הקליפ החדש של לורדי! הקליפ החדש של לורדי הוא It Snows In Hell ואם תסתכלו טוב- יש שם חנוכיה
M MR Lordi New member 22/12/06 #1 הקליפ החדש של לורדי! הקליפ החדש של לורדי הוא It Snows In Hell ואם תסתכלו טוב- יש שם חנוכיה
A AngelicPaige New member 22/12/06 #3 זה פמוטים לא חנוכיה והקליפ הפתיע אותי לטובה ^^ ממש ממש יפה, לא הסגנון הרגיל של לורדי >.>
S stu from scream New member 23/12/06 #4 OMG זה היה קליפ כזה שווה :O אבל לדעתי הוא היה קצת מוזר, אולי כי השיר שקט,ובדרך כלל השירים של לורדי הם יותר "רוקיסטיים",אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. בכל מקרה, קליפ שווה!
OMG זה היה קליפ כזה שווה :O אבל לדעתי הוא היה קצת מוזר, אולי כי השיר שקט,ובדרך כלל השירים של לורדי הם יותר "רוקיסטיים",אם אתם מבינים למה אני מתכוון.. בכל מקרה, קליפ שווה!
W who am i1 New member 23/12/06 #5 לא ראיתי לא חנוכיה ולא פמוטים לא הבנתי תסיפור של הקליפ איך אנחנו אמורים לדעת מה היא כתבה שם בדפים רק אני יודע שהג'ינג'ית כוסית ובאסה שבסוף זה לא צ'יינסו בופה.
לא ראיתי לא חנוכיה ולא פמוטים לא הבנתי תסיפור של הקליפ איך אנחנו אמורים לדעת מה היא כתבה שם בדפים רק אני יודע שהג'ינג'ית כוסית ובאסה שבסוף זה לא צ'יינסו בופה.
W who am i1 New member 27/12/06 #10 מה שתגידי בכל מקרה הקליפ שלהם הפעם לא יצא משהו הם לא מצליחים להתעלות על ההצחלה של דוויל איז א לוזר והוס יור דדי?
מה שתגידי בכל מקרה הקליפ שלהם הפעם לא יצא משהו הם לא מצליחים להתעלות על ההצחלה של דוויל איז א לוזר והוס יור דדי?
A AliceQueen New member 23/12/06 #6 ווהא! איזה קליפ יפה! שונה מהסגנון הרגיל של לורדי, אבל זה די ברור כי גם השיר שונה מהסגנון הרגיל... *חולה על השיר הזה* ואיפה בדיוק יש שם חנוכיה? אני לא ראיתי...
ווהא! איזה קליפ יפה! שונה מהסגנון הרגיל של לורדי, אבל זה די ברור כי גם השיר שונה מהסגנון הרגיל... *חולה על השיר הזה* ואיפה בדיוק יש שם חנוכיה? אני לא ראיתי...
T TillsWIFE New member 23/12/06 #7 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif זה בכלל לא מה שציפיתי לו. כשאני אתאושש אני אמשיך להגיב...
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif זה בכלל לא מה שציפיתי לו. כשאני אתאושש אני אמשיך להגיב...
U uoston New member 31/12/06 #11 ווווווווווא איזה קליפ יפה!!!! זה קליפ טוב ולא מפחיד, ככה שכל המפלצות קופצות ורוצות להרוג, הקליפ הזה ממש יפה! ממש אהבתי אותו. וזה יכול לגרום להרבה אנשים אחרים להתחבר אליו.
ווווווווווא איזה קליפ יפה!!!! זה קליפ טוב ולא מפחיד, ככה שכל המפלצות קופצות ורוצות להרוג, הקליפ הזה ממש יפה! ממש אהבתי אותו. וזה יכול לגרום להרבה אנשים אחרים להתחבר אליו.