הקליפ החדש של פוב...

KNS

New member
אממ

אני רק קוראת כאן [פעם הייתי יותר פעילה היום כבר לא] ולא מגיבה, אבל על זה פשוט הייתי חייבת להגיב. קודם כל מה את הולכת על סטיגמות? צאי מזה! את לא מכירה אותה, וגם אם את חושבת שאת מכירה, את לא מכירה אותה! אני חושבת שהיא יפה, לא יותר מידי אבל אין בה שום דבר רע, ואם נשווה אותה לאחותה היא עושה מוזיקה מעולה!! די עם הפקצות, פריקים, פריקצות הכל שטויות תתבגרי. את לא חייבת לאהוב אותה, את יכולה לאהוב את פיט בכל ליבך, טוב לו איתה? יופי! ואני בטוחה שהרבה בנות חושבות שפיט יפה, אני אישית לא אהבתי אותו בתמונה הזאת [וברוב התמונות אני חושבת שהוא סקסי בטירוף] אז במקרה הזה הוא לא יצא משהו, זה לא אומר שבנות שאומרות שהוא לא יצא יפה מפחדות שיחשבו שהן "מקנאות" כי זה טיפשי! טיפשי לחשוב ככה וטיפשי לקנא בה! [בואו נהיה ריאלים - נראה לכן שיש לכן סיכוי איתו?] ואת לא יכולה להגיד לבנות "תהיו אמיתיות" כי אם הן אמרו - הן אמרו אמת! למה את חושבת שלא? ואם הן לא אז בעיה שלהן! אל תקראי לאנשים שקרנים רק כי את רוצה שיהיו תומכים לדעה שלך... ו..זהו חחח זה לא נכתב בנימה תוקפנית או משו כזה, אין לי שום דבר נגדך...פשוט חשבתי שכתבת קצת שטויות חחחח סיימתי. חח

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק.. היא כתבה שטויות ואפחד אפילו לא הגיב למה שכתבתי עדיין
מוזר

חח יוואו תנשמי ילדה.../images/Emo109.gif

מה הקשר פריקאצה? סתם חפרת,גם ככה לא התייחסתי למילה שכתבת. ואשלי כוסית

m i c k e y 15

New member
על מה את מדברת בכלל?!?!

כולה כתבתי שאני חושבת שהיא יפה ואני באמת חושבת ככה.. והנה אני לא מתבישת לומר את זה , כן אני חושבת שהיא יפה ולא אני לא מקנאה בה שהיא עם פיט באמת שלא. שיהיה לה בכיף, ושיצליחו. אני חושבת שהוא מהמם גם וגם היא ואני חושבת שהם זוג מאוד חמוד
ואם בא לי אני אכתוב פה כמה שבא לי על פיט או על פטריק ולא אכפת לי מה יגידו אני לא מפחדת.. אין לי מושג למה כתבת את ההודעה הזאת כי אפחד עדיין לא הגיב לה
את ממש מוזרה קיצר חח את אמרת לא להתנפל, ובכן זה מה שעשית.=\

falloutgirl XD

New member
לפי דעתי שניהם לא יצאו פה טוב ../images/Emo4.gif

הם נראים.. מוזר O_O וגאדאמט! אמרתי לכם שהיא יותר גבוהה ממנו!!@#$%^&*

הראו אותם לפני כמה ימים בTRL..../images/Emo223.gif

והם דיברו על הקליפ [לא זוכרת אם רשמתי את זה כבר או לא] ורואים שהם ניסו להביא כאן משהו מרגש, להראות התבגרות כלשהיא אחרי כל הקליפים המשעשעים שהם הוציאו לפני ולפי דעתי זה יפה אבל אני לא מתה על השיר..

Fall Out Liel

New member
../images/Emo207.gif בקשר ללוגו לחולצות- מישהו מכין?../images/Emo168.gif

מישהו מכין לוגו לחולצה? משהו? כי בינתיים רק אחת שלחה לי והיא הראתה אכפתיות. זה לא נראה שלמישהו אכפת ותקנו אותי אם אני טועה. לבטל את העיניין? כי זה לא כ"כ קשה..

טל 182

New member
../images/Emo201.gif |לבענקענקענקענקענק|

ליאל מגיע לך בערך
כפול 10000000000000000000000000000000000000000000000000 ו-
כפול 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 על כל המאמץ והיוזמה הזאת. אין לי תוכנה כזאת שאפשר לעצב סמלים והכל כי יש לי מחשב מטומטם [
]... אני בכל זאת אנסה לעשות משהו בציור [ואני מקווה שהוא לא יצא לי יותר מידי עילג]... אנשים תעזרו! זה בשבילכם! זה כדי להביא את הלהקה שאתם כל כך אוהבים לארץ!!!

S h A y K i

New member
גם אצלי זה ככה..

אני לא מבינה ככללווםםם בפוטושופ... יש לי על המחשב אבל אין לי מושג איך להשתמש בו זה מסובך לי מידי XD

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif לי אכפת D:

אני חושבת פשוט על משו מקורי ויפה..
יש לי כמה רעיונות אבל אני לא סגורה עלייהם...:-\

Fall Out Liel

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

או.קיי, אזז אממ..תביאי לי את זה כשזה יהיה מוכן במסר/מסן/אייסי/ משהו..

למעלה