החלטתי סופית שזרוק(שוב מדובר רק בגלל שזה יותר קרוב למציאות) שיער מורזל תלתלים או חלק גולש:שאלה מוזרה...לי יש שיער ארוך(עוקף את המותניים)שבדרך כלל כשאני מסרקת הוא חלק פחות או יותר,כשאני עושה צמות יש לי מין גלים ואני נורא אוהבת את הרעיון(אלא שאין לי כוח לעשות צמות כול פעם ולאף אחד אין כוח לעשות לי
) חופשה במלון או מחנה עם חברים:תלוי איפה המלון,איפה המחנה,מי החברים,מה הפעילויות המתוכננות... ים או בריכה:ללא ספק בריכה,אני שונאת להיכנס למים של הים(לא כיף לשחות שם ואני נורא אוהבת לשחות,לקפוץ מהמקפצות,מגלשות מים שאין בסביבה שלי וכו'...),הדבר המגניב בים הוא להסתכל כמה הוא עמוק ולצלול(אם הייתי יודעת,אני בהחלט מתכננת ללמוד את זה בעתיד) היפ הופ או רוק:אני בוחנת כול שיר לגופו,לא מבדילה ממש בין הסגנונות ולא רוצה לעשות הכללות אבל בשביל התשובה אז היפ הופ יותר מתאים לי. בנים או בנות:מה הכוונה?אני אוהבת בנים ובן זוג עתידי יהיה בן, בדרך כלל אני בכלל לא מסתדרת עם בנות(לפחות בבית ספר)ואני לא לסבית,בקיצור שאלה משונה ואני מסתבכת אז נסכם בבנים(האמת שגם קל לי יותר לדבר עם חלקם). מאט או טאי:טאי ובהפרש קטן אחריו נמצא מאט. סורה או מימי:לא יודעת לשתיהן יש קטעים טובים ורעים,נראה לי שמימי(בעונה הראשונה) למרות שסורה גם אפשרות סבירה,יש לי אותו היחס אליהן. טי.קיי או דיוויס:דיוויס ברור,טי.קיי דורש כאפה(שוב מדובר רק בטעם שלי לא להתחיל להתעצבן) קארי או יולי:אני לא אוהבת את שתיהן,קארי מגניבה עם הקטעים של האור וכול זה אבל היא נורא מתוקה ויולי...פשוט יולי(ואני לא אוהבת אותה ממש ממש ממש ממש לא!) איזי או קודי:איזי בעונה הראשונה היה בסדר,לקודי יש כמה קטעים סבירים אז הם תיקו. העונה האהובה בדיג'ימון:ראשונה ומש בצמוד אליה השלישית ואני מאמינה שבקרוב תתווסף גם הרביעית. הסדרה האהובה ביותר:אני אוהבת מלא סדרות- דיג'ימון,מכושפות,באפי,סמולוויל,בנות גילמור,השבט,מופע שנות השבעים,בגוף ראשון ועוד מלא אני משתדלת לראות הכול אבל רק דיג'ימון אני מקליטה ובגלל שזה פורום דיג'ימון שזאת דיי אובססיה אז דיג'ימון
במבה או ביסלי:שוקולד!בייגלה! לא משתגעת לא על במבה ולא על ביסלי,בעצם תלוי באיזה טעם הביסלי ואם הבמבה היא של אוסם(שזאת הבמבה היחידה שאני אוכלת אם כבר)אז במבה אם של חברה אחרת הבחירה היא בביסלי. אוכל אשכנזי או מזרחי:דיי עם שאלות על אוכל...אני מרגישה משונה....אני לא נחשפת כול כך לאוכל מזרחי במשפחה ככה שאני לא ממש יודעת מצד שני גם מאכלים אשכנזים מובהקים אני לא בהכרח אוכלת ככה שאני לא יודעת,אני מניחה שמה שטעים לי(אם היית נותנת שמות מאכלים אולי הייתי מכירה והייתי יכולה להגיד...) גלידה או קרמבו:אם הגלידה אמיריקאית(נו,מהמכונות המיוחדות) בטעם שוקולד התשובה ברורה אבל גם קרמבו רצוי מוקה זה אחלה(כשהוא לא יבש ומגעיל). פו הדוב או מיקי מאוס:אריאל מבת הים הקטנה,מולאן...טוב,אם אלה האפשרויות אני בוחרת במיקי מאוס. אמא או אבא:אני אוהבת את שני ההורים לי במידה זהה. "חברים" או "המורדים":"חברים" אני רואה מרצון והמורדים ראיתי רק במסגרת שיעורי תקשורת שהיינו צריכים לנתח את התופעה(וגם כשראינו אני אישית הייתי נורא עסוקה לפתע במחברת שלי,בתיק שלי,בקיר שבכיתה...) "הסימפסונים" או "גארפילד": הסימפסונים,לא יצא לי לראות גארפילד מלבד בתמונות ובובות ככה שהבחירה נעשתה מהסיבה הזאת... סניף או סנופקין:סנופקין ברור!הוא חמוד לאללה,נודד,מתבודד,חכם... גם סניף נורא חמוד ומצחיק אבל סנופקין עדיף מבחינתי. נענע או וואלה:תלוי מה אני צריכה משניהם באותו הרגע...בעיקרון הפורטל הישראלי שאני הכי גולשת בו הוא כמובן תפוז... "הצעקה" או "הצלצול":נקסט. מדונה או סלין דיון:למי איכפת?אוקיי שתהיה סלין דיון. זה היה כיף
...נעה, אל תשכחי לענות בעצמך...אני יכולה גם להוסיף שאלות?