הקפצה ל

tulchi

New member
אני חושבת שזה אחד ההשגים הכי חשובים

בתולדות תפוז. פורום פרטי לשלוש בנות. יאי לנו!

netaK

New member
זה רק חופשה קצרה ../images/Emo10.gif

זה מה שאנחנו מנסים להאמין לו

ayaliar

Well-known member
רינת עם כל הכבוד

את קופצת לפה פעם בחודש. יש פה אנשים שכותבים יותר ממך ואני כבר לא מחשיבה אותם משתתפים פעילים.

רינת4

New member
בזה את צודקת, אבל זה רק

בגלל חוסר זמן.
אבל אני תמיד בודקת מה חדש ואם יש משהו אז אני מגיבה, זמן או לא זמן כי יש לי מה להגיד ואז אני לא מצליחה לעצור את עצמי. אז זו רק תקופה,ובזמנים מסויימים אני כאן נון סטופ. ולכן, למרות שבימים אלו אני לא כאן הרבה, אני לא חושבת שצריך לנשל אותי לגמרי מתוארי כחברת פורום. זה הכל. אבל אני סתם אומרת את דעתי,ואני לא ממש מתכוונת לפתוח כאן דיון על זה כרגע. גם ככה אני עפה למיטה כי אני צריכה מחר לקום מוקדם. לילה טוב

ayaliar

Well-known member
סתם ככה בשביל הקטע

כי אני מתארת לעצמי שהרבה ישתמשו בהסבר הזה, גם בקיץ לא כתבת פה מי יודע מה. אני לא מנשלת אף אחד משום תואר אני רק חושבת שחבל שבסוף יסגרו את הפורום הזה בגלל חוסר פעילות או שכל מי שבאמת מתעניין בסדרה יעזוב כי אם כבר מדברים על משהו זה אף פעם לא קשור בסדרה. הפעם האחרונה שמישהו תרם פה לדיון שקשור בסדרה היתה ב-2001. במקרה הטוב.

אני מוחה../images/Emo70.gif

אני פה כמה שאפשר בין מבחן למבחן ובין שיעור פסיכומטרי אחד לשני
אז מה אם בסה"כ זה יוצא שעה בשבוע
אני קצת לחוצה השנה... אבל זה רק עד 16 בפברואר (ייאי
רק עוד פחות מחודשיים
*הקלה*)

SaintJohn

New member
../images/Emo32.gifנפתח פורום אירוסמית'!

לידיעת כולם: נפתח פורום למעריצי להקת אירוסמית'! בואו בהמוניכם! הקישור לפורום בתחתית ההודעה

netaK

New member
:-|

מישהו רואה בשרשור הודעה שלי בלי "
"
(גם בלי זה!)

tulchi

New member
זאת שאלה רטורית?

או שאלה שדורשת תשובה? למרות שלא סמת סימן שאלה בסוף, מה שיכול להצביע על כך שאכן יש מישהו שרואה בשירשור שלך הודעה בלי
טוב...מתי אפריל?

למעלה