הקליפרס מתפרקים?

picki23

New member
אני לא מבין את ההייפ סביבו

אחד המשחקים התחרותיים השנה ב NCAA :

[URL]https://www.youtube.com/watch?v=iq61JW9uX4I[/URL]

לונזו בול וטי ג'יי ליף מול קנטאקי של דיארון פוקס ומאליק מונק.

לא ייאמן שאומרים שלונזו מנהיג. הבן אדם לא מצליח לשמור על דיארון פוקס ומוותר על ההתקפה כשהכדור לא בידיים שלו.
הוא אמור להיות רכז יותר טוב מדיאנג'לו?
דיאנג'לו לא מוסר טוב כמו בול, אבל בהתקפה עומדת חותך באק דור באופן שכיח.
אני לא יכול לסבול את המרדף אחרי אבק כוכבים. בשביל זה וויתרנו על דיאנג'לו? כדאי ללונזו להוכיח שהוא יותר טוב מזה.

פה, קריסטין, שהיא אחת מהיחידים בפוקספורט שאני מעריך את דעתם באופן עקבי (יחד עם גוטליב) , אומרת את מה שאני מרגיש לגבי לונזו בכל ראיון שאני רואה/ שומע איתו.

זה בכלל לא קשור ללאבר בול, הלוואי וללונזו היה חצי מהפה של לאבר בול, זה שחקן שאני רוצה יותר מאשר שהוא יהיה כ"כ למל"מ, בהגנה, בהתקפה בלי הכדור ומחוץ למגרש. פשוט נראה חסר חשק

מזכיר את קווין מרטין עם הזריקה המכוערת שלו

אין לי מושג מה רואים בו , באמת..
הדבר היחידי שראיתי אצלו זה IQ כדורסל דיי גבוה אבל בינוני בשאר התחומים

אני אתקן את עצמי- אני מתכוון באופן יחסי כמובן

למישהו הוא נראה כמו דוראנט או לברון כשהיו בגילו?
כי זה ההייפ שיש סביבו כרגע בערך..

לא חושב שההייפ סביב לונזו מתקרב לההייפ שהיה סביב לברון

ההייפ סביב לונזו הוא מגוון, אבל חלקו הגדול בכלל לא קשור לכדורסל אלה למשפחה שלו ולאב המטורלל שלו.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member

גם סביב דוראנט היה הרבה יותר הייפ בתור שחקן. לונזו בכותרות בגלל האבא וכולם יודעים את זה, לא מצופה ממנו להפוך לאיזה הול אוף פיימר. מדוראנט כן, מלברון אפילו יותר (הכי הרבה הייפ בהיסטוריה לרוקי).

?

מג'יק כבר אמר במסיבת עיתונאים שהוא מצפה מבול להיות הפנים של הלייקרס בשנים הבאות. אני יודע שמג'יק מגזים בכל מילה שניה שהוא מוציא מהפה ומה שהוא אומר זה בעיקר בשביל יחסי ציבור ושיווק אבל עדיין

botend

New member
פנים של פרנצ'ייז

יש 30 בכל רגע נתון.
יש הבדל גדול בין "הפנים של הלייקרס" לבין "הדבר הגדול הבא"
הציפייה להיות פרנצ'ייז פלייר היא לא ציפייה להיות מייקל, קובי או לברון. אפילו לא HOF.
רק להיות שחקן מוביל.
זה עדיין הרבה לחץ על רוקי. במיוחד כשהציפייה היא ל"כאן ועכשיו".

להיות פרנצ'ייז פלייר של הלייקרס זה לא להיות פרנצ'ייז פלייר

באורלנדו. יש לזה משמעות של HOF . ככה אני רואה את זה.
במיוחד כשמג'יק אמר שהוא מצפה מבול לעזור להחזיר את הלייקרס לגדולתם או משהו כזה.
אם תביט בפרנצ'ייז פליירס של הלייקרס לאורך ההיסטוריה. כולם שחקנים אגדיים.
בכל מקרה הוא הולך להיות חתיכת באסט לדעתי

botend

New member
אני מסכים איתך כעיקרון,

שלהיות פרנצ'ייס פלייר של הלייקרס זה לא להיות כזה באורלנדו.
ואגב, יש גם הבדל עצום בין HOF (כמו אדריאן דנטלי, או כריס מאלין) לבין ג'ורדן או לברון.

באסט זה עניין של ציפיות. כך למשל - הרבה אנשים רואים בסם בואי באסט גדול (כי ג'ורדן נבחר אחריו) למרות שהוא עשה קריירה מכובדת.
שון מריון עשה יופי של קריירה אבל אם לברון (עם הציפיות שהוא בא איתן) היה הופך להיות מריון הוא היה נחשב לאכזבה, ואפילו באסט.

הקריירה של בול יכולה ללכת להרבה מאוד כיוונים. והם תלויים בעיקר בו ובאופי שלו. אם אבא שלו ימשיך לפזר הבטחות שהוא בא לדרוס את הליגה - הוא הולך לקבל שמירה אישית צמודה וכואבת (בקטע של אגו) מהרבה מאוד שחקנים, ותהיה לו שנת רוקי קשה ממש.
ופה זה תלוי באופי שלו. כי אם יהיה לו אופי של קובי (או אפילו חצי מזה) - הוא יצמח מזה באמת לשחקן ענק, וככל שיקשו עליו יותר בהתחלה, כך הוא יהיה יותר גדול. אבל ל-99.999% מהאוכלוסיה אין אופי כזה. ודבר כזה עלול לרסק כל אחד.

האבא שלו מצד אחד גאון שיווקי

כביכול האבא הצליח במטרה שלו, להכניס את הבן שלו לNBA ועוד ללייקרס.
מצד שני כמו שאמרת, אם הוא ימשיך עם הפה הגדול שלו הולכים לחסל את לונזו. יש מצב גדול לשנת רוקי כואבת.

rapgamer4ever

New member
מג'יק גם תורם להייפ אבל אם תתייחס יותר להערכה מקצועית

של סקאוטרים או פרשנים, אין כאן ציפייה לאיזה שחקן אגדי שהולך לשלוט בליגה. הוא בחירה גבוהה בדראפט טוב ומצפים ממנו להפוך לאולסטאר אבל ממש לא ברמת לברון או דוראנט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
כרגע נראה שההייפ יותר גדול מהכישרון

יחד עם זאת, אין ספק שהכישרון קיים ואני בטוח שאם תראה משחקים של קובי כנער בתיכון, תגלה שגם הוא היה שחקן הגנה בינוני ומטה.
מן הסתם הוא לא יהיה השחקן הטוב בהיסטוריה של הלייקרס אבל בהחלט קיים סיכוי שהוא יהיה הפנים של הקבוצה בעתיד.
בשלב הזה אני חושב שזה תלוי בעיקר בו ועד כמ ההוא יקח את העניין ברצינות, שחקנים עם הייפ תמיד היו ואלה שהצליחו הם אלה שלא הסתפקו בהייפ ועבדו קשה מאוד להגיע לאן שהגיעו .
&nbsp

picki23

New member
בעיניי יש הבדל

קולג' זה רמה שבה הגנה היא דבר חשוב יותר מאחד על אחד, אספקט מרכזי במשחק.
כל שחקן שיוצא מהתיכון, אי אפשר לדעת כמה הוא טוב באמת, כי בתיכונים יש שחקנים זבל. אבל בקולג'ים? הגנה זה משהו שאפשר לשפר, אבל מנטליות? אני לא יודע, אני לא חושב שזה נובע מאיזה חוסר בגרות... במשחק הזה רואים איך מונק ודיארון פוקס נותנים את כל כולם בהגנה יחד עם אדביו, קבוצה מרגשת, לעומת UCLA ששם כולם נלחמים חוץ מבול.
לא רואה בזה מנהיגות, ואני לא יודע אם הכשרון שלו יכול להיות מתורגם בקלות ל NBA

ומסתבר שמי שיותר מרשים מהבן של שאקיל

וגם משחק באותה קבוצה, זה הבן של מאנוט בול.
בול בול(218 ס"מ כבר אם לא טעיתי בחישוב) הולך להיות עצום.. בהנחה שהעצמות שלו לא יתפרקו בדרך

botend

New member
הוא עדיין נמוך מאבא שלו ב-5 אינטש.

לצורך ההמחשה (של עד כמה אבא שלו היה גבוה) זה הפרש הגבהים בין קובי בריאנט לדוויט האוורד.

הוא יהיה בן 18 השנה ויש כבר 9 מכללות שמתעניינות בו

ביניהן קאנזס,קאנטקי,אריזונה,UCLA.
מעניין אם הוא יצליח להעלות מסה בצורה יעילה ומאוזנת.

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש שמועות

לפיהן בלייק גריפין לא מתכוון לחזור לקליפרס

למעלה