הקליפ החדש של פוב...

Mitooshmit

New member
הקליפ החדש של פוב...

לפני כמה דקות ראיתי שפוב הוציאו קליפ חדש לMTV על השיר "איימ לייק א לויר..." שאין לי מושג איך כותבים אותו, והדיסק לא לידי כרגע XD בתור אחת שאוהבת אותם מאוווד הייתי שמחה לדעת מה דעתכם על הקליפ, שממש לא ממשיך את הסיגנון של הקליפים שהם הוציאו עד עכשיו במסגרת "ינפיניטי און היי"... מה אתם חושבים? אני חשבתי שאם וכאשר הם יוציאו את הקליפ לשיר הזה, הוא יהיה אחר לגמרי. אני אישית לא אהבתי את הקליפ ולעומת זאת אהבתי אותו הרבה יותר כששמעתי את הדיסק. ביי :)

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifתראו את פיט../images/Emo99.gif הו גאד היא כ"כ ברת מ

מזל! השיער שלו פשוט ואוו.... וגם היא ממש ממש יפה

AdiA12

New member
../images/Emo2.gif הוא נראה לי מפחיד כאן! ../images/Emo14.gif

השיער שלו מוזר כאן O_O

אתן לא יכולות לשקר !!!../images/Emo46.gif../images/Emo108.gif

תיהיהיו אמיתיות אתן חושבות שהיא מכוערת וגם אני חושבת ככה !! אתן לא מודות בזה כדיי שלא יחשבו שאתן ,"מקנאות בה" דיי!!! צאו מהסרט שמי ששמה תמונה של פיט לבד אז היא וונאבי או משהו כזה !! בלי שום קשר ..אל תתבישו לכתוב על פיט פה כי זה פורום ללהקה שגם הוא נימצא בה וכולם פה מאוד מתעניינים בחייהם הפרטים [תגידו שלא...] בקיצור צאו מהקטע של "אני לא חושבת שפיט יפה " "אשלי ממש יפה" או "תפסיקו לכתוב על פיט הוא לא היחיד בלהקה !!" נכון שזה לא נחמד שמתמקדים על פיט וכומבן שחשוב לדבר על שאר הלהקה אבל הקטע הזה שאם מישהיא כותבת עליו משהו אז ישר כולן מתנפלות עלייה 1! ובכלל כל הקטע הזה של כמה אשלי יפה ~1! אשלי מכוערת היא פריקצה !! פריקצה וואנבית מאוווווווד מכוערת !! ולא בגלל פיט באמת שלא ! לדעתי היא ממש מכוערת וכומבן שאם טוב לפיט איתה אז שיהיה להם בכיף ! אבל אל תכניסו לעצמכן סרטים של מה הבנות בפורום יגידו אם אני יכתוב על פיט ..?~! לי היה משהו להגיד ובשיא הרצינות לא כתבתי כי חששתי מהתגובות ! אז פשות דיייייייי! ותכתבו מה שבא לכן על פיט רק עם פורפורציה ! לא לכתוב עליו כל יומיים אלה מתיי שיש משהו שאתן חושבות שהוא מעניין .... אז בקיצור תיהיו אמיתיות ! אל תתבישו במי שאתן !! בדיוק כמו טוקיו הוטל אני לא מתביישת בזה שאני חושבת שביל שר יפה ! אני אומרת תיהיו עצמכן אל תתבישו להגיד מה שאתן חושבות 1! ואל תתיחסו לאף אחד ! זהו חפרתי אבל זה היה חשוב!

S h A y K i

New member
וואי תרגעיי

דאימ אי אפשר להגיד שומדבר בפורוםם הזה אם אני יגיד שאשלי יפה ידפקו לי ת'חפירה שאת דפקת פה אם אני יגיד שהיא מכוערת יגידו לי שאני קנאית דאימממממממ תפסיקו לקטול בנות על התגובות שלהםם!!! ודאימ מותר לנו לחשוב שאשלי יפה וחוצמזה את מדברת על פרופורציה? שימי לב לאיך את כתבת את התגובות שלך עכשיו. לאפאחת אין אינטרס לשקר בקשר לדעות שלה בפורום הזה ולכל אחת מותר לחשוב שאשלי יפה או שפיט חתיך וכל החרא הזה..

falloutgirl XD

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo2.gif

את הודת שאת אוהבת את טוקיו הוטל
|מקפצתמאושר| סוף סוף היה לך את האומץ להודות

falloutgirl XD

New member
אנשים משתנים ../images/Emo3.gif

בעיקרון שנאתי אותם רק בגלל שמישהי שהייתה פעם חברה שלי כל הזמן חפרה לי עליהם אז כבר נמאס לי מהם
ועוד חברה שלי שהשנה היא איתי בכיתה אוהבת אותם ממש ובתחילת שנה היא החליטה לשכנע אותי לשמוע אותם ממש ולא שיר-שתיים ולא הסכמתי עד שיום אחד החלטתי לוותר ושמעתי כמה שירים שלהם וגיליתי שהם ממש נחמדים D: ואחרי כמה ימים חברה שלי זכתה בכרטיסים להופעה והציעה לי לבוא איתי וכמובן שהסכמתי
וכמובן שלא יכולתי ללכת להופעה כשאני מכירה רק 3 שירים שלהם אז שמעתי עוד שירים שלהם וגיליתי שהם ממש טובים ובלייב הם טובים עוד יותר
מאז אני שומעת אותם XD חפרתי

אני לא אוהבת אותם ../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

אמרתי שהשירים שלהם טובים ...
וכן אני לא מתביישת להודות שאני שומעת אותם בסתר
אבל לא מעריצה אותם או משהו כזה פשוט טל גרמה לי לרצות לשמוע אותם אז התחלתי ואהבתי
טאלללללללללל

falloutgirl XD

New member
אני גרמתי לך לרצות לשמוע אותם? ../images/Emo12.gif

איזה כבוד
שאאאאאאאאאאאני

black rock star

New member
אוקיי תראי../images/Emo103.gif

את חושבת שאלשי מכוערת, אני למשל, חושבת שיש בה משהו די יפה למען האמת. חוץ מזה, את לא יכולה להגיד להם מה לחשוב או מה להגיד אם הם ירצו להגיד שפיט הוא לא היחיד בלהקה וזה לא רק פיט פיט פיט שיגידו, ואם הם ירצו להגיד שאשלי יפה או שפיט יפה שיגידו! אני בטוחה שכל בת פה אמיתית ושכל אחת פה היא בדיוק מה שהיא, ואם הם ירצו לכתוב על פיט כל דקה שיכתבו - שיפתחו קומונה לפיט! את צודקת, זה בלתי נסבל שכל הזמן כמה פיט יפה וכמה פיט חמוד ופיט ופיט ופיט, סבבה מעיק, אבל אין צורך להתפרץ על כולן ככה ולהאשים אותם שהן לא אמיתיות שהן אומרות ש"פיט הוא לא היחיד בלהקה" ושהוא כן מעניין אותן. גם אני חפרתי קצת, ולא באתי להתפרץ עלייך או משהו רק להבהיר נקודה

לא לא לא לא הבנתן !!!../images/Emo108.gif

לא אמרתי לכן לחשוב שאשלי לא יפה להפך !!! אמרתי שכל אחד יהיה אמיתי עם עצמו ויחשוב מה שבא לו ולא מה שאחרים רוצים שהוא יגיד ! בקיצור התכוונתי שדיי לכתוב שטויות על פיט [אלה אם הן מעניינות ] ושתיהיו עצמכן ! ולגביי התגובות שכנראה הבנתם שאני לא חושבת שפיט יפה אז אני חושבת שהוא מאוווד יפה
ואני חושבת שאשלי ממש לא יפה [זכותי לא ?!] ואני לא מחלקת את האנשים לפי סטיגמות ! אני פשוט מכורה למילה פריקצה ווונאבי [חברות שלי ><] לא משנה!!!!!!!! לדעתי אשלי לא יפה ואני באה להגיד לכן תכתבו מה שאתן רוצות ותביעו את הדעה שלכן בדיוק כמו שאני עשיתי !! ואל תתבישו במי שאתן
או במה שיש לכן להגיד !! זהו חפרתי

falloutgirl XD

New member
עדיין לא הבנתי משהו אחד.

מאיפה הסקת את זה שהם לא אומרים את מה שהם מרגישים? אם הם אומרים שהם לא אוהבים את פיט ובלה בלה אז כנראה שזה מה שהם מרגישים.

נכון אבל...../images/Emo108.gif

אני בטוחה שכולכן שמתם לב שאם מישהי כותבת על פיט או שמה בשרשור תמונות, תמונה של פיט לבד אז כולם "הוא לא היחיד בלהקה.." וכל הבול שיט הזה... פיט הוא חלק מהלהקה ותודו שגם אתן רוצות תמונות שלו
^_^ וזה דיי נימאס שכל פעם אתן מוסיפות תמונות שלו ושל אשלי ואומרות וואוו איזה זוג [נכון הם זוג יפה], איזה יפה אשלי אתן רוצות שאני יחפש דף דף את הגובות שלכן לגביי אשלי ?! ואז ניראה מי הצודק פה ...?? לא אמרתי שתשנאו אותה חס וחלילה אני מעודדת את האמת בפורום הזה ! כל אחד יחשוב מה שבא לו ושלא היתבייש להגיד את מה שהוא רוצה כל אחד והדעה שלו .. רק אל תגידו משהו ואז שילדה תשים תמונה שלהם ביחד תגידו איזה זוג חמוד ואיזה יפה אשלי .. תחליטו כבר אוהבות או לא , זה משגע אותי....:S אני אישית לא שונאת אותה אך גם לא אוהבת אותה ולדעתי היא ממש לא יפה יש לה מבט ממש מפחיד [אותי לפחות]

S h A y K i

New member
WTF?!

תגידי מה את מחליטה שכולנו פה באמת מאוהבות בסתר בפיט?! אני אישית מתכוונת ברצינות בזה שאני אומרת תמיד שפיט הוא לא היחידי בלהקה ושנמאס לי שכל היחס הולך רק אליו רוב הזמן! ואם זה היה אחרת הייתי אומרת אחרת אבל זאת הדעה שלי וזה מה שאני יגיד אז תפסיקי להכניס לנו מילים לפה... וביי דה וואי שלא תחשבו שאני לא אוהבת את פיט, כי אני כן.. אני חושבת שהוא חתיך והכל אבל אני לא אוהבת אותו בגלל זה! ואישית אני יותר מעריכה את ג'ו ופטריק כי אני יותר מבינה בגיטרות מאשר בבאס ואני חושבת שזה יותר מגניב חחח XD ולא הבנתי מי בדיוק עשתה את מה שתיארת? [אמרה משהו ואז מישהי שמה תמונה של אשלי ופיט ואז פתאום היא שינתה את דעתה..] כי דיי הבאת את זה בבום ואני לא שמתי לב שמישהי עשתה את זה
חוצמזה אפשר לחשוב ששניהם יפים ביחד ואז שמים תמונה ממש לא טובה שלהם ולהגיד שבתמונה המסויימת הזאת הם יצאו לא טוב
זה לא אומר שמישהו שינה את דעתו עלייהם זה אומר שהוא פשוט חושב שהתמונה הזאת לא טובה XD

אבל אני לא מכניסה לכן מילים לפה !../images/Emo2.gif../images/Emo108.gif

פאק מה את לא קוראת עד הסוף ? אני אומרת שכל אחת תחשוב מה שבא לה ותביע מה שבא לה !! אני מעודדת אמינות !!!!!!!!!!!! לא מכניסה לכן מילים לפה ! אולי קראת עד הסוף אבל אולי לא הבנת את הכוונה שלי !

S h A y K i

New member
קראתי ת'הודעה שלך 10 פעם

וכנראה שאת צריכה ללמוד להביע ת'צמך כי הגבתי לפי מה שהבנתי

למעלה