לקחתם את זה רחוק מדי. (../images/Emo18.gifחפירה לפניכם.)
שמעו, זה לא משנה באיזו להקה וכמה האחידות של הלהקה גבוהה או נמוכה, אוטומטית תשומת הלב על הסולן/ית יהיה רב יותר מאשר על שאר הלהקה. ואני לא רואה משהו רע בזה. כי לא משנה מי בנה את הלהקה וזה לא ממש עניין, כולכם יודעים ש80% למה אתם מאזינים לפאראמור זה בגלל הקול של הזמרת. ברוב הלהקות זה ככה. (אולי בFOB זה לא.. אבל זה רק כי פיט נראה הכי נורמאלי שם.אז מילא.) ואני לא רואה מישהו מכם ממשיך להקשיב ללהקה אם למשל .. היו מחליפים את היילי בסולנית אחרת. לעומת זאת, למשל, שצירפו את טיילור ללהקה לא היה סיפור כזה גדול. אני לא אומרת ששאר הלהקה לא משפיעה כמו היילי. גם אותי היה מאוד מעציב ומדכא אם היו מחליפים את ג'וש או ג'רמי בגיטריסט/בסיסט אחר. אבל , נגיד , אם בקליפ היו מראים רק את ג'וש נגיד והיילי הייתה מופיעה אולי 5 שניות. זה לא היה מוזר בשבילכם? תאמינו לי שהייתם מתלוננים על זה הרבה יותר ממה שאתם מתלוננים על זה שלא הראו יותר מדי את ג'רמי או טיילור. כי מה לעשות שאת השיר שרה דווקא היילי ולא כל אחד אחר מהלהקה. ואני לא חושבת שזה אמור להפריע כי בתכלס יש המון אור זרקורים גם על שאר הלהקה ולרוב האנשים ששומעים פאראמור הם מעניינים אותם מאוד. ושימו לב שגם את הקולות "בה דה בה בה" הבנים עשו בסוף השיר. אז זה לא כאילו אין להם תפקיד בשיר הזה בכלל. חוץ מזה שבגלל קליפ אחד אין לכם מה להתלונן, תחשבו על זה שבמיזביז או דיקוד או דאטס ואט יו גט היה להם חלק ענקי בכל הקליפ. הראו אותם באופן שווה כמו את היילי. אתם צריכים גם לקחת בחשבון שהיילי היא הנקבה היחידה בלהקה. וזה משהו נורא מייחד ויפה. ואת המין הנשי צריך להבליט יותר,במיוחד שמדובר במיעוט,מה לעשות. D: בקיצור,מה שאני חושבת שבעצם מה שחשוב פה זה לא כמה היילי מופיעה וכמה הם פחות, הכי חשוב זה שאנחנו יודעים שהבנים הם אלה שעשו את השיר בעזרת המוזיקה שלהם. ואני גם חושבת שהשיר הזה לדעתי נורא מאפיין כאילו את העבר של היילי, זה שהיא זרקה את דמותה הנאיבית והחולמנית וחזרה למציאות. לא סתם הילדה נקברה בבור. זה מראה על השינוי שהיא החליטה לעשות על עצמה. לדעתי זה נורא עמוק וממש לא מצחיק.אפילו די עצוב. אבל נו,מילא. אז אם גם השיר מאפין את היילי יותר משאר חברי הלהקה,חוץ מזה שאת היילי בפרט, לא סתם היא צריכה להיות יותר במרכז. אגב, 1. לדעתי יותר הילדה הייתה הספוטלייט בקליפ הזה. לאו דווקא היילי. 2. אוה,וגם את ג'וש הראו די הרבה. תהיו מציאותיים.Oם 3. זה לדעתי חמוד שהבנים היו מחופשים. ממש חמוד. קיצר חפרתי פה וזה. אבל קחו לתשומת לבכם לפני שאתם שופטים על התנהלות הלהקה. ביוש.