הקמח והסוכר הלבן
תארו לעצמכם שהלחם והסוכר הלבן היו במאה הקודמת מצרך לעשירים בלבד. תהליך ההפרדה בין החלקים של גרעין החיטה היה יקר או לזקק את הסוכר החום ללבן. זה אבסורד, שלמעשה לגרוס את החיטה המלאה-המזינה או להפיק סוכר חום מקנה הסוכר (אמור) להיות פשוט וזול = מוצרי הבריאות. אבל העולם המתועש הוזיל בתפריט להמונים מזון שמזיק לבריאות ונטול ערך. ולענין טחנת הקמח החדשה שהומצאה ושיבחו אותה אז במאה הקודמת, כהישג. חושבת שלא ידעו כלל מה טיבם של הנבט והקליפה בחיטה שסולקו (הזינו בו את הבקר!!) - נשמע כזהה גרוע
דליה
תארו לעצמכם שהלחם והסוכר הלבן היו במאה הקודמת מצרך לעשירים בלבד. תהליך ההפרדה בין החלקים של גרעין החיטה היה יקר או לזקק את הסוכר החום ללבן. זה אבסורד, שלמעשה לגרוס את החיטה המלאה-המזינה או להפיק סוכר חום מקנה הסוכר (אמור) להיות פשוט וזול = מוצרי הבריאות. אבל העולם המתועש הוזיל בתפריט להמונים מזון שמזיק לבריאות ונטול ערך. ולענין טחנת הקמח החדשה שהומצאה ושיבחו אותה אז במאה הקודמת, כהישג. חושבת שלא ידעו כלל מה טיבם של הנבט והקליפה בחיטה שסולקו (הזינו בו את הבקר!!) - נשמע כזהה גרוע