הקליפרס מתפרקים?

OrEl74

Well-known member
מנהל
הקליפרס מתפרקים?

בלייק גריפין וכריס פול לא מימשו את אופציית השחקן שלהם והפכו לשחקנים חופשיים (כריס פול חופשי מוגבל)
יהיה מעניין לראות מה הם יחליטו לעשות ואם בכלל הקליפרס ינסו לשכנע אותם להישאר

botend

New member
חופשי מוגבל?

בלי לבדוק, אני לא חושב שזה נכון.
לא נראה לי שיש שחקנים חופשיים מוגבלים שלא אחרי חוזה רוקי. בטח לא כוכבים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברור שהוא מוגבל!

הוא למשל לא יכול לחסום.
זה לא מוגבל?

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניסיתי לצאת מהטעות שלי באלגנטיות. תזרום

rapgamer4ever

New member
במקום לזכור מי מוגבל ומי לא, יש כלל פשוט

שחקן שמסיים את חוזה הרוקי שלו הוא פרי אייג'נט מוגבל. יש כמה יוצאי דופן אבל באופן כללי זה נכון, בעיקר לשחקנים משמעותיים.

היציאה מהחוזה של פול ובלייק לא צריכה להפתיע, הם חתמו על חוזים כשהתקרה הייתה 60 מליון ועכשיו היא 100 מליון. יש היגיון כלכלי לצאת מהחוזה גם אם הם מתכוונים להישאר בקליפרס.

באשר לכריס פול הוא יכול לקבל משהו כמו אקסטרה 50 מליון אם ישאר בקליפרס, כך שהיא המועמדת הפייבוריטית בעיני. אם הוא יעזוב זה כנראה יהיה לספרס אבל אני בספק משתי סיבות:
1. הם עדיין לא ביצעו מהלכים שמפנים להם מקום לחוזה מקסימום בתקרה.
2. הם חיפשו טרייד על למרכוס כך שהם לא לגמרי מאמינים או לא לגמרי משוגעים על הטריו פול-קוואי-אלדריג'.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קבל זווית אחרת לנושא

גריפון ופול יוצאים מהחוזה וחותמים על חוזים חדשים בפחות כסף ובכך מפנים מקום לכרמלו/פול ג'ורג'
לא בדקתי את מצב תקרת השכר בקליפרס אבל נראה לי שאם הם מפנטזים על אחד מהשניים אז הם צריכים לפנות להם קצת מקום.
למרות שלא נראה לי שיש להם דרך להביא אותם מבלי לוותר על אחד מהנכסים שלהם.
&nbsp

תיאוריה מעניינת

במיוחד שג'רי ווסט עכשיו הGM של הקליפרס, זה נשמע יותר מציאותי

rapgamer4ever

New member
מצטער שאני בא להרוס את המסיבה אבל

אין סיכוי שכריס פול ובלייק גריפין יצאו מהחוזה במטרה לחתום על סכומים נמוכים יותר.

כריס פול ירוויח צפונה ל-30 מליון, אם הוא ירוויח פחות זה יהיה בספרס. מספיק שפול לבדו חותם וזה כבר חוסם את האופציה של הקליפרס להחתים כוכב בפרי אייג'נסי (הסיכוי לטרייד לא משתנה בין אם פול וגריפין מרוויחים הרבה או מעט).

לגבי גריפין אני לא יודע איפה הוא יחתום, אבל בכל מקום הוא ירוויח לא פחות מה-21 מליון שויתר עליהם כשבחר לצאת מהחוזה.

botend

New member
כתבתי תגובה,

חשבתי שלחצתי "פרסם", והלכתי לשטוף כלים. אז הקדמת אותי בהרבה
אבל אני מסכים איתך לגמרי.

לא יודע, הכל תלוי עד כמה כריס פול מתעניין עוד באליפות

אם הוא יחדש חוזה שמן בקליפרס הוא יכול לשכוח מאליפות

rapgamer4ever

New member
אני בטוח שהוא מתעניין, אבל לא מספיק כדי לוותר על 100 מליון

זה בערך הסכום שאתה מצפה שהוא יוותר עליו.
&nbsp
כמו שאמרתי אפילו אם תיאורטית פול ובלייק היו עושים הנחה מטורפת, זה לא היה משפר את הסיכוי של הקליפרס להביא את מלו או פול ג'ורג'. בין אם בטרייד או בשוק החופשי.

אני מסכים איתך אבל מסיבה אחרת

תראה, דוראנט וקארי הסכימו לוותר על מליונים כי הם יודעים(במיוחד עכשיו אחרי האליפות) שיש להם סיכוי גבוה לזכות בעוד אליפויות. אם תביא את מלו או ג'ורג' לקליפרס כשפול וגריפין מוכנים לקצץ, זה לא יספיק לאליפות.

rapgamer4ever

New member
קרי לא ויתר על שקל

הוא קיבל את מה שיכל להשיג בזמנו עם סימני השאלה סביב הקרסול שלו. העונה הוא צפוי לחתום על המקסימום האפשרי.

דוראנט יוותר העונה על סכום הרבה יותר נמוך מ-100 מליון על מנת להשאיר את איגודאלה וליבינגסטון. כריס פול יכול לקחת 30 מליון פחות אבל זה לא משנה את האפשרויות של הנהלת הקליפרס (אין מקום בתקרה, רדיק בדרך החוצה בכל מקרה). בשורה התחתונה גם אם פול יוותר על 30 מליון, הוא עדיין ישתכר יותר מאשר החוזה המקורי שיצא ממנו. כדי להרוויח פחות מאותו חוזה הוא אשכרה צריך לקחת 100 מליון פחות מהמקסימום.

rapgamer4ever

New member
מקור?

ההתייחסות היחידה ששמעתי בנושא היא שג'ו לייקוב הבעלים ציין שהמועדון יעשה "whatever it takes" כדי להשאיר את קרי.
לדעתי הווריורס הגונים בכדי להכיר שקרי היה אנדרפייד כל הקריירה והם יקבלו בהבנה אם הוא ירצה את המקסימום האפשרי.

botend

New member
אותי אישית זה יפתיע מאוד.

פול הרוויח השנה 22.8 מיליון, והייתה לו אופציה לשנה נוספת ב-24 מיליון דולר.
גריפין הרוויח השנה 20 מיליון, והייתה לו אופציה ל-21 מיליון בעונה הבאה.
&nbsp
לאן פול יטמצם? לכיוון ה-20? כשדיאנדרה ג'ורדן עם חוזה מובטח של 22.5 לעונה הבאה (ואופציית שחקן על 24 לעונה אח"כ?)
מעבר לזה, לקליפרס יש עכשיו 63 מיליון דולר חוזים לשנה הבאה. מה שיש להם עוד פחות מ-30 מיליון דולר להחתמות (כולל גריפין ופול).
&nbsp
לאן גריפין יצטמצם? ל-17 מיליון דולר?
בשוק הנוכחי זה סדר גודל של ריאן אנדרסון (18.7) אלן קראב (18.5) לואל דנג (18) טוביאס האריס (17.2) או אנס קאנטר (17.1)
&nbsp
בקיצור, לדעתי הם מחפשים את עצמם בחוץ...

נצל"ש - לונזו בול

לונזו בול בלייקרס וזה יוצר לי דילמה קשה בעונה הבאה אם כספי לא חותם באינדיאנה / בלייקרס. לעקוב אחרי 3 קבוצות ???

** מסיבת העיתונאים שבה הוצג לונזו. ההייפ אמיתי.

** והוא כבר מחזיק את כל העיר על גבו. הביאו אותו לזרוק את זריקת הפתיחה במשחק של קבוצת הבייסבול.

** הרגע שבו רוב פלינקה ומג'יק ג'ונסון צילצלו להודיע לו שהלייקרס בוחרים בו.

למעלה