הקפטן הבא בסידרה

The Traveller

New member
הקפטן הבא בסידרה

לפי הגישה האמריקאית של "פוליטיקלי קורקט" היו כבר קפטנים גבר לבן אמריקאי מושלם, גבר לבן ארופאי קרח, גבר שחור ואישה (עם סגן אינדיאני). מי לדעתכם הקפטן הבא בתור? אולי יהודי מזרחי הומו? הערה: אין לי שום דבר נגד מזרחיים או הומואים (רק קצת נגד יהודים) אז נא לא להעלב.

מה יש לך נגד יהודים../images/Emo70.gifהנה הצעה טובה

הנה זה ככה!!!!! יו אס אס ג´ארוסלאם יוצאת לדרך!!! קצין רפואה: הרב כדורי קציון ביטחון: אלי פיכמן (המורה שלי להיסטוריה... זה לא שהוא קצין ביטחון טוב.... פשוט מצחיקה המחשבה שלו מנסה להיכנס לתוך מדים של הצי... אנשי הצוות: כל המובטלים שאין להם מה לעשות בארץ... קפטן: אני... וביד נחקור את הלא נודע....

יש משהו במה שאתה אומר

אני תומכת. הקפטן הבא ינהיג את מצעדי הגאווה על ספינות הפדרציה. קפטן הומו! איך לא חשבו על זה קודם? אבל מה- לא יהודי. הודי! ואז, כשמישהו מאנשי הצוות לא יתפקד כמו שהוא אמור, הוא יגיד לו: אבי באבי, השתגעת??

itstzar

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו :)

גדולה את :)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

את מצחיקה אותי כל פעם מחדש, פשוט אין עלייך. מותר לשאול איזה סוג של בנאדם את נחשבת (אם נלך עפ"י סטריאוטיפים): פריק, ערס/פרחה, חננה, יאפי, היפי, וכו´... לחילופין איזה סוג מוסיקה את אוהבת? זה גם עוזר לקבוע

לולה לוליטה, ליבי שבור!!!../images/Emo14.gif

לולה היקרה... שעות אני באי סי קיו...
מחכה רק לך...
ואת אף פעם לא שם...
דרך אגב- אני לא חושבת שאני ניתנת להגדרה... חוץ מזה, מה ההבדל בין היפי ליאפי לפריק? ואולי אני בכלל צפונית? (סליחה, הצכוונצי, צפוניץ*) (*תרגום- סליחה, התכוונתי, צפונית.)

morning deu

New member
אשה אפריקאית אמריקאית לסבית

או במילים אחרות וופי גולברג?

Shodan

New member
גיינאן בתור קפטנית?!

מצטער, אבל... לא... פשוט לא...

Shodan

New member
פשוט לא מסתדר לי.

מה הלאה? "She can-na take much more than that, Capt`n Quark..."?

אם כבר...

הדג!
הדג שבחדר המצב של פיקארד! אחרי כ"כ הרבה שנים עם הקפטן הוא בטח יודע מה לעשות והרבה יותר טוב מספוט...
שימו דג בקלפי!

wranger

New member
כן, אבל האם הוא יכול לפקד על ספינה?

הצביעו ס´! רק ספוט לראשות הממש... אהה... כיסא הקפטן החדש!

Chakotay

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאא

אין סיכוי לא רק לא ווסלי אני מקווה שלא יעשו את ווסלי קפטן אני שונא אותו שונא שונא שונא.

למעלה