הקפטן הבא בסידרה

Chakotay

New member
אובריין

פשוט תמיד רציתי שהוא יהיה קפטן לפי דעתי הוא יהיה קפטן מצוין וגם הוא אחת הדמויות האוהבות עליי.

The Traveller

New member
אובריין באמת יכול להתאים

מהנדס ראשי שאינו קצין, ממוצא אירי, נשוי לאסיתית שהאפטרופוס שלה אנדרואיד ושחברו הטוב ביותר הוא הודי שעבר השבחה גנטית. וואלה מתאים!

hirshfe

New member
תיקון

אני התהלהלתי השחקן יליד סודן, שבילה את מרבית חייו באנגליה. אמו בריטית (אחות של מלקום מקדואל, שחקן התפוז המכני, ודר סארון בדורות - סטר טרק). אביו סודני היה נשוי לקירה במשך תקופה מסוימת לא שזה ממש חשוב

קירה וג´וליאן התגרשו???

ריסקתם את אשליותי המתוקות...... מתי זה קרה?? כמה ילדים יש להם בכלל?

hungry penguin

New member
בהוליווד אסור יהודים

ז"א, ברמן והמפיקים בטח כולם יהודים, אבל ביקום של סטרטרק היהודים נכחדו. גם הנצרות נכחדה. רק מיסטיקה אינדיאנית נשארה שם. בעצם יש את זימרמן, המהנדס שיצר את ה-EMH, אבל זהו.

לא נכון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב .. אולי לא יהודי ממש אבל אני חושב שאחד מההורים שלו באו כביכול מישראל לפי הסדרה כי זה מה ש זאן לוק אמר בכבודו שמה !!!!!! ! !

Esmena

New member
אולי אתה מתבלבל עם וורף?

ההורים לו הם *אולי* יהודים רוסים. בכל מיקרה, גם אם כבר אין דת *יהודית* היהודים עדיין קיימים כ*עם*. דרך אגב, המיסיטיקה האינדיאנית זה בגלל שהם פרשו.אם הם לא היו פורשים למושבה שלהם בלבד,גם המיסטיקה האינדיאנית הייתה נעלמת.(תצ´מעו , אני לא רוצה לפתוח פה לשטן או משהו, אבל מפתיע אותי שהיא בכלל נשארה עד אז. או אולי בעצם גם בחיים המודרניים אי אפשר בלי ממבו-ג´מבו רוחני)אבל גם ככה אני לא רוצה קפטן יהודי.אני תומכת באיציק.אני רוצה חייזר.(נתפשר על חייזר יהודי?) לא משהו קיצוני,וולקן בתור התחלה יכול להיות טוב מאוד. כל כך פתאטי שעוד לא היה עד עכשיו.וכל כך מובן.
אבל פיקארד אמר מתי?
וחוץ מזה הוא לא סתם צרפתי. הוא צרפבריטי. גר מתחת לתעלה. הדמות של באשיר אכן הודית(לא שמדברים על זה יותר מדי), והשחקן -סודני? למה אמרו לי שהוא לבנוני נוצרי? ג´רי כבר דיווח לנו בזמנו כשמישהו שאל בנושא שהם הודיעו על ההתגרשות(הם התגרשו בכלל ב2001) נדמה לי שהיה להם ילד אחד. * אז זהו, קפצתי לביקור, אך אל פחד ילדים, אני כבר עפה למקום ממנו באתי. ויהי הזעתר איתכם*.

itstzar

New member
אסמנה יקירתי קודם כל ברוכה השבה :)

כמה זמן לא הסנפת זעתר, את ממש מדברת בהגיון :) ואני שמח שעוד מישהו מסכים איתי :) אני בכל אופן אשמח אם תישארי ולא רק תקבצי לבקר ואני בטוח שאני לא היחיד

Shodan

New member
השחקן שמשחק את באשיר הוא סודני.

למעשה, הוא גם מקורב משפחתית לאיזשהו מנהיג פוליטי סודני... או אולי ממדינה צפון-אפריקאית אחרת. אני יכול לבדוק, אבל ממש אין לי כוח ויש לי פסיכומטרי ללמוד אליו. אז לפני שאני אזוז לתהות בדיוק אלו מסקנות מורכבות מטענות א´ וב´, אני רק אזכיר את העובדה שRiker נשמע כמו שם משפחה יהודי לחלוטין. (סיומת er נפוצה מאוד בשמות משפחה יהודיים).

למעלה