הקפצה פעם אחרונה...

Digi Lista

New member
רייסטלין- הכבוד כולו שלך../images/Emo13.gif

קיבלתי את המסר ואין לי התנגדות לעוד שרשור היכרות(עשינו אחד כזה מתישהו),הבעיה שאין לי שאלות כרגע ככה שאם בא לך אתה מוזמן להתחיל... בעצם,אפשר לשחק במשחק היכרות ששיחקנו פעם- למי שזוכר שיחקנו משהו עם שלושה אטומיקונים הראשון מסמל את מה שאנחנו חושבים על כותב ההודעה מעלינו,השני משהו על עצמנו והשלישי מין דיון קטנצ'יק...זה יכול להיות נחמד... בעצם אפשר גם לכתוב כמה שאלות פתיחה(נגיד בין 5-3) וכול מי שעונה צריך להוסיף שאלה או יותר שמעניינת אותו לגביי כול חברי הפורום או חבר אחד מסויים...לא יודעת אם זה יצליח- אף פעם לא ניסיתי(טוב,זה עלה לי לראש רק עכשיו)... בכול אופן- הבמה שלך...(שלחתי לך מסר תגובה-לצורך בדיקה אם המסרים עובדים,שלחתי גם עותק לעצמי אבל לצערי זה לא הגיע, כנראה שהבעיה עם המסרים לא נפטרה
)

שרשור הכרות נחמד..

שם: גיל: מה אתם מעדיפים: קיץ או חורף? שחור או לבן? מראה אלגנטי או זרוק? שיער מכורזל תלתלים או חלק וגולש? חופשה במלון5 כוכבים או מכנה עם אוהל ווחברים על הים? ים או בריכה? היפ הופ או רוק? בנים או בנות? מאט או טיי? סורה או מימי? טיקיי או דיויס? קארי או יולי? איזי או קודי? העונה האהובה ביותר בדיג'ימון: הסדרה האהובה ביותר? במבה או ביסלי? אוכל אשכנזי או מזרחי? גלידה או קרמבו? פו הדב או מיקי מאוס? אמא או אבא? "חברים" או "המורדים"? ה"סימפסונים" או "גרפילד"? סניף או סנופקין? נענע או וואלה? "הצעקה" או "הצלצול"? מדונה או סלין דיון? מקווה שתענו ותהנו :)!

Digi Lista

New member
שרשור ההיכרות השלם.

זה הזמן להציג את כול מה שידענו,לא ידענו,לא חשבנו,לא ניחשנו....אצלנו ועלינו. יש כאן המון שאלות ולמעשה אוחדו כאן שני שרשורים,מקווה שנדע בסוף כמה שיותר עלינו,אין מה להתבייש הכול הולך

Digi Lista

New member
כמובן שלא חייבים לענות על כול השאלו

ת...(מעצבן שאין עוד קצת מקום בכותרת)

star_female

New member
עוד אחד?

טוב.. אני אענה על מה שאני יכולה. שם: טלי גיל: 18 קיץ או חורף? אממ, נולדתי בחורף אבל אני סובלת מקור. אפשר לבחור אביב? שחור או לבן? לבן. מראה אלגנטי או זרוק? אני לא משקיעה בבגדים שלי, אז זרוק. שיער מכורזל תלתלים או חלק וגולש? ממש לא אכפת לי, השיער שלי גלי. חופשה במלון 5 כוכבים או מחנה עם אוהל ווחברים על הים? היה לי מספיק מאוהלים אחרי הטיול לאילת, אז אני אלך על מלון. ים או בריכה? בריכה. היפ הופ או רוק? שום דבר... בעצם, אני אוהבת ג'יי רוק אז רוק. ^^ בנים או בנות? בנים (וצריכה גם להיות אפשרות של "שניהם" בשביל מי שהוא בי
). מאט או טיי? מאט. סורה או מימי? קשה.. סורה. טיקיי או דיויס? דיוויס *-* קארי או יולי? קארי (יולי לא רחוק מאחורה). איזי או קודי? איזי, אני מניחה. העונה האהובה ביותר בדיג'ימון: 02 *-* הסדרה האהובה ביותר? דיג'ימון
והיקארו נו גו אחרי זה. במבה או ביסלי? ארר.. נראה לי שביסלי. אוכל אשכנזי או מזרחי? אני אפילו לא יודעת מה ההבדל ^^;; גלידה או קרמבו? גלידה (קרמבו דביק). פו הדב או מיקי מאוס? With (מדי.אן.אנג'ל)~ לא, סתם, אף אחד, אני לא אוהבת מצויירים אמריקאים. אמא או אבא? o.o; אני לא יכולה לבחור... "חברים" או "המורדים"? o_O חברים. ה"סימפסונים" או "גרפילד"? לא רואה אף אחד x_x סניף או סנופקין? אני לא זוכרת כלום מהמומינים... נענע או וואלה? תפוז! ברצינות, זה הפורטל היחיד בעברית שאני נכנסת אליו. "הצעקה" או "הצלצול"? לא ראיתי את הצלצול, אבל הוא מבוסס על סרט יפני.. אני לא יכולה לבחור. מדונה או סלין דיון? סלין דיון.

זה היה אכזרי...

אני פותחת בשירוש הכרות, ואתם פותחים אחר?? חחחח סתם בצחוק!!! בכיף... אז הנה התשובות שלי: שם: נועה גיל: כמעט 14 תחביבים: לצייר, לרקוד, לנגן , תיאטרון (בעקר!!), חברים, קצת מחשב, ועוד.. סדרות אהובות: דיג'ימון!! (בימי העונה הראשונה הייתי מכורה לאללהההה, הקלטתי את כללל הפרקים וראיתי אותם נון סטופ!!) , אבל חוץ מזה אני מאודד אוהבת את הסימפסונים, לוני טונס, ולפעמים אני רואה גם משפחת קדמוני בקרטון נטוורוק, משחק החיים אני רואה לפעמים, וחברים לפעמים.. תכונות בולטות : באלגניסטית, ומעופפת וזהו... מה עוד אפשר לאמר.. אני שונאת ספרים!!!!! (ואל תשאלו למה..), חולה על סרטי דיסני.......... אוהבת יותר את המראה הזרוק.. (אבל באופן סביר...) יש לי שיער גלי מכורזל אבל מעדיפה חלק וזייהוו.. ביי לכולם!! נועה :)

טיקיי

New member
הם לא פתחו אחר...

מילי פתח קודם, אבל אחרי שהצטרפת פתחת עוד אחד, כי לא ראית את שלו, אז ליסטה חיברה אותם.

Digi Lista

New member
נעה,למה שלא תעני גם על השאלות

האחרות בשרשור(אלה שנכתבו עוד קודם ואז שרשרתי לשלך)?אנחנו רוצים להכיר אותך!
(כנ"ל לגביי כולם-חדשים וישנים
)

התשובות במלואן!

שם: נועה גיל: 13 וחצי.. (עוד מעט 14.) תחביבים: תיאטרון (משחקיאני..), ריקוד, ציור, חברים ועוד.. שיר אהוב: וואו!!! יש מליאןןןןןן, אבל אני נורא אוהבת את השיר של טיטאניק, ואני חולנית על השירים של דיסני!!! זמר\ת אהוב\ה: אמממ אין... להקה: גם אין.. מה אני הכי אוהב לראות בטלוויזיה: הסימפסונים, (דיג'ימון גם נורא אהבתי אבל כבר לא משודר..) שירים שנואים: בוניטה נמאס!!! תכונות בולטות אצלכם(לטוב ולרע): טובות :דע רחמנית, רגישה, חמה רעות: מעופפת, באלגניסטית ,לא כל כך אחריאיתת :) ספרים אהובים: שונאת ספרים מקצועות אהובים בלימודים: תיאטרון וספרות דברים שאף פעם לא תיראו(סרטים,תוכניות טלוויזיה): אממ לא יודעת... דברים שאף פעם לא תעשו: סטרפטיז חלומות ושאיפות: לדבב סרטי דיסני, להופיע בדיסני וורלד, ולהיות שחקנית מאכלים אהובים ושנואים: אממ יש הרבה... מה אתם חושבים על הפורום:אחלה של פורום!!! מה אתם שונאים שעושים לכם: משקרים לי, לא מאמינים לי. מה גורם לכם לצחוק: מה לא גורם לי לצחוק?!?!?! וזייהו!! :)

גם אני רחמן ואחראי *מאוד*

לפעמים אני מתנהג כמו מבוגר. כשאני וחברים שלי טיילנו בהרים אז כל הזמן אמרתי להם "אל תתקרבו לקצה, אל תתקרבו לקצה."

עוד שאלות שלא גמרתי לענות.. :)

תשובות...ו טיקיי ו וליסטה זה לא קופץ יותר... ושוב, תעני גם את. מה בדרך כלל אומרים עליכם? שאני רחמנית, יש לי דמיון מפותח, שאני עפיפון.. (יאני מעופפת), ובאלגניסטית. כמה זה דומה למה שאתם חושבים על עצמכם? האמת... צודקים!!! איפה הייתם רוצים לגור? הוואי, או עמק המומינים איפה הייתם רוצים לבקר? בפארקים של דיסני (שוב!!), וגם בעולם הדיגיטלי!!. מה התכונות הרצויות לבני/בנות הזוג מבחינתכם? קודם כל שיאהב אותי!, ושיהיה הוא! אירוע מפדח שקרה לכם: לא זוכרת... דמויות אהובות בדיג'ימון? מאט גומומון וטנטומון. דמויות אהובות בכלל(טלוויזיה,קולנוע,ספרים,מנגות וכו'...): אמממ לרב דמוית מסרטי דיסני!! (כמו אבו שאני חולה עליו!!!,) וכמובן בארט סימפסון המתוק!!! דמויות שנואות("): אממ אין.. מה הייתם לוקחים לאי בודד? את הבית... אם הייתם חיה איזו חיה הייתם ולמה? קשה..אין לי מושג...

אופס....

העתקתי את השאלות ממישהו שכתב אותן.. (ועשיתי העתק והדבק...) אז בטעות העתקתי גם את ההתחלה, שלא הייתה אמורה להעתק.. סליחה מראש.. :)

בקשר לעניין של החיה..

עכשיו נזכרתי, פעם אח שלי אמר לי שאני צריכה להיות ג'ירפה כי הראש שלי בעננים..

Goggle Girl

New member
../images/Emo23.gif שובה של הגוגל, טייק 58391

שם: עדי, צ'יבי מצ'יבילנד. אך אתם יכולים לקרוא לי הוד צ'יביותך. גיל: 16.5... כולם לפחוד, אני כבר לומדת לנהוג... לכל עונה יש את הטוב ואת הרע... סתיו יותר מתאים לי. עוד לא קר כל כך אבל כבר לא חם. שחור או לבן: סגול אלגנטי או זרוק: זרוק, אבל לא יותר מדי. שיער: כל אחד והרעמה שלו. מלון עם נוף לים, בבקשה. ים, כי בבריכה אין ממש מה לעשות אם לא נכנסים למים. היפ הופ או רוק: Jpop בנים או בנות: ... מה בדיוק השאלה? מאט או טאי: טאי סורה או מימי: מימי. לא יודעת, אני פשוט לא אוהבת את סורה. כאילו, לא שונאת או משהו, זה לא שנאה, פשוט חוסר קשר לדמות. היא פשוט... שם. טיקיי או דייויס: דייויס, כמובן ^_^ קארי או יולי: יולי, ברור! ^-^ איזי או קודי: איזי. העונה האהובה ביותר בדיג'ימון: לא ממש יכולה לענות, כי לא ראיתי את 3 ו4, ואת 1 ו2 אני אוהבת בערך באותה מידה. סדרה אהובה: יותר יותר יותר מדי! X_X פרוטס באסקט, היקארו נו גו, נארוטו, יאמי נו מאטסואי, דיג'ימון, גראוויטיישן, אוונגליון, טרייגאן... טוב, מספיק ודי לעכשיו. במבה או ביסלי: תלוי במצב רוח אשכנזי או מזרחי: איטלקי. *מצלצלת לפיצה האט* גלידה או קרמבו: גלידה. פו הדוב או מיקי מאוס: פו, כמובן. אמא או אבא: מחשב. "חברים" או "המורדים": "חברים" בשבילי, תודה "הסימפסונים" או "גרפילד": שני דברים שונים ואהובים ^_^ סניף או סנופקין: חזור שנית? o_O נענע או וואלה: גוגל "הצעקה" או "הצלצול": דובוני אכפתלי מדונה או סלין דיון: תלוי במצב השפיות

Haruka

New member
../images/Emo104.gif

שם: הארוקה. גיל: 13.5. קיץ. לבן. אלגנטי. לא משנה. מלון. בריכה. שניהם סאקס. בנות. בהחלט. מאט. סורה. טי-קיי. יולי. קודי. ראשונה. סיילור-מון ואוטנה. אבל שניהם סאקס. מזרחי (במובן של יפני). גלידה. הא? מה זה? וואלה. שניהם סאקס. שתיהן סאקס.

Digi Lista

New member
זה האחרון לתקופה הקרובה../images/Emo13.gif

לא שיש לי בעיה אלה דווקא שאלות חביבות לאללה וכיף לענות עליהם אבל קצת הפסקה בין היכרות להיכרות
אני מוותרת על השם(חסוי) ועל הגיל(כי כבר עניתי על זה בשרשור הקודם לפני כמה ימים). קיץ או חורף?בעיקרון חורף בעיקר בזכות הגשם שאני כול כך אוהבת אבל גם אביב וסתיו זה בסדר גמור(עונות מעבר זה מצויין,מלבד כמובן שמזג האוויר משוגע ואני חוטפת מחלות בטונות
) שחור או לבן?שחור,בעיקרון בכלל אני מעדיפה בורדו אבל אם אלה האפשרויות אז שחור יותר קרוב... מראה אלגנטי או זרוק:מה שנוח לי,רצוי לא יותר מידיי אלגנטי זה פשוט לא אני ורוב הזמן אני בהחלט נמנעת ומעדיפה מה שנוח לי,אבל זה גם לא ממש זרוק(כלומר לא סמרטוטים) אני מניחה שזה יותר קרוב לזרוק,טוב אז החלטתי סופית שזרוק(שוב מדובר רק בגלל שזה יותר קרוב למציאות) שיער מורזל תלתלים או חלק גולש:שאלה מוזרה...לי יש שיער ארוך(עוקף את המותניים)שבדרך כלל כשאני מסרקת הוא חלק פחות או יותר,כשאני עושה צמות יש לי מין גלים ואני נורא אוהבת את הרעיון(אלא שאין לי כוח לעשות צמות כול פעם ולאף אחד אין כוח לעשות לי
) חופשה במלון או מחנה עם חברים:תלוי איפה המלון,איפה המחנה,מי החברים,מה הפעילויות המתוכננות... ים או בריכה:ללא ספק בריכה,אני שונאת להיכנס למים של הים(לא כיף לשחות שם ואני נורא אוהבת לשחות,לקפוץ מהמקפצות,מגלשות מים שאין בסביבה שלי וכו'...),הדבר המגניב בים הוא להסתכל כמה הוא עמוק ולצלול(אם הייתי יודעת,אני בהחלט מתכננת ללמוד את זה בעתיד) היפ הופ או רוק:אני בוחנת כול שיר לגופו,לא מבדילה ממש בין הסגנונות ולא רוצה לעשות הכללות אבל בשביל התשובה אז היפ הופ יותר מתאים לי. בנים או בנות:מה הכוונה?אני אוהבת בנים ובן זוג עתידי יהיה בן, בדרך כלל אני בכלל לא מסתדרת עם בנות(לפחות בבית ספר)ואני לא לסבית,בקיצור שאלה משונה ואני מסתבכת אז נסכם בבנים(האמת שגם קל לי יותר לדבר עם חלקם). מאט או טאי:טאי ובהפרש קטן אחריו נמצא מאט. סורה או מימי:לא יודעת לשתיהן יש קטעים טובים ורעים,נראה לי שמימי(בעונה הראשונה) למרות שסורה גם אפשרות סבירה,יש לי אותו היחס אליהן. טי.קיי או דיוויס:דיוויס ברור,טי.קיי דורש כאפה(שוב מדובר רק בטעם שלי לא להתחיל להתעצבן) קארי או יולי:אני לא אוהבת את שתיהן,קארי מגניבה עם הקטעים של האור וכול זה אבל היא נורא מתוקה ויולי...פשוט יולי(ואני לא אוהבת אותה ממש ממש ממש ממש לא!) איזי או קודי:איזי בעונה הראשונה היה בסדר,לקודי יש כמה קטעים סבירים אז הם תיקו. העונה האהובה בדיג'ימון:ראשונה ומש בצמוד אליה השלישית ואני מאמינה שבקרוב תתווסף גם הרביעית. הסדרה האהובה ביותר:אני אוהבת מלא סדרות- דיג'ימון,מכושפות,באפי,סמולוויל,בנות גילמור,השבט,מופע שנות השבעים,בגוף ראשון ועוד מלא אני משתדלת לראות הכול אבל רק דיג'ימון אני מקליטה ובגלל שזה פורום דיג'ימון שזאת דיי אובססיה אז דיג'ימון
במבה או ביסלי:שוקולד!בייגלה! לא משתגעת לא על במבה ולא על ביסלי,בעצם תלוי באיזה טעם הביסלי ואם הבמבה היא של אוסם(שזאת הבמבה היחידה שאני אוכלת אם כבר)אז במבה אם של חברה אחרת הבחירה היא בביסלי. אוכל אשכנזי או מזרחי:דיי עם שאלות על אוכל...אני מרגישה משונה....אני לא נחשפת כול כך לאוכל מזרחי במשפחה ככה שאני לא ממש יודעת מצד שני גם מאכלים אשכנזים מובהקים אני לא בהכרח אוכלת ככה שאני לא יודעת,אני מניחה שמה שטעים לי(אם היית נותנת שמות מאכלים אולי הייתי מכירה והייתי יכולה להגיד...) גלידה או קרמבו:אם הגלידה אמיריקאית(נו,מהמכונות המיוחדות) בטעם שוקולד התשובה ברורה אבל גם קרמבו רצוי מוקה זה אחלה(כשהוא לא יבש ומגעיל). פו הדוב או מיקי מאוס:אריאל מבת הים הקטנה,מולאן...טוב,אם אלה האפשרויות אני בוחרת במיקי מאוס. אמא או אבא:אני אוהבת את שני ההורים לי במידה זהה. "חברים" או "המורדים":"חברים" אני רואה מרצון והמורדים ראיתי רק במסגרת שיעורי תקשורת שהיינו צריכים לנתח את התופעה(וגם כשראינו אני אישית הייתי נורא עסוקה לפתע במחברת שלי,בתיק שלי,בקיר שבכיתה...) "הסימפסונים" או "גארפילד": הסימפסונים,לא יצא לי לראות גארפילד מלבד בתמונות ובובות ככה שהבחירה נעשתה מהסיבה הזאת... סניף או סנופקין:סנופקין ברור!הוא חמוד לאללה,נודד,מתבודד,חכם... גם סניף נורא חמוד ומצחיק אבל סנופקין עדיף מבחינתי. נענע או וואלה:תלוי מה אני צריכה משניהם באותו הרגע...בעיקרון הפורטל הישראלי שאני הכי גולשת בו הוא כמובן תפוז... "הצעקה" או "הצלצול":נקסט. מדונה או סלין דיון:למי איכפת?אוקיי שתהיה סלין דיון. זה היה כיף
...נעה, אל תשכחי לענות בעצמך...אני יכולה גם להוסיף שאלות?

התשובות שלי:

שם: מילי גיל: 14 מה אתם מעדיפים: קיץ או חורף? ח-ו-ר-ף-! שחור או לבן? שחור מראה אלגנטי או זרוק? מה שנוח ומה שבא לךי, אני לא שם לב למה שאני לובש שיער מכורזל תלתלים או חלק וגולש? למה הכוונה? מה יש לי? כשתעני לי אני אענה, עד אז אני משאיר את זה פתוח. חופשה במלון5 כוכבים או מכנה עם אוהל ווחברים על הים? מחנה עם אוהל, עדיף ביער ולא בים. ים או בריכה? בריכה. יש לי פחד מים קל... היפ הופ או רוק? אם השיר יפה אז אני אשמע אותו לא משנה לאיזה סוג מוזיקה הוא משתייך בנים או בנות? בנות מאט או טיי? טאי סורה או מימי? מימי טיקיי או דיויס? דיוויס קארי או יולי? יולי איזי או קודי? איזי העונה האהובה ביותר בדיג'ימון: הראשונה הסדרה האהובה ביותר? דיג'ימון, דרגון בול זי. לפני כמה זמן ראיתי גם איזה עשר דקות מפרק של סיילורמון בתורכית ונראה לי שאני אוהַב את זה. במבה או ביסלי? במבה אוכל אשכנזי או מזרחי? מה זה משנה? זה טעים? יופי! אני אקח את זה! גלידה או קרמבו? גלידה פו הדב או מיקי מאוס? שניהם כל-כך קיטשיים *מקיא* אמא או אבא? אמאבא "חברים" או "המורדים"? אני אבחר "חברים" למרות שלא ראיתי אפילו פרק אחד מזה ה"סימפסונים" או "גרפילד"? גרפילד אף-פעם לא ראיתי, אז הסימפסונס סניף או סנופקין? בלה בלה בלה?
נענע או וואלה? בשביל חיפוש, וואלה. בשביל הפורומים, תפוז. "הצעקה" או "הצלצול"? הבא בתור, בבקשה. לא סובל סרטי אימה! מה כל-כך כיף בלהרטיב את המכנסיים? אחר-כך צריכים להחליך וזה מעצבן...
מדונה או סלין דיון? למרות שאין אחד כזה, בכל-זאת "נקסט!"
עכשיו שאלה אליך: מה זה השאלות האלה? שאלות מוזרות
ליסטה, תשרשרי את זה לשרשור היכרות ותקפיצי אותו, כדי שהחברים החדשים שהצטרפו אלינו יוכלו להגיב גם על השאלות שבו. ועוד שאלה: פוביות או פחדים שיש לכם?: מחטים
, מים עמוקים (לא שני מטר, אלא הרבה יותר)
, חיות תת-ימיות
. אם תרצו הסבר לשטויות שכתבתי בשאלה הזאת, אני תמיד כאן.

למעלה