הקפצה מנהלתית

חלום צלול ראשון! (אבל ל-2 שניות....)

אחרי הסופ'ש הארוך חזרתי לצבא. לקחתי איתי את יומן החלומות בתקווה לתעד עוד חלומות במקרה הפחות טוב ובמקרה היותר טוב להצליח לתעד חלום צלול. למרבה אכזבתי כמה ימים טובים לא זכרתי אף חלום (שלא נדבר על חלום צלול) למרות שאמרתי לעצמי לפני השינה שאני אזכור. אחרי זה באיזה יום זכרתי קצת איזה חלום וזהו. התחלתי כבר להתבאס קצת חח. ואז לפתע ביום שהלכתי לישון יחסית מוקדם לפני משמרת לילה ואחרי שדיברתי עם מישהו על חלומות צלולים (מחצלל טבעי הכלב (; ). חלמתי חלום, ולפתע משהו לא נראה לי הגיוני ועשיתי בדיקת מציאות ע'י הסתכלות בשעון. ראיתי שמשהו בשעון לא בסדר (והפעם לא שכנעתי את עצמי שזה בסדר), הסתכלתי מסביב ושאלתי: " זה חלום צלול?" מישהו ענה לי שכן (או דמות בחלום או התת-מודע או משהו) ואז ישר התעוררתי. אז אפשר לקרוא לזה חלום צלול ממש ממש קצר לא? חח

silverhawk

New member
בנוגע לכיתוב

נשמע לי יותר הגיוני שהוא התחלף, אבל פשוט לא שמת לב לכך. כמו שאמרתי קודם, במהלך החלום אתה מקבל דברים משונים כהגיוניים, וכנראה שזה מה שקרה.

מה זה חלום צלול?

רק לבדוק שהבנתי נכון. אני חולמת אבל חשה כאילו שזה קורה באמת, ובמידה שזה סיוט אני פשוט מתעוררת ואומרת: "מזל שזה חלום זה היה כ"כ מוחשי". או שאני עובדת בכוונה תחילה לחלום על משהו מסוים?

makron2

New member
הסברים והוראות בעברית...

ניתן למצוא באתר הבא - http://planet.nana.co.il/lucidity/ במידה שזה סיוט את מזהה שזה רק חלום בעודך חולמת ובמידה וזה סיוט אז אפשר לבחור מה רוצים לעשות כמו להעיר את עצמך(שזה דיי טיפשי)או להתעלם/להתמודד ולהמשיך להנות מהחלום כשאת יודעת שאת בעצם רק חולמת.

למעלה