הקפצה ל

netaK

New member
אוי....אופס...../images/Emo32.gif שבועי ../images/Emo13.gif

סורי

רינת4

New member
אני לא מאמינה...

חשבתי שסיימתי עם זה בכיתה י"ב אחרי שעשיתי את הבגרות. מי חשב שבמכללה פתאום שוב ילמדו אותי על משפטים מורכבים,מאוחים, מתי שמים פסיק ומתי לא... ומי היה מאמין ששוב יבחנו אותי על זה? ומי היה מאמין שאני אשכח את זה לגמרי, הא?? כי אני לא.ואני עדיין לא מאמינה. אההההההה!!!!!!!!!!!!!!!! (סורי, פשוט הייתי חייבת להוציא את תיסכולי). אגב, למישהי יש רעיון לסצינה שפתאום נכנס מישהו ומשנה את כל התמונה? אה, כן.וגם חייבת להיות לזה פואנטה. מישהי??

tulchi

New member
סצינה לבקשתך:

ערב, טלי יושבת בחדרה ומנסה לקרוא מחזה של צ'כוב. ברקע מתנגן לו פס קול עונה 3 (דיסק 2) ולטלי מאוד מתחשק לראות את פרק 308. טלי מכניסה את הדיסק למכשיר הקטן שקורא VCD ומתחפרת מתחת לשמיכה בשביל להתחמם. לפתע נשמע צילצול טלפון. טלי עונה בחוסר חשק. איש: "שלום, זאת טלי?" טלי: "נייט פנימייו פרוסקי" איש: "אני מחפש את טלי" טלי: "נייט טלי, חרשו פרק 308. פקה!" איש: "אבל יש לי מסר מאוד חשוב בשבילה" טלי: "ב'סדר" איש: "מסעודינה בדרך" דן דן דן!!! (מוזיקה מסרט איימה סוג ז')

netaK

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

|מת|
מהר מהר תוציאי את הגרזן מהמזוודה

tulchi

New member
סליחה, אבל אני כבר מזמן בדרך למטוס

וכל מה שלקחתי איתי זה גרזן ופתק.

netaK

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

tulchi

New member
יופי

אחרי שטרחתי בכתיבת הסצינה רינת הלכה לישון. בפעם הבאה אני לא מכינה לאף אחד שיעורים!!

ayaliar

Well-known member
זה רק פורום ICQ פה

ובנימה רצינית... טלי אם לא אכפת לך, אל תפרסמי פה חדשות יותר. אנחנו יודעות איפה למצוא אותן ומי שחשוב לה יודעת גם. אין שום סיבה שהפורום יראה ככה.

ayaliar

Well-known member
איזה יופי איך הצעתי לבטל את הפורום

חחחחחחחח
פרסמי פרסמי מה שבא לך. אנחנו נעשה פה מסיבה רק שלושתנו

למעלה