הקפצה נוספת...

קורורו

New member
אממ... יש למשחק הזה שם?

בכל מקרה - המשחק ההוא של נדב ^^. הוא היה נחמד, לא? הוראות פה: בלה. השאלה האחרונה הייתה: עם מי הייתם רוצים ללכת לקניות? (
)

Oukami Kun

New member
עם מימי

כאילו דההההה!!!!111!!!! את מי הייתם רוצים לאכול לארוחת צהריים? [לא עם מי, את מי...
]

קורורו

New member
ואתה זה שביקש "בלי שאלות הזויות"...

אממ... קיווימון?
כי רק השם כבר עושה אותי רעבה
למי לדעתכם יש את השם הכי מתאים? (בדיג'ימונים)

Oukami Kun

New member
אה... אבל הזוי זה כיף ^^

גאטומון זה שם מגניב [למרות שזה השם האמריקקי...] לדיג'ימון חתול... לאיזה דיג'ימון לדעתכם יש את השם הכי *לא* מתאים?

Kurogane

New member
חזרתי

סליחה שלא הייתי הרבה זמן... אממ... לדעתי לטוגמון.... מה קשור טוגמון וקקטוס? הייתם יכולים להיות מקוריים ולקרוא לה קקטומון או קקטוסמון אבל לא... אממ... אם הייתם טיימר, איזה דיג'ימון הייתם רוצים?

Snake Bandage

New member
דווקא כן קשור!

משמעות המילה toge ביפנית היא 'קוץ'. באמת, היית יכול לפחות את גאבומון או משהו, השם שלו לא קשור לחלוטין, ופתאום אתה בוחר לי את טוגמון? לא מבינה אנשים. איזה דיג'ימון? אוי, שאלה טובה. אמממ... טוב, זו בחירה בין גובלימון לקונמון בשבילי... כנראה קונמון, אלא אם כן אני אמצא גובלימון קומפקטי ורגוע. אם איזה דיג'ימון "רשע" (יש כאלה ששיחקו אותה רשעים אבל לא היו כאלה בפועל, יו נואו) הייתם רוצים לשחק טאקי? D=

קורורו

New member
את מודעת לזה שזה נשמע כאילו

תקפת אותו או משהו? (ד"א - מה עם החלק השלישי של התאוריה? ^^) אממ... אוגרמון, הוא ממש נחמד ^^ עם מי הייתם רוצים להתכתב (אתם יודעים, חבר-עט
)?

Snake Bandage

New member
לא תקפתי. ;ם.ם

אם זה נשמע ככה, אז אני מצטערת. (החלק השלישי של התיאוריה יבוא בקרוב, אני רק צריכה לתאם משהו עם מישהו לגבי זה.) אממ... איורי. בתור ילד בן 9, הוא ממש אינטליגנטי, אז יהיה מעניין לדבר איתו. עם איזה דיג'יגורל הייתם הולכים ללונה פארק?

Oukami Kun

New member
מימי

רק כדי לראות את התגובה שלה לרכבת הרים... עם איזה דיג'יגורל הייתם מעדיפים לבלות באוהל קמפינג במשך יומיים [בלי לצאת מהאהל!!!]?

strawberrys

New member
טאי!

כי הוא בן אדם מעניין. עם איזה בן אדם הייתם רוצים להכין פסטה?

Oukami Kun

New member
הנרי

כי הוא היה מכין את הרוטב ואני דואג לשאר P-: עם מי הכי הייתם מעדיפים ללכת לבדיקת הריון [לבדוק אם הוא האבא או משו]?

strawberrys

New member
יולי.

סתםP: למה לעזאזל שאני אגיע למצב שבו אני אשכב עם דמות מצוירת?! נדב פסיכופט שכמותך. עם איזו דמות הייתם רוצה להיכנס לתוך נקבה((nikba חשוכה בדרך למעיין?

Oukami Kun

New member
הומ...

שוב פעם מימי כדי לראות איך היא צורחת... עם מי הייתם רוצים לצאת לטיול באלפים?

strawberrys

New member
שוב טאיP:

יש לו מן מוטיבציה כזו...והוא לא מתייאש...והוא יוכל לדבר צרפתית עם התיירים. עם מי הייתם רוצים לגרש פרות שמפריעות לכם בדרך למעיין? (אחד אחרP:..)

Oukami Kun

New member
XD

עם ג'ונפיי, כי אחרי זה הוא היה יכול לחשמל איזה פרה והיינו צולים אותה או משהו והיה טעים... [סליחה מיתר, אני יודע שאת צמחונית
] עם מי הייתם רוצים לאכול מנת צ'יפס גדולה במקדונלדס?

strawberrys

New member
מאט.

כי הוא נראה כמו שאחד שלא אוכל הרבה..P: והייתי שמחה אם היה אפשר להחליף את מקדונלד'ס בבורגרראנץ' או משהו זה יהיה נחמד. עם מי הייתם רוצים לשמור שעה וחצי ליד המדורה כשהשאר ישנים?

Oukami Kun

New member
ריקה

כי היא בנאדם לשיחות נפש. עם מי הייתם רצים על החוף מראש הנקרה עד עכו [אם אתם לא מכירים אז מחוף בתים עד הרצליה {זה רק אני והגלשן שלי P:} או משהו בסגנון, בקיצור- הרבה!]

strawberrys

New member
ג'ו.

כי הוא נראה לי אחד כזה שאם הוא ירוץ הרבה יותר מהר ממני הוא יחכה לי. עם מי הייתם רוצים להרכיב רשימת קניות ליומיים?

Oukami Kun

New member
סורה

כי היא נראית לי טובה בדברים כאלה... עם מי הייתם רוצים לעשות מלאכים בשלג?

strawberrys

New member
עם טיקיי.

לא יודעת למה, בגלל שבטח הוא היה מתלהב מזה? למי הייתם רוצים להרביץ בבקבוק?

למעלה