הקפאת שניצלים

לא משכנעים - מגישים בכל ארוחה

והם אוכלים, הילדים שלי מתים על פירות וירקות, הבכורה עושה לפעמים בעיות עם בשר . מתחילים מגיל צעיר, וזה הופך לשגרת ארוחה.

iditush forever

New member
לא מקפיאה שניצלים עם הציפוי עליהם

נשמע לי די מגעיל, ושמפשירים אותם זה בטח לא יוצא טעים כמו שניצל שצופה וטוגן באותו הרגע. שאני קונה שניצלים, אני מבקשת שיפרידו לי למנות, אני קונה שישה פרפרים, ושבכל קופסא אני שמה שלושה פרפרים שאותם אני מפרידה לחצאים יוצא שבכל קופסא יש לי שישה שניצלים קטנים. וזה מספיק לכל השבוע, פלוס מינוס, לשני אנשים. השיטה שלי להכנת שניצלים היא כזאת - חותכת את החזה עוף לשניצלים קטנים, מקמחת אותם, תובלת בביצה, מעבירה לפירורי לחם מעורבבים עם שומשום. לתערובת הפירורים אני מוסיפה מראש - מלח, פלפל שחור, פפריקה, שום גבישי וזעתר. מטגנת וזהו. יוצאים טעימים השניצלים שלי, לפחות ככה בנזוגי טוען
.

iditush forever

New member
תבלין זעתר זה ממש טעים בתערובת

של השניצלים, מוסיף המון טעם וייחוד לשניצלים. מומלץ בחום!

iditush forever

New member
אני שמחה לשמוע שאהבת ../images/Emo13.gif

זה כיף לגוון עם תבלינים ולגלות מטעמים חדשים

sarlior

New member
גם אני מקפיאה את השניצלים

לאחר שטבלתי בביצה ופירורים,מפשירה ואז מטגנת. יוצא טעים מאד. דרך אגב את השניצלים אני מצפה בפירורים הזהובים ולא בפרורי לחם רגילים, הם יותר טעימים וקריספים. ועוד גיוון...לביצה הטרופה אני מוסיפה רק מלח וגם...רוטב צ'ילי...מומלץ ביותר!

orrin

New member
עוד רעיון נחמד

זה להקפיא ירקות מצופים בפרורי לחם ( כמו ברוקולי, כרובית ושאר החבר'ה). כשמפשירים אותם אפשר לאפות בתנור או בטיגון עמוק. ארוחת ערב ב10 דקות..... שווה לנסות

למעלה