הקליפ - brick by boring brick

2MayaN2

New member
חח גם אני באתי לכתוב../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

סוף סוף
-אהבתי:) ודווקא כן הראו את שאר חברי הלהקה(לשנייה וחצי
) אבל הם היו מחופשים (לפחות את ג'רמי זיהיתי בתחפושת של האביר)

נסטי XD

New member
מצאתי את זאק!!

הוא הזה עם הציפורניים והפרווה החומה XDDD במראות מראים אותו משחק עם האצבעות...XDDDDD

2MayaN2

New member
אני עדיין לא מזהה אותוXD ../images/Emo221.gif

יאללה בואו נעשה חפש את הלהקה

MeshiShay

New member
נממ

ממש יפה, רק חבל שרואים לשנייה את זאק ואת טיילור, וקצת את ג'רמי. ואת ג'וש מהפרופיל חחח אבל נחמד. יותר מדי עריכה לדעתי חח והסוף הכי מצחיק XD שהיא זורקת לה את הבובה לקבר XD

נסטי XD

New member
חחחחחח מצחיק?!

היא מתה!!!! XDD מה את רוצה, שהיאתשמור את הבובה לעצמה? XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמדהיםםם!

אז בגלל זה היילי צבעה לבלונד :) לפי מה שאני הבנתי.. זה כאילו הילדה עברה ילדות מפחידה והגיע הזמן לקבור את הילדות ולחיות בבגרות ובטוב אומשהו כזה. קשה להסביר חח

האמת שאני ציפיתי ליותר...

יש יותר מדי תוספות תאורה ובוהק... אבל בסך הכל נחמד :) הנה איכות יותר טובה: http://www.youtube.com/watch?v=A63VwWz1ij0 מעניין מה יהיה הקליפ הבא :p

2MayaN2

New member
אני אהבתי את הקליפ ../images/Emo221.gif

אבל אני מסכימה שצריך להוריד קצת את התאורה

Tea Leave

New member
די מאכזב

חבל שויתרו על כל הירוק שהיה בסט...יותר מדי עריכה. וכשהיא נפלה לקבר, אני כזה כולי "איזה קטע היא נפלה חחח" ואז הבנתי שהיא מתה O.O ד"א זאק זה גם הגנב שרואים בשלוש מראות או וואטאבר. גם כשהילדה נכנסת למקום הזה רואים את ג'רמי מחופש ל...אביר (?)

נסטי XD

New member
../images/Emo45.gifלגמרי

תראי, היא הסולנית...אבל זה לא אומר שצריך להראות רק אותה XDDD חוץ מזה, זה לא שהיא מחליטה להיות במרכז, פשוט שמו אותה, ואם זה לא היה נראה לה, היא יכולה להגיד....קיצר, אני חסרת דעה בעליל XDDDD

Tea Leave

New member
סולנית או לא סולנית...

כל השאר הם גם חלק מהלהקה. חוץ מזה שתאמיני לי יש להם מספיק השפעה בשביל לבקש עוד כמה שניות מסך (אם כל הלהקה תתעקש). ויש לי חברה שגם הכינוי חיבה שלה זה נסטי :)

2MayaN2

New member
לדעתי אחרי כל מה שהם עברו ../images/Emo221.gif

זאת החלטה משותפת שלהם שהיילי תיהיה במרכז. כמו שאמרת יש להם השפעה ובגלל זה אני חושבת שאם היו רוצים הם היו לוקחים יותר זמן מסך.

Miss Insanity

New member
תקראי בבקשה את ההודעה שלי.

יש שם הרבה חומר למחשבה. (זאתי שמסומנת ב|אזהרה|).

MeshiShay

New member
אממ ועוד משו

כל הקליפ על היילי, חשבתי שהקליפ הזה יראו את כולם.. בגלל כל מה שקרה, שהם רצו להתפרק בגלל זה. -_- וגם רואים את טיילור לשנייה מחופש למשו מוזר ב1:46 וב2:52. וגם את זאק וג'רמי חשבתי שיראו יותר X: לא נורא, נראה מה יהיה קליפ הבא XD

Miss Insanity

New member
לקחתם את זה רחוק מדי. (../images/Emo18.gifחפירה לפניכם.)

שמעו, זה לא משנה באיזו להקה וכמה האחידות של הלהקה גבוהה או נמוכה, אוטומטית תשומת הלב על הסולן/ית יהיה רב יותר מאשר על שאר הלהקה. ואני לא רואה משהו רע בזה. כי לא משנה מי בנה את הלהקה וזה לא ממש עניין, כולכם יודעים ש80% למה אתם מאזינים לפאראמור זה בגלל הקול של הזמרת. ברוב הלהקות זה ככה. (אולי בFOB זה לא.. אבל זה רק כי פיט נראה הכי נורמאלי שם.אז מילא.) ואני לא רואה מישהו מכם ממשיך להקשיב ללהקה אם למשל .. היו מחליפים את היילי בסולנית אחרת. לעומת זאת, למשל, שצירפו את טיילור ללהקה לא היה סיפור כזה גדול. אני לא אומרת ששאר הלהקה לא משפיעה כמו היילי. גם אותי היה מאוד מעציב ומדכא אם היו מחליפים את ג'וש או ג'רמי בגיטריסט/בסיסט אחר. אבל , נגיד , אם בקליפ היו מראים רק את ג'וש נגיד והיילי הייתה מופיעה אולי 5 שניות. זה לא היה מוזר בשבילכם? תאמינו לי שהייתם מתלוננים על זה הרבה יותר ממה שאתם מתלוננים על זה שלא הראו יותר מדי את ג'רמי או טיילור. כי מה לעשות שאת השיר שרה דווקא היילי ולא כל אחד אחר מהלהקה. ואני לא חושבת שזה אמור להפריע כי בתכלס יש המון אור זרקורים גם על שאר הלהקה ולרוב האנשים ששומעים פאראמור הם מעניינים אותם מאוד. ושימו לב שגם את הקולות "בה דה בה בה" הבנים עשו בסוף השיר. אז זה לא כאילו אין להם תפקיד בשיר הזה בכלל. חוץ מזה שבגלל קליפ אחד אין לכם מה להתלונן, תחשבו על זה שבמיזביז או דיקוד או דאטס ואט יו גט היה להם חלק ענקי בכל הקליפ. הראו אותם באופן שווה כמו את היילי. אתם צריכים גם לקחת בחשבון שהיילי היא הנקבה היחידה בלהקה. וזה משהו נורא מייחד ויפה. ואת המין הנשי צריך להבליט יותר,במיוחד שמדובר במיעוט,מה לעשות. D: בקיצור,מה שאני חושבת שבעצם מה שחשוב פה זה לא כמה היילי מופיעה וכמה הם פחות, הכי חשוב זה שאנחנו יודעים שהבנים הם אלה שעשו את השיר בעזרת המוזיקה שלהם. ואני גם חושבת שהשיר הזה לדעתי נורא מאפיין כאילו את העבר של היילי, זה שהיא זרקה את דמותה הנאיבית והחולמנית וחזרה למציאות. לא סתם הילדה נקברה בבור. זה מראה על השינוי שהיא החליטה לעשות על עצמה. לדעתי זה נורא עמוק וממש לא מצחיק.אפילו די עצוב. אבל נו,מילא. אז אם גם השיר מאפין את היילי יותר משאר חברי הלהקה,חוץ מזה שאת היילי בפרט, לא סתם היא צריכה להיות יותר במרכז. אגב, 1. לדעתי יותר הילדה הייתה הספוטלייט בקליפ הזה. לאו דווקא היילי. 2. אוה,וגם את ג'וש הראו די הרבה. תהיו מציאותיים.Oם 3. זה לדעתי חמוד שהבנים היו מחופשים. ממש חמוד. קיצר חפרתי פה וזה. אבל קחו לתשומת לבכם לפני שאתם שופטים על התנהלות הלהקה. ביוש.

Miss Insanity

New member
ודבר ממש אחרון. ../images/Emo210.gif

לדעתי פאראמור היא בין הלהקות היחידות שבאמת פועלת בתור להקה של ממש, ולא בתור זמרת עם מלווים. כי אני בטוחה שכל מעריץ של פאראמור שם לב לאחדות שלהם בהופעות,במאחורי הקלעים ובאלבומים. כן,גם בקליפים. ואני לא חושבת שתקרית ה-BBBB צריכה להשפיע על הדעה הזו. ואני חושבת שמה שהכי מראה את זה, זה מה שקרה בהופעה בפומונה, איך שהם לקחו בידיים שלהם להופיע בלי היילי. תחשבו גם על זה קצת.

למעלה