הקליפ : beautiful ....

i4britney

New member
הקליפ : beautiful ....

טוב , למרות שזה לא ממש קשור לבריטני אבל זה קשור ליריבה הנצחית שלה , כרגע היא מצליחה יחסית בעולם נכון שלא כמו בריטני אבל יחסית היא מצליחה כי בריטני לא בשטח לפחות עד שהיא תחזור.... אז ראיתי תמונות מהקליפ שלה והוא פשוט מחריד אני אומר לכם בלב שלם האנשים שמשתתפים שם ממש מפחידים זה כמו סיוט איזה פחד האישה האנורקסית והקוקסינל , עוד ההומואים בסדר אבל האישה והקוקסינל פשוט מחריד , באמת מאוד מאוד חבל בשביל כריסטינה אגילרה להוציא כזה בלדת פופ מהממת עם כשרון ווקלי אדיר ולהרוס את השיר בקליפ מחריד ביותר , פשוט חבל היא הורסת לעצמה את הקריירה ומצד שני מעריצים לא אנושיים מעריצים אותה כי אני בכל אופן אחרי מה שראיתי בחיים לא אעריץ אותה , פשוט מפחידה!

לדעתי, השיר הכי הכי יפה של כריסטי!!

וגם השיר האהוב עלי בתקופה הזאת!!! אל תדאגו, לא שכחתי את בריט!!! Beautiful, קליפ לא מושקע, אבל מעביר מאוד את המסר של השיר! הוא קליפ שבאמת מתקשר לשיר, ואני ממש אוהב את הקליפ!! לא הכל תמיד צריך להיות מתקתק וחמוד, או סקסי וזנותי... אפשר גם להראות את המציאות כמו שהיא, ולתת מסר כל שהוא.. אם תקשיב טוב טוב למילים, תשים לב שהקליפ מציג את השיר בצורה הכי טובה שיש!!! הקליפ שמור אצלי במחשב!!!

i4britney

New member
אני חולק על דעתך!

תקשיב, השיר באמת מאוד מאוד יפה והוא מעביר מסר מאוד חזק , שמעתי אותו כבר מלא פעמים אבל הקליפ ממש החריד אותי אפילו שהיא מנסה להעביר בו מסר זה פשוט גועלי מה שהולך שם !

Let Me Be

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

*תסלחו לי שאני מתערבת* אבל הקליפ החדש של כריסטינה, הוא פשוט גועלי... המסר ברור מאוד, אבל גם אם לא צריך תמיד להיראות יפה וסקסית, אפשר לעשות קליפ צנוע בלי כאלה דברים ´פרובוקטיביים´!

FlowerPower

New member
השיר ממש ממש יפה...

והקליפ... הוא בסדר... חביב+ הוא באמת מעביר את המסר אבל הוא לא כזה מושקע... והוא גם לא כזה מזעזע כמו שאמרתם! וחוץ מזה, כריסטינה ממש יפה בקליפ! (ביחס לקליפים אחרים..) וזהו... דרך אגב, עוד כמה זמן בריטני חוזרת?

i4britney

New member
צודק!

צודק הקליפ לא כזה נורא הוא מחריד שחבל"ז . אתה מתאר לעצמך אם בטעות ילד קטן יראה אותו תחשוב מה יעבור עליו באותו רגע הוא יראה קוקסינל שנראה כמו מפלצת , ואישה אנורקסית שרואים לה את כל העצמות ושני הומואים מתנשקים וילדה מחרידה עם גשר ומפחידה , זה יכול להביא לו טראומה ואני לא צוחק איתך !!! אגב השיר של כריסטינה ממש ממש יפה אבל אני יותר התחברתי ותמיד אני יאהב יותר את השיר של בריטני "אני לא ילדה" כי אני אוהב יותר קצביות והבלדה של בריטני היא יותר קצבית ונחמדה כזאת ושל כריסטינה אגילרה מנסה להעביר מסר ברור והיא מצליחה רק חבל שהקליפ לא מושקע, אגב לפי דעתי הקליפים של בריטני פי אלף יותר יפים משל כריסטינה אגילרה וגם השירים של בריטנוש הרבה יותר מתוקים ויפים !!! אגב בריטני חוזרת עם דיסק חדש עוד בערך 4 חודשים למיטב ידיעתי....

איזה שטויות!!!

ילד יקבל טראומה מילדה עם גשר בשיניים??? או משני גברים שמתנשקים??? או מדראג קווין??? שזה משהו שרואים כמעט כל שנייה בפרסומת של "יופלה קרים".. או מילדה אנורקסית??? קליפ לא צריך להיות מתוקצב במאות אלפי דולרים כדי לעשות מה שהוא צריך בעיקרון - לשווק את השיר, את הסינגל.. וכמו שאמרת, ואני מצטט "...השירים של בריטני הרבה יותר מתוקים ויפים..".. אז זהו שלא הכל צריך להיות מתוק ויפה!!!

i4britney

New member
נכון

טוב יכול להיות שאתה צודק אבל עדיין בריטני היא המלכה!

../images/Emo15.gif?!?!??!? WTFFFF

איך כריסטינה - שרמוטינה הגיעה לפה ?!?!?!? אוקיי הקליפים שלה ממש לא מושקעים !!! אין טיפת מחשבה בקטע של הכריאוגרפיה ( ריקודים ) , בעיצוב התפאורה וכמובן בקטע של הלבוש... אני רואה את הקליפ של בריטני " לאקי " הרבה יותר מושקע... שהיא יושבת על הכוכב הכסוף הגדול מפזרת אבק כוכבים לכולם... לפחות יש איזושהי השקעה... היא נראית שם מתוקה... לסיום, מאז הקליפ ליידי מרמלד , כריסטינה והקליפים שלה הפכו לנוראיים ופרובוקטיביים. בתקווה שיעבור לה מתישהו... ביי...

slave 4 britney

New member
אז ככה..

אני קניתי את הדיסק של מגעילרה ויש בו שירים ממש ממש ממש יפים. השיר ביוטיפול הוא אירוני כי היא טוענת שהיא יפה...והיא לא.... השיר נורא יפה אך הוא נמאס אחרי 2 דקות ואז הוא נהיה מעיק ומעצבן. הקליפ הוא ממש ממש מגעיל...ילדה אנורקסית? שני הומואים?? אני ממש נגעלתי מהקליפ..במקום לראות קליפ של שיר נחמד אני צריך לראות במשך 4 דקות ילדה אנורקסית שמסתכלת על איך שהיא נראית ולראות שני הומואים שנתנשקים ונראים כאילו שהם אוכלים את עצמם?? איכס!!!! מגעילרה פשוט מנסה לעשות קליפים שערוריותיים כדי שהיא תקבל פרסום בתקשורת והיא מצליחה...עובדה שהיא הגיעה לפורום...אני לא מזלזל במגעילרה, להיפך קניתי את הדיסק שלה ואני חושב שיש לה קול ממש יפה, רק חבל שהיא "מוכרת" את הגוף שלה בשביל זה.. זאת דעתי בכל אופן...

Let Me Be

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif *איזה מפרגנת אני

היום*

TetiBETTY

New member
אמרו את כל הדעות שאני חושבת...

ככה שאין לי כבר "דעה משלי". (אני חושבת ככה,אבל מצד שני גם ככה...)

למעלה