הקפצה נוספת...

Oukami Kun

New member
לקארי

רק בגלל ש... נו, היא קארי P: עם מי הייתם מעדיפים לשחק קלאס?

Oukami Kun

New member
קאזו

כי רוב הסיכויים הם שאני אנצח P: עם מי הייתם משחקים פוקר סטריפ? [אפשר כמה אנשים כאן]

strawberrys

New member
הו נהיה מעניין...

ריקה, טאי, מאט, קוג'י, הנרי...ונראה לי שהסיבות די ברורות..הנרי האמת זה בעיקר כי הוא קצת ביישן מופנם כזה, אז לגרום לו להתפשט ליד כולם^^ מי היית רוצה שיאבטח אותך ויהיה המגיש עזרה ראשונה בטיול?

Oukami Kun

New member
הומ...

אני מנח שג'ו בקטע של העזרה ראשונה כי הוא מתעניין ברפואה וכאלה... עם מי הייתם מעדיפים להיתפס בגניבת משקאות חריפים?

קורורו

New member
קן ב"תקופת" הנבג שלו...

ימציא תירוץ, יסלחו לנו... תסריט צפוי D: עם מי הייתם רוצים להנחות תוכנית אירוח כלשהי (אממ.. בסגנון Y בעשר ואלה)?

Oukami Kun

New member
הומ...

סוזי כי זה יהיה מאד משעשע ^^ אם מי הייתם ישנים ביחד בשק שינה?

עם סורה!

היא טיפוסית של טבע, אלא מה...
והשאלה שלי: עם מי הייתם הכי רוצים להתחתן?

Hyde Snow

New member
אם הייתי מורמני

אז אם מאט, קן, הנרי, וקואיצ'י. אבל בגלל שאני לא, אז אני אצתרך לבחור את קואיצ'י את מי הייתם לוקחים לטיול בהודו?

Oukami Kun

New member
את איורי

כי זה יהיה ממש משעשע לראות אותו מזיע כמו חמור עם החליפה הזאת שלו. עם מי הייתם מעדיפים לשיר דואט בבר קריוקי?

קורורו

New member
עם טאי. דיוויס. או אולי ג'ו?

הם יזייפו כ"כ - שאנשים לא ישימו לב לשלי D: עם מי הייתם רוצים לצפות במרתון של 24 שעות של חברים?

Oukami Kun

New member
קן

כי הצחוק שלו מאד מבדר... עם מי הייתם יושבים על הדשא ומסתכלים על עננים במשך יומיים שלמים?

Hyde Snow

New member
טיקיי

רק כי אני אוהבת להיות פילוסוף בזמנים כאלה XP אם מי הייתם הולכים לתחרות של "הדוגמנית הבאה של אמריקה"?

Oukami Kun

New member
הומ...

ג'ונפיי [ואם כמה שזה אכזרי], כי רוב הסיכויים היו שאני אנצח P: שאלה הבאה בצד ימין...

strawberrys

New member
אורן!../images/Emo24.gif

כמה טוב לראות אותך כאן! בחיי התגעגעתי! ואין לי עצבים לענות על השאלהP:

Oukami Kun

New member
עם קואיצ'י

כי יש לו כועב ואז הוא היה עושה תנועות מוזרות כמו אש P: את מי הייתם לוקחים לצוד מכשפות? [ואורן, טוב לראות שחזרת אלינו

Snake Bandage

New member
וויזארמון!

הוא הרי דיג'ימון קוסם, הוא יוכל להיות שימושי. אם הייתם נתקעים על אי בודד, מי הייתם רוצים שיארח לכם לחברה?

למעלה