הקליפ - brick by boring brick

Tea Leave

New member
../images/Emo168.gif

קודם כל, את יודעת לבטא את עצמך מצויין ולהתנסח כמו שצריך - אז שאפו. אני מאוד מעריכה כאלה אנשים (כי מה לעשות, לי זה לא תמיד מצליח -.-) דבר שני, זה ברור מאליו שהיילי תתפוס את רב תשומת הלב. הפואנטה היא שהלהקה כבר הייתה על סף פירוק בגלל כל תשומת הלב שיש להיילי. רק היא מתראיינת, רק היא מצטלמת, רק היא מציגה את הלהקה (כעת זה לא ככה, אבל בעבר זה בהחלט היה ככה). השתי שניות שהראו את זאק או את ג'רמי או טיילור לא נראות לי הוגנות. זה הכל. לא ביקשתי פחות היילי (איך אפשר?), ביקשתי יותר חברי להקה נוספים. הילדה הקטנה הייתה ממש חמודה לדעתי והייתי בWTF גדול מאוד כשהיא נפלה, ואז רק קלטתי שקוברים אותה אז הייתי בOMG גדול (אחלה כישורי התבטאות חחח). בקיצור, קליפ מוזר.

Miss Insanity

New member
חחח.תודה רבה.^^ ../images/Emo210.gif

אבל צריך לקחת בחשבון שהיילי גם אמרה שלא יראו את חברי הלהקה כל כך מתפקדים. ואני חושבת שיש בזה משהו של הקטע של הפואנטה בקליפ,איך מראים את זה. ואולי להראות את כל חברי הלהקה באופן שווה כמו את היילי לא עבד כל כך. בקיצור,אני חושבת שזה היה בכוונה תחילה. ולא סתם החליטו שככה ייראה הקליפ.

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגמרי ../images/Emo221.gif

הוצאת וניסחת לי את המילים מהפה
אגב,לגבי מה שכתבת למטה-מתי הם הופיעו בלי היילי?

Miss Insanity

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif

ההופעה הראשונה של BNE תתקנו אותי אם אני טועה, היא הייתה בפומונה, ובאותה תקופה היילי הייתה די חולה. צרידות קלה וכאלה. ובאמצע ההופעה (אני חושבת שלקראת סופה) היא פשוט נשברה ולא יכלה לשיר יותר, אז היא יצאה מהבמה. ואז ג'וש דיבר אל הקהל וסיפר על מה שקרה להיילי וזה. והם לא וויתרו והחליטו לנגן בלי הסולנית.
והקהל פשוט הצטרף ברמות מדהימות ושר ממש חזק. הם גם עודדו את היילי וצעקו את שמה,אין דברים כאלה כמה שהקהל שלהם מדהים. :)

BlueBlue15

New member
לעומת הרוב כאן...

אני לא אהבתי כל כך את הקליפ :\ כאילו הרעיון נחמד וזה אבל פאראמור הם להקה והיילי היא לא זמרת עצמאית וכמעט לא הראו את חברי הלהקה... הראו רק את הגב של ג'וש, לשנייה את ג'רמי בתחפושת האביר את טיילור אני לא ראיתי (אולי אני עיוורת XD) ואת הפרצוף של זאק לא ראו ברור בגלל התחפושת... אני התאכזבתי כי צפיתי לראות קליפ שיראו את כולם ולא ישימו דגש על היילי רק בגלל שהיא הסולנית.

MeshiShay

New member
אממ

היילי אמרה שטיילור זה האיש המפחיד עם ההרבה שיער, והציפורניים XD

BlueBlue15

New member
לא, נראה לי שזה זאק XD

הם היו צריכים לשים עליהם תגי שם כדי שנבדיל :p

../images/Emo105.gifאני לא מבינה... מדהים להיילי בלונד!

מתאים לה הכל! אהבתי את הקליפ אבל כן... לא ממש הראו את הבנים... חבל יותר מידי תאורה, יותר מידי לא אמיתי... כל הקטע שהיא נכנסה לארמון הזה ממש מטומטם. אבל... כמו תמיד הם הקסימו שוב :)

למעלה