הקסם הוא לא הקסם.....

הקסם הוא לא הקסם.....

היי... הייתי כותבת כאן מדיי פעם בניק אחר עכשיו שניתי חפיף- ואני גם לא ממש כותבת.. יותר קוראת.. קוראת את רוב המאמרים שנמצאים כאן... מדיי פעם אנשים נכנסים ושואלים שאלה ' מסובכת מסתורית בלתי ניתנת לפתירה ' כמו אני רוצה שהוא יאהב אותי אבל הוא לא, תנו לי כישוף" והתשובות כ"כ פשוטות ' תקשרי אליו ותגידי ' 'כואב לי ' 'קחי כדור 'הבנתם ת'קטע... למה העולם הזה נהייה כ"כ קשה... הקסם והכישוף נועדו לדברים קסומים ,לחלומות לרגש לרוח, לנשמה... ' יש לי מחר מבחן אני סתום אני צריך כישוף בשביל להצליח' צריכים לדעת לנסח את הבקשה. את השאיפה. דבר ראשון יגידו לו שהוא יכול ללמוד ולקוות להצליח שזה הכי הגיוני וכך צריך- תנצל את הקסם למען מטרה חזקה יותר, לטובה,לחיזוק,לרוח שלך- משמע , אם בנאדם יום לפניי בחינה בא ומבקש כישוף כדיי להצליח, עומד מאחוריי זה גם משהו אחר -חוסר כוח רצון ללמוד,חוסר ההתמדה של אותו הבנאדם, אי ריכוז שבוודאיי לוקח חלק חשוב בכישלון שלו,אוליי חוסר מוטיבציה וקחו את זה לכל כיוון... במה כאן הקסם יכול לעזור? בהרבה יותר מלחש שרוב הסיכויים לא יצליח לאותו הבנאדם בין אם זה מחוסר נסיון ובין אם זה פשוט נועד לא להצליח. מדיטציה והמון ריכוז הן חלק מהאימון של המאגיה , כמו חימום לפניי שיעור ריקוד. ההכנה לקסם כבר מפיקה הרבה יותר מהנ"ל , היא תטרום לך בריכוז שלך , בסדר העדיפויות,בתקשור , בהבנה,בהערכה העצמית , בקשב העצמי וכבר אתה מרגיש הרבה יותר טוב ,( והרבה יותר מוחן לבוחן),חיבור של כמה שורות מעניינות עם נרות לבנים וצמחים ריחניים כמובן לא יגרעו, אבל אתה צריך לשלוט קודם בעצמך ולאחר מכן לקחת את השליטה על גורמים אחרים ושליטה באנרגיות אחרות לידיים. כמובן שהתיאור של מבחן וילד שרוצה שניתן לו לחש מתאים הוא תיאור שטחי ומאוד ב'קטנה' . זה מייחס גם לאהבה-בטחון עצמי,רגש, ביטויי עצמי וייחודיות, לכל דבר שישר אנחנו חושבים שכישוף יפתור לנו ויעשה את העבודה במקומנו.... צריך להעריך את הקסם תרתיי משמע , להעריך כמה אתה זקוק לו כמה אתה מוכן להתת ,ולהעריך את היופי והחוזק שהוא יכול לתת לך ולא לנצל אותו לפגע או לדברים שאתה יכול להשיג בעצמך... אני כותבת את זה אחריי כמה וכמה טעויות שכבר עוללתי עם המאגיה שנבעו מחוסר ידע ועקשנות מזעזעת, אחריי תקופה שהפסקתי עם זה כמעט לחלוטין בגלל חולשה שעדיין דיי חוגגת לה...אני וצה לחזור , לקרוא, להתאמן להתחזק והעיקר להעריך את הקסם. ליאור.....

ibc

New member
../images/Emo39.gifוחוצמזה

אני ממש לא מבינה מה יש לילדים בני 12-13 לחפש במאגיה ועוד שחורה.....

גם לא בניי 13-12

כאילו אפשרות של מאגיה שחורה היא לא פסולה בעייני.. אבל מאגיה שחורה זה פורגע והורס וזה דיי פסול לעסוק בזה ... לדעת ולהעמיק ולהעשיר את עצמך גם בקטע של המאגיה השחורה לא גורע אבל לתרגם את זה למעשים זה לא לכל גיל לדעתי

white prophet

New member
זה בולשיט.

להגיד שילדים בני 12-13 אין להם מה לחפש במאגיה זה בולשיט גמור. יש לי חברות בנות 13, שיותר בוגרות מכמה בנות 17 שיצא לי להכיר. אל תגידו שהגיל משנה במאגיה- זה נכון שבגיל 13 נורא קשה להיכנס לזה חזק, כפי שלי היה קשה אז, אבל זה לא אומר שילדים בגיל הזה אין להם מה לחפש במאגיה. חוצמזה- מאגיה שחורה או לבנה זה בחירה של האדם. ובני אדם לומדים דרך טעויות- תנו להם להיכוות מהטעויות שלהם- הם יתקנו אותם ורק יתבגרו יותר כתוצאה מהן. אל תעשו קו גיל לזה. בעולם ששובר את כל המוסכמויות האפשריות- מי אתם שתחליטו ותעשו קו גיל?! כל ילד שמחליט להיכנס למאגיה- זכותו לטוב ולרע. אם הוא לא לומד ורק משוויץ- מה אתם דואגים? הוא לא יצליח בחיים. אם הוא לומד ושואל ומנסה כיוונים קצת לא מקובלים- אין לכם שום זכות לשפוט אותו ולצנזר אותו. תנו לו את המרחב ואת הידע ושיעשה איתם את הדברים שהוא רואה לנכון. וכל הסתומים האלה שמקשקשים על לעשות כישוף שחור, הם בכל מקרה לא יודעים על מה הם מדברים- אז למה לעשות הכללה ולהגיד שכל בנ ה-12-13 כמוהם?

white prophet

New member
הממם... יש משהו במה שאת אומרת

זה נכון שמאגיה נועדה לדברים לכאורה עילאיים. אבל אתם מוכרחים להבין שבעולם כמו שלנו כשצעירין מחליטים להיהפך למכשפים יש להם את הרעיון הזה של מעין אוניברסיטה- משהו סגנון הוגוורטס, שבו הכל קל ובנפנוף שרביט ארנב מופיע מהאוויר. זה בעצם מה שאנשים חושבים שאנחנו עושים במאגיה. הם כמובן טועים אבל זה לא משנה להם עד שהם לא באמת מבינים למה הם נכנסו. הבעיה היא שאין מספיק מקורות מידע בעולם בכלליות ללמוד על מאגיה- שלא נתחיל לדבר על ישראל! אז איך אנחנו מצפים שכולם ידעו מה בעצם מאגיה דורשת? שכולם יהיו בוגרים וישתמשו במאגיה למטרות טהורות? אין לנו זכות לצפות לזה, יש לנו את הזכות לבוא ולהגיד לאותם בני 12-13, "סליחה- אבל אתם מזבלים בשכל. רוצים כישוף? קודם תלמדו מה זה כישוף בכלל. שתבינו את המהות של התורה הנהדרת הזאתי- תחזרו, תלמדו ותשננו דברים בסיסיים, ואח"כ חזרו אלינו עם הידע הזה, כדי להוכיח שאתם באמת מכשפים שיודעים מה הם עושים." אל תאשימו אותם על זה שהם מושפעים מסיפורים- פשוט תעירו אותם מהאשליה- ואל תעזרו להם להעמיק לתוכה כשהם באים ואומרים: "רק התחלתי בזה אבל אני ממש צריך כישוף." אם מישהו נכנס למאגיה רק כדי לעשות כישוף למישהו- הוא פשוט לא שווה את הידע והזמן שתשקיעו בו.

white prophet

New member
חיחיחי

ואני חשבתי שאני מגיעה לפורום ללא חברים
. נשמתי ואהבתי היחידה! מה שלומך
? :) חוצמזה, גם אתה מוסורסקי יקירי- נחמד לדעת שאתה פה
!!!!!! יש עוד מישהו שאני אמורה להכיר וצריך להגיד לי שלום? אולי פשוט נפתח נושא לזה? :). באהבה
לכל מי שאני אמורה להכיר כאן ועוד לא הספיק לברך אותי (למרות שנראה לי ששניכם די מסכמים את הרשימה...) הנביאה הלבנה :)

למעלה