הקמצן בשדה השיפון

לילי X

New member
שמתם לב שגברים מרוויחים יותר????

אז ככה אוירון 6 : אם האפס היה גבר אז הוא לא היה צריך לשקר ..... "שלילה עלק", ואני בהחלט מקבלת את זה שהוא לא תציד צריך לאסוף אותה - במיוחד אם יש לה אוטו. אבל אם אכן זו דעתו למה שלא יהיה לו עמוד שדרה חזק מספיק להגיד את זה? הגבר הנ"ל הוא רכיכה פחדן כי אין לו אומץ לעמוד מאחורי דעותיו ולכן ממציא שקרים. מסכן ליבי ליבי עליו..... ובקשר אלייך כותבת נכבדה.. כמה זמן לקח לך לראות שהוא כזה? וכמה זמן אחר כך נישארת איתו בכל זאת רק בגלל שהוא נאה? שנון?בהיי טק? או סתם כי נימאס לך מסטטוס חסרת החבר? אל תתפשרי על האיתותים שאת מקבלת ולא תצטרכי לקטר אחר כך על מר גורלך. בהצלחה לילי איקס

MayRosen

New member
ראה ערך...

נצלנית? למה? אני בעד שיויון אבל שקרן פתולוגי! לא בבית ספרי.

blueirus

New member
כי אתם מרוויחים יותר מאיתנו

הגברים מרוויחים יותר מהנשים. ואם יש ניצול בשוק העבודה, אז אנחנו נקזז את זה בבילויים שנצא איתכם ואתם תשלמו. מה יש? הרצחתם וגם ירשתם? גם להרוויח יותר מהנשים וגם לדרוש שיוויון בהוצאות? שכרכם יוצא בהפסדכם ביי

מילים כדורבנות. יש לתלות ת´קמצנים

האלו. אוח.. כמה שהסיפור מזכיר לי נשכחות.. זוועה הקמצנים האלו. והבעיה שהם מתרבים. אללה יוסטור , עד שלא נופלים במחיצתו של אדם כזה , לא מבינים את גודל "האסון". מי יתן ולא תדעי עוד קמצן. :)

בול כמו בעלי לשעבר האפס! גם הוא

היה קמצן כרוני ומטונף, אבל אני סחטתי ממנו כל שקל ושקל בהסכם הגירושין, כדי ללמד אותו לקח. שנתיים חייתי עם החרא, אח"כ קיבלתי שכל. את יכולה לצאת עם מכוער,טיפש, שמן,רזה,שחור,לבן,גבוה,קטן, שפכן סדרתי או לא משנה מה, אבל קמצן?????????????????? בחיים לא.

נועההה

New member
בחור מתוסבך לאלאללה

אני משתתפת פסיבית בקהילות תפוז. לפורום זה מעולם לא נכנסתי אך חשוב לציין יחד עם זאת כי פורום בליינד דייט הוא אהוב בעיקר בשל הסיפורים המצחיקים והמזעזעים שעומדים פחות או יותר באותה רמה של הקמצן בשדה השיפון. מאיפה??? מאיפה הכרת בחור שקרן ונלוז כזה??? לשקר כשהסיכויים שיתפסו אותך גדולים ועוד סיבה של קמצנות על דלק או קילומטרג´ או אני לא יודעת מה אבל זה ממש עלוב... ברוך שפטרנו לא?

MayRosen

New member
ברוך.. בטח ברוך

אבל כשזה קורה את לא לגמרי קולטת עד לרגע באמת.

אנגינה

New member
אני מבינה אותך-קרה לי אותו דבר../images/Emo10.gif

טיפוסים כמוהו קיימים למכביר. שלי לקה באובדן זכרון כרוני ותמיד שכח את הארנק. (פעם, פעמיים, שלוש) או שלא היה לו די כסף לשלם על הארוחה. מיותר לציין כי אני תמיד מציעה להשתתף,מה שגרם לכך שסך השתתפותי תמיד עמד על 100%. כמו כן, דוד המים החמים אצלו בדירה היה "מקולקל" תמידית והטפיל התנחל בדירתי ועשה ממנה בית מלון. אז את שואלת את עצמך בוודאי: טיפשה, למה לא אמרת לו כלום?". האמת, אמרתי לו שקצתי לתחזק אותו ושיתחיל לפחות לשלם את חלקו. הוא היה בשוק ואמר לי שהוא לא תיאר שהעניין מפריע לי כ"כ (בקיצור אני הקמצנית). התפתח ויכוח חם אש בסופו הוא הוטס כטיל מונחה. מכיוון שהוא היה כה חצוף ועז מצח הגשתי נגדו בסופו של דבר תביעה ע"ס 400 ש"ח (שהלוותי לו והוא סרב להחזיר) בבית משפט לתביעות קטנות. כשהוא קיבל את ההזמנה לדיון- הוא החזיר (כמובן) בקיצור קמצנים לא מתים הם רק מתחלפים.

למעלה